Моля за съвет
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Моля за съвет
Здравейте,
имам голям проблем с колата ми, 1994 БМВ 318и.Смениха ми маслото на колата и занулиха индикаторите на таблото показващи разхода на масло. След това я измих и изведнъж колата спря да пали. Трима "майстори" се изредиха да я гледат и никой не разбра какъв може да е проблема.
Въртя ключа на стартера и колата не пали.Включва се помпата, подава бензин,но тъпата кола не пали. Проблема не бил от свещите, възможно ли е платката на компютъра да е отишла?
Моля ви се дайте ми някакви идеи.Ако е компютъра,колко ще струва да се смени това нещо?Има ли добри специалисти в София при които мога да отида?
Благодаря ви много.
имам голям проблем с колата ми, 1994 БМВ 318и.Смениха ми маслото на колата и занулиха индикаторите на таблото показващи разхода на масло. След това я измих и изведнъж колата спря да пали. Трима "майстори" се изредиха да я гледат и никой не разбра какъв може да е проблема.
Въртя ключа на стартера и колата не пали.Включва се помпата, подава бензин,но тъпата кола не пали. Проблема не бил от свещите, възможно ли е платката на компютъра да е отишла?
Моля ви се дайте ми някакви идеи.Ако е компютъра,колко ще струва да се смени това нещо?Има ли добри специалисти в София при които мога да отида?
Благодаря ви много.
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Последно един колега имаше същия проблем, оказа се че му се е намокрило ЕКУ-то в големия дъжд. Отвори, виж и ако е мокро изсуши, при него така всичко тръгна:) Успех!

Благодаря за отговора,
Един познат ми каза,че това е частта на която може да се дължи проблема.
http://redline-tuning.com/cat/66_88/view/384/
Има ли шанс да се поправи това нещо и къде в София мога да отида?
Съжалявам за глупавите въпроси,просто не разбирам нищо от тези неща.
Един познат ми каза,че това е частта на която може да се дължи проблема.
http://redline-tuning.com/cat/66_88/view/384/

Има ли шанс да се поправи това нещо и къде в София мога да отида?
Съжалявам за глупавите въпроси,просто не разбирам нищо от тези неща.
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
6 мнения
• Страница 1 от 1