Модул за централно с управление от ключа

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Аватар

Re: Модул за централно с управление от ключа

Мнение от evtimcho_g60 » 21 Фев 2013, 15:04

^
Съгласен съм с теб,не го успорвам,възможно е и да си прав.
Дистанционното ми беше с щампа бмв с две копчета - сиво и червено,сирената в двигателния отсек беше с лого бмв,каквато съм срещал и в Е38,ключалката вътре в жабката за вкл/изкл на алармата пак беше с лого бмв,както и ключа за нея.
Срещал съм и сред колеги същите дистанционни.
И честно казано отзивите ми за нея не са много позитивни...имаше уж някакви обемни датчици,ама кел файда...ритал съм гуми с все сила,дърпал съм дръжки,клатил съм колата..йок сирена...
и другия и голям минус беше,тъй като колата ми беше с двойно централно тъпата аларма така беше програмирана,че когато почне да пада волтажа на акумулатора алармата отключва колата,за да не се налага трошене на прозорци...тъпо ама факт...3 пъти си намирах колата отключена..първия ме обзе панически ужас,след това прочетох менюала и го разбрах... :yes:

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 21 Фев 2013, 15:28

evtimcho_g60 написа:^
Съгласен съм с теб,не го успорвам,възможно е и да си прав.
Дистанционното ми беше с щампа бмв с две копчета - сиво и червено,сирената в двигателния отсек беше с лого бмв,каквато съм срещал и в Е38,ключалката вътре в жабката за вкл/изкл на алармата пак беше с лого бмв,както и ключа за нея.
Срещал съм и сред колеги същите дистанционни.
И честно казано отзивите ми за нея не са много позитивни...имаше уж някакви обемни датчици,ама кел файда...ритал съм гуми с все сила,дърпал съм дръжки,клатил съм колата..йок сирена...
и другия и голям минус беше,тъй като колата ми беше с двойно централно тъпата аларма така беше програмирана,че когато почне да пада волтажа на акумулатора алармата отключва колата,за да не се налага трошене на прозорци...тъпо ама факт...3 пъти си намирах колата отключена..първия ме обзе панически ужас,след това прочетох менюала и го разбрах... :yes:

Ти си сигурно с тая където червеното заключва, сивото отключва. Тая е смотана. Но аз взех колата от италянеца със sepri star и аварийно ключе, където пак същото дистанционно, но червеното заключва и отключва а сивото е паник бутон. Доволен съм от алармата. Работи си шок сезонра и обемните датчици идеално, също и вдига стъклата и има мемори функция на леда. Но проблема е, че ги връзват тъпо дилърите обикновено за сингъл лока, все едно заключваш отвътре и затова си заключвам и през ключа като оставям колата за по-дълго. Иначе май наистина комфорт модула е и самата аларма, защото като махна сирената продължава да си работи дистанционното.

Аватар

Мнение от evtimcho_g60 » 21 Фев 2013, 16:00

^
Бе не знам с каква аларма бях,ама и като заключа с ключа и задържа позиция заключено в бравата,пак вдигаше стъкла/шиби...
Имаше си и минуси и плюсове тая аларма,но тя така или иначе тая кола не е спала един ден на улицата докато беше в мен,та не съм й треперил...

ентусиаст
Аватар

Мнение от JOGI » 21 Фев 2013, 21:32

те пак са си от бмв тези аларми, имат си парт номера и всичко в етк, въпроса е, че са слагани от дилъри, а не в завода. ако на някой му трябва, в онлайн варианта на етк от бмв, могат да се намерят и схеми, при ръководствата за монтаж от бмв еба.
ето една тема с доста информация, но за заводските има малко писано http://www.bimmerforums.co.uk/forum/f74/e36-alarm-identification-guide-3t-2t-3g-ews-t39173/

ентусиаст
Аватар
Кара: яки шестаци...

Мнение от EnimEn » 22 Фев 2013, 1:09

Колеги, вижте заглавието на темата... Стига с тия аларми...
Изображение
Read the fuckin` MANUAL!!!
Never took this road before... destination unknown!

"Good drivers,Just drive!"

ентусиаст
Аватар

Мнение от JOGI » 22 Фев 2013, 2:52

хубаво де, ключ и модул в огледалото на 433mhz и се връзва към комфорта, схема има в етм

Изображение

Потребител
Аватар
Кара: BMW E70 X5xDrive30d
Мечтае да кара: BMW E60 M5

Мнение от stanislav900 » 09 Апр 2013, 19:45

Колеги, здравейте! Попадна ми това от снимката (безплатно), чудех се дали са много главоболията по монтирането му. Иска ми се да го направя сам, така че помагайте - колата е Е36 318i 95г.
image.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring 525d
Мечтае да кара: с четири ауспуха...
Детайли за колата: Лайфстайл комби просто.

Мнение от didodi » 19 Окт 2013, 23:15

Dream_BMW написа:А някой от вас каращите Е36 има ли опция чрез ключа от разстояние да се вдигат прозорците а не само когато задържиш известно време ключа завъртян при заключване от вратата?

И аз това се питам и как да светкам плафоните с бутона за "багажника" ??
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '98 e36 328i Тouring
Мечтае да кара: e36 ///M3

Мнение от clarcky » 20 Окт 2013, 2:13

EnimEn написа:Колеги, вижте заглавието на темата... Стига с тия аларми...

Колега имаш ли някакво развитие със свръзването,че и аз искам моята да я направя с този ключ да е централното.

Предишна

Назад към E36