ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- NeRoX
- младши ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 320d
- Мечтае да кара: Ferrari
- Детайли за колата: M47D20 6MT
Re: ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ
Спря ми осветлението на всички уреди в купето. Таблото не свети цялото (само мигачите когато са пуснати), всички копчета по борд компа и тези за ел. стъклата. Врътките на климатика/парното също спряха да светят. Пищялката за забравения фарове също не пищи. Всичко останало си работи коректно - фарове и т.н. Бушоните ги проверих - всички изглеждат читави. Тези, които уж отговарят за тези неща - 22, 26 и 37 мисля бяха (според легендата) също изглеждат читави. Идеи?
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Капака и калника на купе са едни и същи и за кабрио, нали ?
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- rhase
- младши ентусиаст
-
randity написа:Капака и калника на купе са едни и същи и за кабрио, нали ?

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Някой може ли да ми каже от къде точно минават отводнителните маркучи на люка при седан ?
И дали са и в 4те подкалника на колата. Защото лявата част на облегалката на задната седалка се мокри, заедно със седалката при дъжд, а днеска като свалях бронята забелязах, че в дупката където трябва да бъде - маркуча изобщо го няма и дупката си седи празна ...
И дали са и в 4те подкалника на колата. Защото лявата част на облегалката на задната седалка се мокри, заедно със седалката при дъжд, а днеска като свалях бронята забелязах, че в дупката където трябва да бъде - маркуча изобщо го няма и дупката си седи празна ...

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
bumer1 написа:лошото е че не мога да ти поясня щтото нищто не разбирам![]()
![]()
и за това питам кое е наи малкото и наи голямото ет което влиза за наи малко разбрах че е ет20 а наи голямо а за широчина тези 7,8дж грам не ги разбирам
Колега, не е проблем, че не ги разбираш, а че те мързи да прочетеш. Джантите са най-обсъжданата тема във форума и точно за 15 мин. четене всеки може да се ограмоти прилично в тази област. За по-специфични въпроси е нормално да се пита, но такива общи неща не е сериозно.
Never mistake motion for action...
Колеги малко странен въпрос , но от къде мога да си намеря крушки или направо крушка с цокъл за таблото ,едната е от таблото а другата е в копчето за авариините
По всички магазини търсих (Хасково/Димитровград) и все ми предлагат някакви диодни , нищо общо с оригиналните ?
Може и някакви предложения на ЛС да не стане като реклама на някой
Ето и снимки на въпросните крушки

По всички магазини търсих (Хасково/Димитровград) и все ми предлагат някакви диодни , нищо общо с оригиналните ?
Може и някакви предложения на ЛС да не стане като реклама на някой

- NeRoX
- младши ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 320d
- Мечтае да кара: Ferrari
- Детайли за колата: M47D20 6MT
don_gori написа:Колеги малко странен въпрос , но от къде мога да си намеря крушки или направо крушка с цокъл за таблото ,едната е от таблото а другата е в копчето за авариините![]()
Може и някакви предложения на ЛС да не стане като реклама на някой![]()
Има крушки по колата, които съм чувал, че е почети невъзможно да ги намериш в нормални магазини. Трябва да се насочиш към официалните вносители в такъв случай. MCar/Darucar!
- raptorxbg
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше BMW E36 318tds Touring
- Мечтае да кара: BMW E26
- Детайли за колата: Бавно комби с черни облаци
До don_gori наскоро купувах същите крушки като тази на снимката в дясно (осветлението на малкия борд е със същите) струваха около 1-1,50лв. и ги намерих в първия магазин за авточасти, в който влязох.
Да де и аз като бях в София си намерих бърже ,но тук сега ударих на камък. Явно ще търся от някоя морга , че няма сметка да си поръчам от някъде , като ми вземат повече за куриер отколкото ще са крушките
Друг въпрос: вчера си разглобих таблото да сменя една крушка и да прегледам останалите и като си го включих пак в буксите ми светна лампата на айрбега- пробвах да махна крушката , но явно има някаква резерва вътре и си свети пак , но просто по-слабо
Има ли нещо общо разкачането на таблото с това или трябва да си прегледам шунтиращата схема

Друг въпрос: вчера си разглобих таблото да сменя една крушка и да прегледам останалите и като си го включих пак в буксите ми светна лампата на айрбега- пробвах да махна крушката , но явно има някаква резерва вътре и си свети пак , но просто по-слабо

Има ли нещо общо разкачането на таблото с това или трябва да си прегледам шунтиращата схема

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Като си дал на контакт с разкачено табло записва грешка. Трябва да си изчистиш грешките.
- edimen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 3 литра.. компот
Някой може ли да даде малко информация за тази марка:
ipd ?

На кутийката хубаво пише Германия на 50 места, обаче на пластмасата на ролката която взех пишеше Словения. Като си питам търговеца на части хубава ли е марката, както винаги казва "Как най-добрата на пазара", така и за ремъците на Dayco, само добре, че за накладките на Mayle не ми каза същото
ipd ?

На кутийката хубаво пише Германия на 50 места, обаче на пластмасата на ролката която взех пишеше Словения. Като си питам търговеца на части хубава ли е марката, както винаги казва "Как най-добрата на пазара", така и за ремъците на Dayco, само добре, че за накладките на Mayle не ми каза същото

- zafirovp
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW и VAG
Как мога да си направя мигачите да светят на 30% при пускане на габаритите? Търсих в google, но ми излизат някакви други неща. Ако може линк към тема ще е най-добре.
b00st написа:Като си дал на контакт с разкачено табло записва грешка. Трябва да си изчистиш грешките.
Благодаря колега сега се сетих , че бях дал на контакт и пробвах кои лампи светеха. Ще я чета другата седмица значи

- HowDouWantit
- младши ентусиаст
-
zafirovp написа:Как мога да си направя мигачите да светят на 30% при пускане на габаритите? Търсих в google, но ми излизат някакви други неща. Ако може линк към тема ще е най-добре.
USA Style E36

- darko1
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 M52B20TU '00 Shadowline
- Мечтае да кара: Самолет

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.