Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои
аз предлагам да организираме турнир по фунийки между отборите на док и бум бум.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стероиди!)
yavor20V написа:Ше ти отговоря с удовошствие малко по-късно,Рамбо на филии с мас и луканка !! Нямаш грижи,въпреки че ми писва от твоите глупости...
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk 3
ВМ-НВХ не включва филии гусин дофтор. Пак не си разбрал.
Аз не коментирам твойте простотии, включая това, че съветваш хора да взимат лекарства от които документирано има смъртни случаи. Или не не си разбрал колко футболисти изпукаха от ефедрин у клен? А ти с лека ръка го препоръчваше на хора за чието здравословно състояние нищо не знаеш.
Схващаш ли, аз си трая за да няма спорове, а ти си все компетентен по всичко, което кажа. Въпреки, че изрично те помолих да не коментираш мои изказвания.
И не ми викай "Рамбо", щото и аз трябва да почна с нарицателните ама ще се обидиш чак тогава.
- yavor20V
-
-
- Кара: Е92 335i & E90 320d
Ами то ти започна ве,бум...
Виж са, ти си човек,от който може да се научат много неща,за това изобщо подхванах разговор с теб.... Ако обаче егото ти не беше колкото Бурж АлАраб и не приемаше всичко толкова болезнено отрицателно,можеше и да водим един нормален разговор!
Никъде не съм препоръчвал химии на когото ида било! Ти си един дървен философ,който разбира от всичко ,включително и от медицина! А така също отрича същата като професия..леко иронично такова...
Особено те дразни,когато някой изкаже мнение различно от твоето,защото си дълбоко убеден ,че друго няма и вечно искаш некви плоски доказателства ,които нямат никаква тежест,ама нали трбва да доказваме?!!!
Та в тая връзка,нямам намерение да ти доказвам нищо повече,ганглион споменах като диференциална диагноза на топче на ръката,ти пак фанА да ровиш в тая насока..???
Не виждам файда повече да ти отделям времме ,а и пиша от телефон.
Но няма как да раздаваш диагнози безда си видял,за тва се подразних щото скочИ веднага с някакви липоми и нам си квоси,без да си видял и по-важното.... Имаш общо с медицината,колкото ...абе изобщо нямаш
А дали аз съм компетентен,подготвен или доктор в "час", теб тва не те касае щото не те лекувам(слава Богу) и защото не си в позицията да ме определяш!
Виж са, ти си човек,от който може да се научат много неща,за това изобщо подхванах разговор с теб.... Ако обаче егото ти не беше колкото Бурж АлАраб и не приемаше всичко толкова болезнено отрицателно,можеше и да водим един нормален разговор!
Никъде не съм препоръчвал химии на когото ида било! Ти си един дървен философ,който разбира от всичко ,включително и от медицина! А така също отрича същата като професия..леко иронично такова...
Особено те дразни,когато някой изкаже мнение различно от твоето,защото си дълбоко убеден ,че друго няма и вечно искаш некви плоски доказателства ,които нямат никаква тежест,ама нали трбва да доказваме?!!!
Та в тая връзка,нямам намерение да ти доказвам нищо повече,ганглион споменах като диференциална диагноза на топче на ръката,ти пак фанА да ровиш в тая насока..???
Не виждам файда повече да ти отделям времме ,а и пиша от телефон.
Но няма как да раздаваш диагнози безда си видял,за тва се подразних щото скочИ веднага с някакви липоми и нам си квоси,без да си видял и по-важното.... Имаш общо с медицината,колкото ...абе изобщо нямаш
А дали аз съм компетентен,подготвен или доктор в "час", теб тва не те касае щото не те лекувам(слава Богу) и защото не си в позицията да ме определяш!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Не знам какво съм почнал аз при положение, че ти ми влезе с бутонките по повод начина ми на трениране и хранене. Как да е. За липома казах "най-вероятно". Естествено, че не поставям диагноза и за това казвам "най-вероятно". Може да ми видиш мнението 2 страници назад.
За ганглиона ти каза, че ако е с травматичен произход вероятно е такова. Аз казвам, че не е и няма как да е на мястото на което колегата описва, пък и ганглион като следствие от травма на такова място.. помисли пак.
Другия случай в който се изказа крайно неподготвен за ацидозата също упорито отказваш да го коментираш. Прочети, помисли и виж за какви глупости говориш там.
Аз със сигурност не съм компетентен по всичко, но се интересувам,чета и образовам доколкото мога. И не е страшно ако не разбирам от медицина. Страшното е, че ти който уж си медицинско лице изприказва страшни глупости тук.
Тъй като ти посочи лошите ми черти според теб нека и аз ти посоча някои. Ти спориш без изобщо да познаваш тезата на отсрещната страна. Дори когато ти е посочен източник чрез който можеш да се запознаеш (както в случая с витамин С ти не си даваш труда да го направиш). Още тогава ти казах, че това е най-малкото силно неуважение. Да не говорим, че е и смешно като с мнението си за витамините, дето ги продавал мъртвия доктор показа как си прочел само първото изречение.
Както казах и преди аз съм ял по 8 пъти на ден, ставал съм нощем да пия протеин, че да не заслабна, ял съм пилешки гърди, ял съм ориз варен на пара от дистилирана вода и кви ли не простотии.. Тренирал съм всякакви сплитове и схеми. Та аз твойта теза я знам.
Към момента тренирам средно 20мин на ден, храня се веднъж. Не съм роб нито на железата, нито на храната. Каквото вдигнеш ти аз ще го удвоя, ще те бия и на 100 и на 200 и на 400м и на 10км. Значително по-чист съм от теб, въпреки че съм на почти 40. И не защото съм природно надарен спортист с извънземна генетика, а защото съм стигнал до един по-правилен начин. Който се опитвах да споделя.
За ганглиона ти каза, че ако е с травматичен произход вероятно е такова. Аз казвам, че не е и няма как да е на мястото на което колегата описва, пък и ганглион като следствие от травма на такова място.. помисли пак.
Другия случай в който се изказа крайно неподготвен за ацидозата също упорито отказваш да го коментираш. Прочети, помисли и виж за какви глупости говориш там.
Аз със сигурност не съм компетентен по всичко, но се интересувам,чета и образовам доколкото мога. И не е страшно ако не разбирам от медицина. Страшното е, че ти който уж си медицинско лице изприказва страшни глупости тук.
Тъй като ти посочи лошите ми черти според теб нека и аз ти посоча някои. Ти спориш без изобщо да познаваш тезата на отсрещната страна. Дори когато ти е посочен източник чрез който можеш да се запознаеш (както в случая с витамин С ти не си даваш труда да го направиш). Още тогава ти казах, че това е най-малкото силно неуважение. Да не говорим, че е и смешно като с мнението си за витамините, дето ги продавал мъртвия доктор показа как си прочел само първото изречение.
Както казах и преди аз съм ял по 8 пъти на ден, ставал съм нощем да пия протеин, че да не заслабна, ял съм пилешки гърди, ял съм ориз варен на пара от дистилирана вода и кви ли не простотии.. Тренирал съм всякакви сплитове и схеми. Та аз твойта теза я знам.
Към момента тренирам средно 20мин на ден, храня се веднъж. Не съм роб нито на железата, нито на храната. Каквото вдигнеш ти аз ще го удвоя, ще те бия и на 100 и на 200 и на 400м и на 10км. Значително по-чист съм от теб, въпреки че съм на почти 40. И не защото съм природно надарен спортист с извънземна генетика, а защото съм стигнал до един по-правилен начин. Който се опитвах да споделя.
- yavor20V
-
-
- Кара: Е92 335i & E90 320d
Много хубаво,че можеш да ме "биеш" на тези дисциплини!! Да си жив и здрав да биеш повече хора на тях! Аз нямам за цел да се съревновавам на тях с когото и да било,това няма да ме направи по-щастлив и за миг!
На мен ми трябва сила не повече от тази на нормален човек,да си нося децата,да отварям на жена ми бурканчето и да пренасям торбите с пазар! Аз не ям по19 пъти на ден по часовник и не се будя да пия протеин,живея нормален живот,вкусно ми е да ям от всичко,не знам как няма на някой да е вкусно да яде шоколад например?? Просто тренирам и аз по такъв начин ,за да мога въпреки това да изглеждам добре в представите си за това... Ако реша ще съм по-чист от теб,просто не ми е приоритет,разбираш ли!? Нне може да си пръв,най-добрия и най-силния,дори не си струва да се напъваш да е така... Въпрос на усещане е.. Няма да ми стане тъпо,че ти си по-релефен от мен,браво ако е така... Но за мен ти плащаш по- висока цена за това,защото аз изпитвам и удоволствие от храненето, което е нещо нормално си мисля...
На мен ми трябва сила не повече от тази на нормален човек,да си нося децата,да отварям на жена ми бурканчето и да пренасям торбите с пазар! Аз не ям по19 пъти на ден по часовник и не се будя да пия протеин,живея нормален живот,вкусно ми е да ям от всичко,не знам как няма на някой да е вкусно да яде шоколад например?? Просто тренирам и аз по такъв начин ,за да мога въпреки това да изглеждам добре в представите си за това... Ако реша ще съм по-чист от теб,просто не ми е приоритет,разбираш ли!? Нне може да си пръв,най-добрия и най-силния,дори не си струва да се напъваш да е така... Въпрос на усещане е.. Няма да ми стане тъпо,че ти си по-релефен от мен,браво ако е така... Но за мен ти плащаш по- висока цена за това,защото аз изпитвам и удоволствие от храненето, което е нещо нормално си мисля...
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Може ли в ден за крака да правиш тежки сери клекове, бутане на машината също и накрая за бедрено сгъване и разгъване да ги вкараш в супер серия ?
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
На мен краката са ми растели най-много, когато правих за крака само една серия дихателен клек 1х20
Аз не виждам смисъл. После вероятно 2 дни няма до можеш да ходиш 

- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
Дали мога да се върна back to basics с тази тренировка:
1. Клек - 1х20
2. Пуловър - 1х20
3. Лег 3х10
4. Гребане 3х10
5. Тяга 5х3
6. Раменни преси 3х10
Това ще е всяка една тренировка 3 пъти седмично за 8 седмици. Какви са силните и слабите страни на такава кръгова тренировка и какви резултати мога да очаквам?
1. Клек - 1х20
2. Пуловър - 1х20
3. Лег 3х10
4. Гребане 3х10
5. Тяга 5х3
6. Раменни преси 3х10
Това ще е всяка една тренировка 3 пъти седмично за 8 седмици. Какви са силните и слабите страни на такава кръгова тренировка и какви резултати мога да очаквам?
- TNT
- младши ентусиаст
-
Зависи с какви тежести я правиш. Ако я правиш както е по "учебник", клека го остави за последно
Аз правих леко съкратен вариант и резултата беше - много сила, 2-3 см на бедрото и 1-2 гръдна за месец без никакви добавки или смяна на хранителен режим, след тренировка не ми се живееше
(правих я лятото в жегите) и накрая лека контузия в бедрото. За 20-30 дни премина, но трябваше да сменя програмата. В началото издържах по 3 пъти седмично, но после минах на 2 

- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
TNT написа:Зависи с какви тежести я правиш. Ако я правиш както е по "учебник", клека го остави за последноАз правих леко съкратен вариант и резултата беше - много сила, 2-3 см на бедрото и 1-2 гръдна за месец без никакви добавки или смяна на хранителен режим, след тренировка не ми се живееше
(правих я лятото в жегите) и накрая лека контузия в бедрото. За 20-30 дни премина, но трябваше да сменя програмата. В началото издържах по 3 пъти седмично, но после минах на 2
Е очевидно ще гледам да я правя с каквито тежести мога, за да издържа до край и да не чийтвам много. Ще ги дигам постепенно. Имам добър стак за сега:
Gold Standard
BCAA + Glutamine
Jack3d
Cellmass
Omega 3 6 9
CLA
- TNT
- младши ентусиаст
-
Помня, че на клека всяка тренировка трябваше да се качва с 2,5кг тежестта и беше бая зор
След 15-16 бройка много зор дава.

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- TNT
- младши ентусиаст
-
Схемата е, че с колкото клякаш 1х10, с толкова трябва да клекнеш 20
И на всяка тренировка качваш с 2,5кг тежестта, освен ако последния път не си успял да ги клекнеш 20 бройки. Получава се от "дихателната" част, за това се казва дихателен. На всяко изправяне поемаш 2-3 пъти дълбоко дъх и чак тогава пак клякаш. До 15-16 се получава, след това е големия зор... А и тези програми се правят 2-3 пъти седмично. Пак казвам, за около месец качих 2-3см на бедрото по подобна на описаната схема. Аз обаче правих само по 1 упражнение за голяма група, т.е. 3 упражнения.

- ditko1
- старши ентусиаст
-
аз правя схемата 5х5 и съм доволен, щом ми пораснаха бедрата за месец и почнаха да ми се търкат
но въпросът ми беше друг, дали може бедрено сгъва и разгъване да ги вкарам двете упражнение в супер серия едно след друго.

- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
ditko1 написа:аз правя схемата 5х5 и съм доволен, щом ми пораснаха бедрата за месец и почнаха да ми се търкатно въпросът ми беше друг, дали може бедрено сгъва и разгъване да ги вкарам двете упражнение в супер серия едно след друго.
МОжеш но работиш за различни мускули , ако съм разбрал правилно и дали това ти е идеята.