Не пуша вече!
Модератор: Общи модератори
Re: Не пуша вече!
Здравейте,
Книгата така и не я прочетох докрай.. от мързел ли от какво ли и аз не разбрах
от 1ви март тази година не съм запалвал цигара и съм адски доволен.. качих 25 килграма и сега се чувствам вече човек
и доста хора покрай мен се запалиха да спират гадните цигари и вече сред тях има непушачи от месеци.. изобщо не е толкова трудно колкото изглежда и ви казвам, че тази книга не ви трябва
аз как ги спрях? когато ми дойде до гуша от тях просто си казах " е**л съм ти и скапаните цигари те не са по-големи от мен!"
Успех
Книгата така и не я прочетох докрай.. от мързел ли от какво ли и аз не разбрах

Успех

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
Витанов написа: изобщо не е толкова трудно колкото изглежда и ви казвам, че тази книга не ви трябва![]()
Не толкова рязко де

- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
Колеги, стана една година вече откакто не съм слагал цигара в устата
Има ли поне още един отказал цигарите с книгата? 

Има, има!!!
Почти година не съм палил, от 2 кутии дневно. Препоръчах книгата на много хора и мога да преброя 3-4 които не пушат!
Не съм и помислял да паля , дори и в много стресови ситуации!

Почти година не съм палил, от 2 кутии дневно. Препоръчах книгата на много хора и мога да преброя 3-4 които не пушат!
Не съм и помислял да паля , дори и в много стресови ситуации!

- Azrail
- UFO Pilot
-
Yanko Petrov написа:Колеги, стана една година вече откакто не съм слагал цигара в устатаИма ли поне още един отказал цигарите с книгата?
Аз също. Точно с нея ги отказах, вече година не съм палил, нямам и желание. Книгата определено помага, стига обаче наистина да искаш да ги спреш. Няма ли желание - каквото и да взимаш, няма да се получат нещата.
MORE BEER!
- ivanofff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136к.с.
Yanko Petrov написа:Колеги, стана една година вече откакто не съм слагал цигара в устатаИма ли поне още един отказал цигарите с книгата?
Три години от как съм я прочел и не съм си и помислял за цигара!