Въпрос свързан с покупката на Е36?!?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Impasse » 26 Авг 2006, 22:24

_BoBI_,човече,не се заблуждавай спрямо качествата и здравината на шестцилиндровите мотори :idea: ;) Стига с този разход,бре,стига с тези иски,аман!Че уморихме се да повтавяме,потретваме,почетвътваме и незнам кво за този "огромна" разлика от 400 милилитра :!: Бе вие сте по душа ауди,бе хора :mhihi: :mhihi: :mhihi: Колата ми е адски икономична от десетина минути насам(пишейки тези редове)-0л. на 100 разход бензин при това,а е два литра матор все пак :mhihi: :mhihi: :mhihi:
One passion,one car,one life...

ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Мнение от _BoBI_ » 27 Авг 2006, 1:14

Impasse

Защо па трябва да сипвам 40 лева на месец отгоре на кола която ще върви пак толкова :mhihi:
не съм за икономията казах рентабилно :mhihi:
аз ако мога 325 ще ви взема ще харчи миниму 15 ама ще знам защо ги сипвам :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 27 Авг 2006, 2:20

_BoBI_ написа:...

Мислиш ли,че ще върви пак толкова? ;)
По темата: Избери си най-запазената и според това за какво ще я ползваш..

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Impasse » 27 Авг 2006, 2:36

_BoBI_ написа:Impasse

Защо па трябва да сипвам 40 лева на месец отгоре на кола която ще върви пак толкова :mhihi:
не съм за икономията казах рентабилно :mhihi:
аз ако мога 325 ще ви взема ще харчи миниму 15 ама ще знам защо ги сипвам :)
:gives:
One passion,one car,one life...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 27 Авг 2006, 19:00

Момчета,от тук нататък искам да чета мнения само по темата,а не 320 vs.318 is.Всяко такова ще бъде трито незабавно :!:

А на Боби ще му кажа,че има още много да чете докато разбере къде
е ключа от палатката ;)
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

старши ентусиаст
Аватар
Кара: МПС-та
Мечтае да кара: самолет

Мнение от turbo » 27 Авг 2006, 21:32

Driver, абе и аз чета и гледам, че човекът пита за Е36, а не за вечния спор! :mhihi:
А пък Боби да ме извинява ама мненията са му много засукани бе... чак се обърквам... Хем ще си купи едната ама хем и другата... Брат, купи си НЯКАКВА, че тогава коментирай конкретно. :winky:
Що се отнася до покупката на Е36. В мобиле.бг като се търси кола и излезе дадена бройка най-отдолу има +/- за модела. Колега, хвърли един поглед, сигурно ще прочетеш интересни неща. Колата е много добра още като замисъл, така че смело напред! Аз лично съм купувал 2 (две) купета Е36 и то от тук (Горубляне), които са внос от Италия. Да ви кажа и двете са много читави, но наистина иска гледане. Колата сама говори са себе си!!! УСПЕХ!!! И ще те чакаме сред нас! :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Мнение от _BoBI_ » 27 Авг 2006, 23:17

" купи си НЯКАКВА, че тогава коментирай конкретно."

:| до там ли стигнахме да съдиш за човека по това каква кола има и колко струва и ако няма то значи не знае нищо за тях..

Извинявам се за :OT:
няма смисал да споря и да обяснявам колкото и да знам ще правя като Явор ще говоря с една дума за да загатвам и хората който нищо не разбират да си правят избодитя еяно когато пишеше повече не се харесва ;)
Просто ще ви каща едно пичове, ако нещо не съм бил прав го оспорете ако можете и не е истина :mhihi:

CS-маниак
Аватар

Мнение от lowdriver » 28 Авг 2006, 12:04

_BoBI_ написа:Просто ще ви каща едно пичове, ако нещо не съм бил прав го оспорете ако можете и не е истина :mhihi:

Боби, недей така, с такова самочувствие, че има доста невярни неща в постовете ти (и в частност в
предишният ти). Тук, никой не е дошъл да изпъква, а да научава и споделя. Така че , ако не си
сигурен в едно твърдение по-добре го спести, за да не стават обърквания. ;)
Изображение
Driver's Racing Team

старши ентусиаст
Аватар
Кара: МПС-та
Мечтае да кара: самолет

Мнение от turbo » 29 Авг 2006, 11:32

Един съвет към всички, които си купуват коли на старо с климатик.
НЕ СЕ ХВАЩАЙТЕ на лафа "Климатикът работеше до последно. Сигурно шофьорът на автовоза е източил фреона, за да го продаде после. :shock: Само едно зареждане му трябва и ще тръгне."
:mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ако има такъв проблем е по-добре да отидете на някой майстор на клими, който е с акъла си, за да надуе системата и да провери дали задържа налягането вътре. :idea:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mirmidon » 29 Авг 2006, 15:11

Според мен неможе да се съди по човека дали подържа колата си. Ще ви дам пример. В гр. Монтана има един дет кара Мерцедес ЦЛК доста лачен, а той ходи с плетарки от 1лв. от битака и къси гащи за 4лв. :mhihi: Като го видиш за първи път ти изглежда кат клошар, но след това кат го видиш в мерцедеса ти се променя мнението :shock: Нали знаете поговорката: "По дрехите се посреща, а по ъкъла се изпраща" Нищо лично, дори не познавам въпростният човек!
B M W и всички останали!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 29 Авг 2006, 16:45

turbo написа:Един съвет към всички, които си купуват коли на старо с климатик.
НЕ СЕ ХВАЩАЙТЕ на лафа "Климатикът работеше до последно. Сигурно шофьорът на автовоза е източил фреона, за да го продаде после. :shock: Само едно зареждане му трябва и ще тръгне."
:mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ако има такъв проблем е по-добре да отидете на някой майстор на клими, който е с акъла си, за да надуе системата и да провери дали задържа налягането вътре. :idea:

по темата за климатика:

аз съм същия, уж само за пълнене и като се почна - блокирала перка, спукан радиатор, по моргите цени - радиатор 250 лева перка 350, маркучи 100, пълнене 60-80 лева и смятай... пак като се поразтърсих по-евтино намерих читави, но това са най-дефицитните стоки за е36 (радиатор и перка)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kam_tod » 29 Авг 2006, 17:45

Ако си решил да взимаш бензин - 325-ца
Ако си решил дизел - 325 тдс
Аз така бих направил при Е36. ;)
Не му се плаши на разхода, отначало ще боли много, после по-малко, а накрая ще свикнеш като всички останали. :winky:
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от t0sh » 29 Авг 2006, 21:12

kam_tod написа:Ако си решил да взимаш бензин - 325-ца
Ако си решил дизел - 325 тдс
Аз така бих направил при Е36. ;)
Не му се плаши на разхода, отначало ще боли много, после по-малко, а накрая ще свикнеш като всички останали. :winky:

а 325 наясно ли си колко му е митото ;) освен ако не е от .бг де, по което съм се изказвал че бая трябва да се търси читаво бмв.. на което му се отразява митото все пак ;)

(150 коня 2800, 180+ коня към 8500+ лева - виж на мобиле.бг има калкулатор)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 29 Авг 2006, 21:26

за 325ца наистина ще ти трябва як джоб ,особено ако я караш както трябва .. за акцизи и данъци да не говорим .. според мен 320 е оптималния мотор ,хем 6так ,хем евтин ,хем икономичен и силен :mhihi: Боби ти БМВ нямаш ,ама много приказваш и много книги четеш .. човека пита за мнения на собственици ми се струва

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от t0sh » 29 Авг 2006, 22:11

има тамън 2 е36-ци в секция 'продава' - 320 и 325 ;)

ходи ги гледай но от .бг евтина кола бая си приготви да я вкараш в ред ;) (особено за 325 предполагам като и гледам 6800 цената)

ПредишнаСледваща

Назад към E36