колко пари мога да взема
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
50 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
колко пари мога да взема
колко пари горе долу според вас да искам на 2 макферсона BILSTEIN M-TECHNIK?перфектни регулируеми на твърдост.
Re: колко пари мога да взема
sachs написа:колко пари горе долу според вас да искам на 2 макферсона BILSTEIN M-TECHNIK?перфектни регулируеми на твърдост.
В какъв смисъл "регулируеми на твърдост"?
А инак говориш за амортисьора + самия макферсон с главината
или само за амортисьора ("пълнител") ?
tyi
да комплект с главина и пружина.а като извади6 пълнителя отдолу на него има 6пилка с контра гаика.от там го регулира6 колко твърд иска6 да бъде амортисиора.
Re: tyi
sachs написа:да комплект с главина и пружина.а като извади6 пълнителя отдолу на него има 6пилка с контра гаика.от там го регулира6 колко твърд иска6 да бъде амортисиора.
Ако е така наистина - приготви се да им искаш big time money

Само че аз лично не съм виждал Bilstein за Е30 регулируеми, а тия дето съм ги виждал - с дебелия стержен, наистина от долния край имат нещо като гайка, ма никъде не са ми казвали че можеш да я въртиш и да постигнеш нещо хубаво с това.
Можеш ли да напишеш номер на модела на амортисьора и после Google-о че си каже
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- vld
- Старши ентусиаст
-
Ми при положение ,че един нов амортесиор Билщайн е 150лв.
Кво да ти кажа можеш да им искаш150 па ако даде някой няма да е лошо.
Аз лично не бих ги взел за повече пари нищо че са комплект цял макферсон просто не се знае колко ще изкарат.
Аз лично не бих ги взел за повече пари нищо че са комплект цял макферсон просто не се знае колко ще изкарат.

- vld
- Старши ентусиаст
-
vld написа:Ми при положение ,че един нов амортесиор Билщайн е 150лв.
Да те светна, че 150 лв. може да е нов билщайн, ама не и от тея с дебелото стебло. Тея с дебелото стебло нови са ебати цифрата в BG.
Тоя нормалния на bavauto го дават за $68, а "ненормалния" за $114
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна stenly на 30 Авг 2006, 21:15, променена общо 2 пъти
stenly написа:vld написа:Ми при положение ,че един нов амортесиор Билщайн е 150лв.
Да те светна, че 150 лв. може да е нов билщайн, ама не и от тея с дебелото стебло. Тея с дебелото стебло нови са ебати цифрата в BG, иначе в щатите са по около $125 парчето.
във ВАРИ-2000 са 468лв на пълнител
sachs написа:във ВАРИ-2000 са 468лв на пълнител
Абе баце, ти по едно време беше писал във форума, че ти е изпуснал единия амортисьор и че във ВАРИ въпреки 20%ната отстъпка ти искат 400 и кусур кинта и така нататък. Как свърши тая история и има ли изпусналия амортисьор нещо общо с тия дето са за продан?
- vld
- Старши ентусиаст
-
stenly написа:vld написа:Ми при положение ,че един нов амортесиор Билщайн е 150лв.
Да те светна, че 150 лв. може да е нов билщайн, ама не и от тея с дебелото стебло. Тея с дебелото стебло нови са ебати цифрата в BG.
Тоя нормалния на bavauto го дават за $68, а "ненормалния" за $114
Аз па да те светна точно тея с дебелото стебло само пълнител е 165 лв.
или 169лв не помня точно това е без отстъпката кочто евентуално мога да си уредя.Обаждал съм се питал съм фирмата не помня как точно се казваше на Константин Величков и Стамболийски се намира централата им.
Ако не вярваш питай нещо с Х беше Хера или нещо от сорта.
Отказа ме това че се произвеждат в румъния и си взех NK Газови с 3г гаранция от познат дето ако изпуснат ще ми ги смеени.
324тд Е с дебелото стебло 51мм.

50 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4