Въпрос относно предни амортисьори
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос относно предни амортисьори
Здравейте колеги!
Наскоро си взех ново бмв 316 купе и предните амортисьори ужким са спортни незнам колко са спортини но предницата е изключително твърда! Та така въпроса ми е каква марка са амортисьорите и какви са пружините и дали въобще са за тази кола? Ето малко снимки.

Наскоро си взех ново бмв 316 купе и предните амортисьори ужким са спортни незнам колко са спортини но предницата е изключително твърда! Та така въпроса ми е каква марка са амортисьорите и какви са пружините и дали въобще са за тази кола? Ето малко снимки.

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Re: Въпрос относно предни амортисьори
Някви жабарски са, ама какви, трябва да хвърлиме боб, ако няма здрава лепенка или щамповано някъде по самия амортесьор.
Пружинит мязат на М техник.
Пружинит мязат на М техник.

Ами няма здр лепенка нито набивка. Само това от снимката е нз да не са някои китайски боклуци.. Който може да помага.

- mitko87
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d facelift
- Мечтае да кара: ///М3
Не не несъм казал че не ми харесва искам просто да разбера какво е окачването! марката на амортесьора и дали както е в момента окачването ще издаржи на 6 цилиндров мотор. За това се допитвам до вас за да знам примерно дали да го сменям с друго или евентуално ако разбера марката на тези амортесьори и какви са пружините да ги свирим с нужните изисквания за по големия мотор. 

Колеги мисля на тези амотресьори да сложа едни пружини 60/40 искам предницата да е мн ниска. Дайте някакви идеи с какви пружини освен 60/40 мога да го постигна.

7 мнения
• Страница 1 от 1