Не пуша вече!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Не пуша вече!

Мнение от Витанов » 21 Ное 2012, 21:58

Здравейте,

Книгата така и не я прочетох докрай.. от мързел ли от какво ли и аз не разбрах :mhihi: от 1ви март тази година не съм запалвал цигара и съм адски доволен.. качих 25 килграма и сега се чувствам вече човек :lol: и доста хора покрай мен се запалиха да спират гадните цигари и вече сред тях има непушачи от месеци.. изобщо не е толкова трудно колкото изглежда и ви казвам, че тази книга не ви трябва :yes: аз как ги спрях? когато ми дойде до гуша от тях просто си казах " е**л съм ти и скапаните цигари те не са по-големи от мен!"

Успех :yes:
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Мнение от Yanko Petrov » 22 Ное 2012, 23:21

Витанов написа: изобщо не е толкова трудно колкото изглежда и ви казвам, че тази книга не ви трябва :yes:

Не толкова рязко де ;) Не стига, че не си я прочел, ами и си категоричен :nono: На мен лично точно тази книга ми показа колко е лесно. Радвам се за теб, че си го разбрал без чужда помощ. Аз не можах сам и имах нужда от помощ. Всъщност повечето пушачи са така, ама са малко тия, които го признават ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Мнение от Yanko Petrov » 25 Фев 2013, 18:05

Колеги, стана една година вече откакто не съм слагал цигара в устата :smoke: Има ли поне още един отказал цигарите с книгата? :bchug:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 25 Фев 2013, 22:38

С книгата не знам, ама без нея има доста :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nandrolon » 25 Фев 2013, 23:40

Има, има!!!

Почти година не съм палил, от 2 кутии дневно. Препоръчах книгата на много хора и мога да преброя 3-4 които не пушат!
Не съм и помислял да паля , дори и в много стресови ситуации!

:bchug: :bchug: :bchug:

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 26 Фев 2013, 15:52

Yanko Petrov написа:Колеги, стана една година вече откакто не съм слагал цигара в устата :smoke: Има ли поне още един отказал цигарите с книгата? :bchug:

Аз също. Точно с нея ги отказах, вече година не съм палил, нямам и желание. Книгата определено помага, стига обаче наистина да искаш да ги спреш. Няма ли желание - каквото и да взимаш, няма да се получат нещата.
MORE BEER!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320d 136к.с.

Мнение от ivanofff » 02 Мар 2013, 22:16

Yanko Petrov написа:Колеги, стана една година вече откакто не съм слагал цигара в устата :smoke: Има ли поне още един отказал цигарите с книгата? :bchug:

Три години от как съм я прочел и не съм си и помислял за цигара! :nono: :bchug: :yes:А ги пушех по три кутии!!!

Предишна

Назад към Извън Темата