Ванос на М50?

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

Потребител
Аватар

Ванос на М50?

Мнение от retro » 29 Авг 2006, 14:15

Някой знае ли дали е възможно да се насади ВАНОС глава с всичките му там шукарии на блок М50В20 пак 24V, но който оригинално е нямал такава система? Има ли някакви разлики в блока, буталата и т.н. между моделите с / без ванос? Става въпрос за Е36. 10х 8)

CS-маниак
Аватар

Мнение от lowdriver » 31 Авг 2006, 10:58

Ти хубаво ще я насадиш , ма мога ли да те питам какво очакваш, като резултат, от тази
игра?! Инак не забравяй, че ще ти трябва и цялата управляваща система (инсталация,
сензори + МАФ, електронен блок и прочие) от Ванос.
Изображение
Driver's Racing Team

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

Re: Ванос на М50?

Мнение от slavianko » 02 Сеп 2006, 16:57

retro написа:Някой знае ли дали е възможно да се насади ВАНОС глава с всичките му там шукарии на блок М50В20 пак 24V, но който оригинално е нямал такава система? Има ли някакви разлики в блока, буталата и т.н. между моделите с / без ванос? Става въпрос за Е36. 10х 8)
Колега и аз в началото се замислях няколко пъти за такова начинание но... Толкова пари за да не казвам минимален че сега веднага ще ме нахранят колегите ами ефект дето направо не си заслужава парите. За тези пари ако наистина си решил да ги дадеш по добре помисли за някой други подобрения. Които за същата цена ще ти дадът много по добри резултати. А аз направих така. Качих се на кола с ванов и като се убедих че не е кой знае каква разликата не че я няма и се отказах.
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

Назад към Tuning