Въпрос свързан с покупката на Е36?!?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
_BoBI_,човече,не се заблуждавай спрямо качествата и здравината на шестцилиндровите мотори
Стига с този разход,бре,стига с тези иски,аман!Че уморихме се да повтавяме,потретваме,почетвътваме и незнам кво за този "огромна" разлика от 400 милилитра
Бе вие сте по душа ауди,бе хора
Колата ми е адски икономична от десетина минути насам(пишейки тези редове)-0л. на 100 разход бензин при това,а е два литра матор все пак

One passion,one car,one life...
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
Impasse
Защо па трябва да сипвам 40 лева на месец отгоре на кола която ще върви пак толкова
не съм за икономията казах рентабилно
аз ако мога 325 ще ви взема ще харчи миниму 15 ама ще знам защо ги сипвам
Защо па трябва да сипвам 40 лева на месец отгоре на кола която ще върви пак толкова

не съм за икономията казах рентабилно

аз ако мога 325 ще ви взема ще харчи миниму 15 ама ще знам защо ги сипвам

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Момчета,от тук нататък искам да чета мнения само по темата,а не 320 vs.318 is.Всяко такова ще бъде трито незабавно
А на Боби ще му кажа,че има още много да чете докато разбере къде
е ключа от палатката

А на Боби ще му кажа,че има още много да чете докато разбере къде
е ключа от палатката

- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Driver, абе и аз чета и гледам, че човекът пита за Е36, а не за вечния спор!
А пък Боби да ме извинява ама мненията са му много засукани бе... чак се обърквам... Хем ще си купи едната ама хем и другата... Брат, купи си НЯКАКВА, че тогава коментирай конкретно.
Що се отнася до покупката на Е36. В мобиле.бг като се търси кола и излезе дадена бройка най-отдолу има +/- за модела. Колега, хвърли един поглед, сигурно ще прочетеш интересни неща. Колата е много добра още като замисъл, така че смело напред! Аз лично съм купувал 2 (две) купета Е36 и то от тук (Горубляне), които са внос от Италия. Да ви кажа и двете са много читави, но наистина иска гледане. Колата сама говори са себе си!!! УСПЕХ!!! И ще те чакаме сред нас!

А пък Боби да ме извинява ама мненията са му много засукани бе... чак се обърквам... Хем ще си купи едната ама хем и другата... Брат, купи си НЯКАКВА, че тогава коментирай конкретно.

Що се отнася до покупката на Е36. В мобиле.бг като се търси кола и излезе дадена бройка най-отдолу има +/- за модела. Колега, хвърли един поглед, сигурно ще прочетеш интересни неща. Колата е много добра още като замисъл, така че смело напред! Аз лично съм купувал 2 (две) купета Е36 и то от тук (Горубляне), които са внос от Италия. Да ви кажа и двете са много читави, но наистина иска гледане. Колата сама говори са себе си!!! УСПЕХ!!! И ще те чакаме сред нас!

- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
" купи си НЯКАКВА, че тогава коментирай конкретно."
до там ли стигнахме да съдиш за човека по това каква кола има и колко струва и ако няма то значи не знае нищо за тях..
Извинявам се за
няма смисал да споря и да обяснявам колкото и да знам ще правя като Явор ще говоря с една дума за да загатвам и хората който нищо не разбират да си правят избодитя еяно когато пишеше повече не се харесва
Просто ще ви каща едно пичове, ако нещо не съм бил прав го оспорете ако можете и не е истина

Извинявам се за

няма смисал да споря и да обяснявам колкото и да знам ще правя като Явор ще говоря с една дума за да загатвам и хората който нищо не разбират да си правят избодитя еяно когато пишеше повече не се харесва

Просто ще ви каща едно пичове, ако нещо не съм бил прав го оспорете ако можете и не е истина

_BoBI_ написа:Просто ще ви каща едно пичове, ако нещо не съм бил прав го оспорете ако можете и не е истина
Боби, недей така, с такова самочувствие, че има доста невярни неща в постовете ти (и в частност в
предишният ти). Тук, никой не е дошъл да изпъква, а да научава и споделя. Така че , ако не си
сигурен в едно твърдение по-добре го спести, за да не стават обърквания.

Driver's Racing Team
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Един съвет към всички, които си купуват коли на старо с климатик.
НЕ СЕ ХВАЩАЙТЕ на лафа "Климатикът работеше до последно. Сигурно шофьорът на автовоза е източил фреона, за да го продаде после.
Само едно зареждане му трябва и ще тръгне."
Ако има такъв проблем е по-добре да отидете на някой майстор на клими, който е с акъла си, за да надуе системата и да провери дали задържа налягането вътре.
НЕ СЕ ХВАЩАЙТЕ на лафа "Климатикът работеше до последно. Сигурно шофьорът на автовоза е източил фреона, за да го продаде после.

Ако има такъв проблем е по-добре да отидете на някой майстор на клими, който е с акъла си, за да надуе системата и да провери дали задържа налягането вътре.

- mirmidon
- кандидат ентусиаст
-
Според мен неможе да се съди по човека дали подържа колата си. Ще ви дам пример. В гр. Монтана има един дет кара Мерцедес ЦЛК доста лачен, а той ходи с плетарки от 1лв. от битака и къси гащи за 4лв.
Като го видиш за първи път ти изглежда кат клошар, но след това кат го видиш в мерцедеса ти се променя мнението
Нали знаете поговорката: "По дрехите се посреща, а по ъкъла се изпраща" Нищо лично, дори не познавам въпростният човек!

B M W и всички останали!
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
turbo написа:Един съвет към всички, които си купуват коли на старо с климатик.
НЕ СЕ ХВАЩАЙТЕ на лафа "Климатикът работеше до последно. Сигурно шофьорът на автовоза е източил фреона, за да го продаде после.Само едно зареждане му трябва и ще тръгне."
![]()
![]()
по темата за климатика:
аз съм същия, уж само за пълнене и като се почна - блокирала перка, спукан радиатор, по моргите цени - радиатор 250 лева перка 350, маркучи 100, пълнене 60-80 лева и смятай... пак като се поразтърсих по-евтино намерих читави, но това са най-дефицитните стоки за е36 (радиатор и перка)
Ако си решил да взимаш бензин - 325-ца
Ако си решил дизел - 325 тдс
Аз така бих направил при Е36.
Не му се плаши на разхода, отначало ще боли много, после по-малко, а накрая ще свикнеш като всички останали.
Аз така бих направил при Е36.

Не му се плаши на разхода, отначало ще боли много, после по-малко, а накрая ще свикнеш като всички останали.

Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
- t0sh
- старши ентусиаст
-
kam_tod написа:Ако си решил да взимаш бензин - 325-ца
Аз така бих направил при Е36.![]()
а 325 наясно ли си колко му е митото

(150 коня 2800, 180+ коня към 8500+ лева - виж на мобиле.бг има калкулатор)
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
за 325ца наистина ще ти трябва як джоб ,особено ако я караш както трябва .. за акцизи и данъци да не говорим .. според мен 320 е оптималния мотор ,хем 6так ,хем евтин ,хем икономичен и силен
Боби ти БМВ нямаш ,ама много приказваш и много книги четеш .. човека пита за мнения на собственици ми се струва

- t0sh
- старши ентусиаст
-
има тамън 2 е36-ци в секция 'продава' - 320 и 325
ходи ги гледай но от .бг евтина кола бая си приготви да я вкараш в ред
(особено за 325 предполагам като и гледам 6800 цената)

ходи ги гледай но от .бг евтина кола бая си приготви да я вкараш в ред

35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3