Изкарване на AUX кабел за Business CD E46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- S.topalov
- Потребител
-
- Кара: Автомобил
Re: Изкарване на AUX кабел за Business CD E46
Maximilian-E46 написа:gogoGT написа:На това може ли да се изкара кабел:
Мойто е същото колеги ако може някой да отговори?
И мойто е такова мисля.че няма как да стане без копче моде ако все пак има начин нека някой да каже

- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
S.topalov написа:Maximilian-E46 написа:gogoGT написа:На това може ли да се изкара кабел:
Мойто е същото колеги ако може някой да отговори?
И мойто е такова мисля.че няма как да стане без копче моде ако все пак има начин нека някой да каже
Става на това СД- от снимката нищо, че няма бутон моде само няма да изписва на екрана АУКС, а като се натисне бутона СД, ще изкарва все едно първи диск на чейндъра а реално ще свири от телефона или мп3-ката зависи какво сте включили към жака.
oci написа:Става на това СД- от снимката нищо, че няма бутон моде само няма да изписва на екрана АУКС, а като се натисне бутона СД, ще изкарва все едно първи диск на чейндъра а реално ще свири от телефона или мп3-ката зависи какво сте включили към жака.
ОК. А ако се свърже с кабел и се натисне CD 2-ри път ще тръгне ли диска. Може ли след като се свърже с кабел да си свири и CD-то и как става? С повторно натискане на бутона CD?!
П.П. с какъв кабел трябва да се свърже. С резисторите или без..
- sshtskv
- младши ентусиаст
-
- Кара: Продаде колата
- Мечтае да кара: Бързо, голямо и черно BMW
- oci
- старши ентусиаст
-
gogoGT написа:oci написа:Става на това СД- от снимката нищо, че няма бутон моде само няма да изписва на екрана АУКС, а като се натисне бутона СД, ще изкарва все едно първи диск на чейндъра а реално ще свири от телефона или мп3-ката зависи какво сте включили към жака.
ОК. А ако се свърже с кабел и се натисне CD 2-ри път ще тръгне ли диска. Може ли след като се свърже с кабел да си свири и CD-то и как става? С повторно натискане на бутона CD?!
П.П. с какъв кабел трябва да се свърже. С резисторите или без..
Разбира се, че може нали ако си с оригинален чейнджър ще е така. Натисниш ли пак СД се връща на диска.
- dido0o```
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 245
Вълк написа:Може ли да се изкара USB вход, по този начин?
Може ако имаш модула, който да чете през USB.. Grom, Xcarlink, Dice и тн.
Само с кабел радиото ти няма как да чете mp3-ките от USB
- Emilian00
- Потребител
-
- Кара: BMW E46 320I
- Мечтае да кара: BMW
И аз имам вече AUX в колата,благодарение на колега OCI който ми направи и монтира кабела.
Благодаря колега OCI.
Благодаря колега OCI.
- oci
- старши ентусиаст
-
Emilian00 написа:И аз имам вече AUX в колата,благодарение на колега OCI който ми направи и монтира кабела.
Благодаря колега OCI.
Няма проблем важното е да си помагаме

- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
oci написа:Emilian00 написа:И аз имам вече AUX в колата,благодарение на колега OCI който ми направи и монтира кабела.
Благодаря колега OCI.
Няма проблем важното е да си помагаме

пс. Оци, чакай ме и мен скоро

- oci
- старши ентусиаст
-
ka4i написа:oci написа:Emilian00 написа:И аз имам вече AUX в колата,благодарение на колега OCI който ми направи и монтира кабела.
Благодаря колега OCI.
Няма проблем важното е да си помагаме![]()
пс. Оци, чакай ме и мен скоро
Кабели има за всички стига да не престанат да ги внасят като разберат за нарасналото търсене

