Добро утро нуждая се от спешна помощ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- Karamanski_9191
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 520i 1996 I BMW 316i 1993
- Мечтае да кара: BMW X5
Добро утро нуждая се от спешна помощ
Някои знае ли реда на паленето на цилиндрите на Е36 316и 93г.
Колата прекъсва яко направо неможе да и сложиш друга сколрост освен първа.Като работи на празен хот гасне а като и давам газ постепенно и бавно вдига оборотите и трябва да ги държа високи за да не огасва
сменил сам свещите само кабелите не съм сменил но мисля че си са добре но се съмнявам че някои е объркал реда за паленето,та за това ми е нужен реда на паленето да го проверя .
Благодаря ви !

Колата прекъсва яко направо неможе да и сложиш друга сколрост освен първа.Като работи на празен хот гасне а като и давам газ постепенно и бавно вдига оборотите и трябва да ги държа високи за да не огасва
сменил сам свещите само кабелите не съм сменил но мисля че си са добре но се съмнявам че някои е объркал реда за паленето,та за това ми е нужен реда на паленето да го проверя .
Благодаря ви !

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Re: Добро утро нуждая се от спешна помощ
Нямам БМВ, ама почти на всички 4 цилиндрови мотори реда е 1-3-4-2. Ако са объркани кабелите ще работи като трактор - на 2 цилиндъра...
Никой не мое ма връне на селу!
- Karamanski_9191
- кандидат ентусиаст
-
Да точно така работи сега ще ги подредя по този ред да видя какво е дережето
Благодаря
Благодаря
- ivopicha
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E61 530D
- Мечтае да кара: BMW 760Li
- Детайли за колата: сива, 06.2004 г.
Колега, провери си маркучетата които излизат от моторчето за празен ход. Особено ако имаш и газ. На мен така ми се беше случило веднъж още в началото като сложих газ. Извадило се едното маркучи и не иска да върви. На първа, с по вече газ и едва едва стигнах до майстора. Сложи маркучето и всичко заспа.
- Karamanski_9191
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря колега ще ги проверя тези маркучи,за тях не се бях сетил.Да колата е на газ ида ти кажа този маркуч от задната страна на стъпковото моторче ми е спукан вероятно това да прави проблем сега ще проверя
- rhase
- младши ентусиаст
-
Задължително провери всички маркучи. Гофрирания маркуч здрав ли е? На бензин опита ли да я караш? Аз съм карал 2-3км със скъсано гофре на бензин, просто гасне или играят оборотите на празен ход.
Реда на цилиндриндрите е 1 3 4 2. Провери всичко, което е пипано от газаджийте. Ако не държи обороти на празен ход виж стъпковото моторче много относително, но понякога ако и клапана на картерните газове прави номера с оборотите. 

- jorko7120
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: кво му падне...
- Мечтае да кара: М6 G-power
Колега какво стана? Намери ли проблема? Дай малко повече инфо от кога е почнала да прекъсва. Правила ли е бум
преди да се появи проблема? Газов инжекцион или обикновенна газова е ?На гас ли прекъсва само или на бензин... или и на двете?

- Karamanski_9191
- кандидат ентусиаст
-
Много голямо благодаря на всички !
Проблемът беше от мъркучите на стъпковия мотор единия този отзат беше доста скъсан смених го почистих и самото моторче и всичко си заработи перфекно !!!
Проблемът беше от мъркучите на стъпковия мотор единия този отзат беше доста скъсан смених го почистих и самото моторче и всичко си заработи перфекно !!!
9 мнения
• Страница 1 от 1