Централно заключване за багажник
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
			10 мнения
			 • Страница 1 от 1

- Ludmil
- ентусиаст
- 

- Детайли за колата: Е46 M47N20
Централно заключване за багажник
Има ли фабрично?
Може ли със стандартните машинки за заключване да се реализира?

Може ли със стандартните машинки за заключване да се реализира?
- Putzmeister
- кандидат ентусиаст
- 

Дори и да намериш, не те съветвам - ключалката на багажника е най-слабата и ако имаш централно, чрез нея ти отключват цялата кола. Но ако пък я разбият и видят, че не става - ще погнат другите или стъклата, най-малкото от яд. Прецени си  

Дай 102% от себе си! Винаги...
		- Иво
- шПерко
- 

- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
По-голяма глупост не бях чувал  Трябва да има, тъй като моето центарлно е и на багажника и е фабрично. Предната врата си има и механично заключване, така че ако искаш и да отворят багажника няма да ти се отвори цялата кола. Пък ако някой е решил да влиза, ще влезе по един или друг начин.
 Трябва да има, тъй като моето центарлно е и на багажника и е фабрично. Предната врата си има и механично заключване, така че ако искаш и да отворят багажника няма да ти се отвори цялата кола. Пък ако някой е решил да влиза, ще влезе по един или друг начин.
			 Трябва да има, тъй като моето центарлно е и на багажника и е фабрично. Предната врата си има и механично заключване, така че ако искаш и да отворят багажника няма да ти се отвори цялата кола. Пък ако някой е решил да влиза, ще влезе по един или друг начин.

- logout
- старши ентусиаст
- 

- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Пък аз мойта си я заключвам само от багажника, че на шофьорската врата ключът ми заяжда при връщането обратно (и се криви), а до пасажерската не ми се заобикаля. Аларма нямам...
			It's not who You are, it's who You know...
		- Ludmil
- ентусиаст
- 

- Детайли за колата: Е46 M47N20
- b2
- старши ентусиаст
- 

- Кара: F15 X5; G81 M3 Stage 3
Aleks написа:А аз бих добавил че по здрава ключалка на багажник от на Е30-та не ми е попадала.Моя се мъчих да го разбия нарочно,такъв зор не бях виждал
Багажника мисля че е най трудно достъпното място в Е30-та
Преди доста време на една бензиностанция по Тракия забраих ключа на таблото апък алармата ми заключва автоматично след 1мин и се сещаш кво стана. Дойде един от пътна помощ и с ключа от неговата кола (голф 2) ръчка, прави-струва и ми отключи багажника, съответно и цялата кола - видя ми се доста лесно...
А преди тва беше 1 час борене с разни телове и глупости през уплътнението на стъклото като крадци и не става и не става, а човека доста опитен изглеждаше

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
		 Срещу кражба нищо не може да те оправи... само каско, ама да ти го дадат после
 Срещу кражба нищо не може да те оправи... само каско, ама да ти го дадат после 
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
		Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
			10 мнения
			 • Страница 1 от 1