Значи,да споделя "драмата" си и аз с този кабел.С колегата Totomirov днес се мъчихме да го направим,кабела е направен от него по схемата от първи пост с кондензатори и резистори.Така,значи...навежда ме на мисълта че,колата е БИЛА с малка навигация,понеже отзад има чейнджър за навигацията барабар с диска вътре+ CD чейнджър/който е без касетата за дисковете
/.Обаче явно търгашите са си харесали навигацията и на нейно място за заболи CD бизнес с надписа отдолу и с MODE бутон.След като го извадихме видях,че е ALPINE модела 2001 производство.Е,мъчихме и на двете места.на пинове 4,8,9 и на 1,2,3..не става и не става,изкарва ми при натискането не MODE бутона или FM или NO MAGAZINE или CD...и сега не можем да разберем къде бъркаме..или нещо не става...да отбележа,че пробвахме моя касетофон на неговата кола/той е с бизнес CD с наdписа отгоре!!!/ и пак НИЩО не стана...дай някакви идеи..защото видях назад в темата че има като моето CD 2001 да е изкаран AUX-a..????!?!!?

Part time Racer,FULL time RIDER.
JRC2 написа:Значи,да споделя "драмата" си и аз с този кабел.С колегата Totomirov днес се мъчихме да го направим,кабела е направен от него по схемата от първи пост с кондензатори и резистори.Така,значи...навежда ме на мисълта че,колата е БИЛА с малка навигация,понеже отзад има чейнджър за навигацията барабар с диска вътре+ CD чейнджър/който е без касетата за дисковете/.Обаче явно търгашите са си харесали навигацията и на нейно място за заболи CD бизнес с надписа отдолу и с MODE бутон.След като го извадихме видях,че е ALPINE модела 2001 производство.Е,мъчихме и на двете места.на пинове 4,8,9 и на 1,2,3..не става и не става,изкарва ми при натискането не MODE бутона или FM или NO MAGAZINE или CD...и сега не можем да разберем къде бъркаме..или нещо не става...да отбележа,че пробвахме моя касетофон на неговата кола/той е с бизнес CD с наdписа отгоре!!!/ и пак НИЩО не стана...дай някакви идеи..защото видях назад в темата че има като моето CD 2001 да е изкаран AUX-a..????!?!!?
Същото цд АЛПИН 2001г имам и аз и с колега ОЦИ 2 дена пробваме и нищо, ако някакси подкараш АУКС пиши пак в темата
ceckosf написа:JRC2 написа:Значи,да споделя "драмата" си и аз с този кабел.С колегата Totomirov днес се мъчихме да го направим,кабела е направен от него по схемата от първи пост с кондензатори и резистори.Така,значи...навежда ме на мисълта че,колата е БИЛА с малка навигация,понеже отзад има чейнджър за навигацията барабар с диска вътре+ CD чейнджър/който е без касетата за дисковете/.Обаче явно търгашите са си харесали навигацията и на нейно място за заболи CD бизнес с надписа отдолу и с MODE бутон.След като го извадихме видях,че е ALPINE модела 2001 производство.Е,мъчихме и на двете места.на пинове 4,8,9 и на 1,2,3..не става и не става,изкарва ми при натискането не MODE бутона или FM или NO MAGAZINE или CD...и сега не можем да разберем къде бъркаме..или нещо не става...да отбележа,че пробвахме моя касетофон на неговата кола/той е с бизнес CD с наdписа отгоре!!!/ и пак НИЩО не стана...дай някакви идеи..защото видях назад в темата че има като моето CD 2001 да е изкаран AUX-a..????!?!!?
Същото цд АЛПИН 2001г имам и аз и с колега ОЦИ 2 дена пробваме и нищо, ако някакси подкараш АУКС пиши пак в темата
Аз хубава ще напиша,ама май май като гледам...никой няма решение...то решение има,със смяна на касетофона с правилния..ама все си мисля,че той може да тръгне...знам ли и аз вече..
- oci
- старши ентусиаст
-
Странна работа аз съм подкарвал на касетка 98 година бизнес а такова СД ALPINE модела 2001 вече второ не тръгва явно този модел не го подържа.
oci написа:Странна работа аз съм подкарвал на касетка 98 година бизнес а такова СД ALPINE модела 2001 вече второ не тръгва явно този модел не го подържа.
Добре,а на чуждия линк в началото на темата,онзи пич дори без резистори и кондензатор го е направил..на гол кабел...и го е вързал точно на такова CD като мойто..бизнес с надписа отдолу...е това не мога да си обясня..????