Проблем!!! Шум изодзадзе се появи
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем!!! Шум изодзадзе се появи
От известно време ми се появи шум някъде отзад. При потегляне се чува все едно някъде нещо опира на пресекулки. С увеличаване на скороста се увеличава и шума. При по-високите скорости (150) като чели намалява.Вчера ходих на сервис и ми казаха ,че е диференциала
,но цифрата която ми казаха хич не ми хареса около 800лв. за ремонт.Искам да дадете съвет къде да отида да проверя още един път за да съм сигурен, че това е проблема щот парите не са никак малко. Ако някой е имал такъв проблем ще съм благодарен да сподели как го е решил.
,но цифрата която ми казаха хич не ми хареса около 800лв. за ремонт.Искам да дадете съвет къде да отида да проверя още един път за да съм сигурен, че това е проблема щот парите не са никак малко. Ако някой е имал такъв проблем ще съм благодарен да сподели как го е решил.
- D.Pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38
- Мечтае да кара: Е38
Колега при мен беше лагер на главина , пробвай като караш с 60-70 по-рязко на ляво на дясно и ако звука намалява и се увеличава е лагер на главина, ако е постоянен значи е диферинциал!!!!
- PIPERKOV
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 530i SMG
При мен бе6е лагер на колелото.Най много се 4ува6е при 70 км/ч.Смених го и заспа.Сега стъпва като котка на асвалта
- Ludmil
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: Е46 M47N20
И при мен имаше шум който се чуваше от зад. Най-отчетливо се чуваше при 70-80км/ч.
Оказа се предна лява главина
След смяна на главината всичко се нормализира.
Оказа се предна лява главина

След смяна на главината всичко се нормализира.
- divaneto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 530i
6 мнения
• Страница 1 от 1