Проблем с бутоните за ел. стъкла и врътките за парното.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- ///M fanatik
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: ///М
Проблем с бутоните за ел. стъкла и врътките за парното.
Здравейте колеги.Карам БМВ Е36 325 ТД. Колата е бомба,но вчера спряха да ми светят копченцата за ел. стъклата.врътките на парното,ключа за фаровете и запалката.Тъй като аз съм от Добрич много Ви моля да ме упътите към добър майстор,който да установи проблема и да ми я поправи.Ще съм Ви много благодарен. 

Are you /// M enough ?
Re: Проблем с бутоните за ел. стъкла и врътките за парното.
Защо просто не прегледаш бушоните и по точно номер 37 ако не се лъжа 

- biser_316
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 316 компакт
и аз мисля ,че е някое бошонче.иначе няма логика да изгаснат всички ламбета едноврепено.
- ///M fanatik
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: ///М
Мисля,че не е бушонче колеги,защото не изгаснаха на веднъж,а едно по едно.През 2,3 часа по нещо спираше да свети.Не по време на движение,а след като е изгасена и я запаля на ново.Мисля,че проблема произхожда от това,че някой е сложил външен термометър и дисплея на този термометър е пред скоростния лост.Интересното е,че като мръдна този термометър с пръст и таблото веднага угася.Угасям колата и след 2 минути като я запаля и има табло.Колата брат ми ми я докара от Германия преди 5 години и само това и е кусура.Не мога да си обясня...за какво по дяволите са го сложили този термометър и при това толкова некадърно.Германци при това... 

Are you /// M enough ?
4 мнения
• Страница 1 от 1