БСП:При нас 40-50 човека работят активно в интернет форумите

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Re: БСП:При нас 40-50 човека работят активно в интернет фору

Мнение от Petrolhead » 20 Фев 2013, 19:32

верно стриктно спазва разпоредбите.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е90

Мнение от mitaka7 » 20 Фев 2013, 19:45

flame написа:
mitaka7 написа:http://www.bnews.bg/docs/pdf/d001444e3e670fa089a06a39a0796557.jpg

Пускам го и тук...... :banghead:

Не знам защо, ама се сещам за един колега, който от няколко дни сигурно 10 пъти го питам за Плевнелиев какво мисли, но той явно е прилежен ученик и стриктно се придържа към написаното в горната лекция, че "влизане в спор по същество не е добра тактика. Проучванията показват, че най-добре работещата тактика е бързо да бъде изтикан коментарът назад в списъка с коментарите" - и така все бега по тъча без да отговори :ok:

А ти какво мислиш за тази агитация от страна на бсп?

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 20 Фев 2013, 19:55

Аз лично деля агитацията на явна и подмолна.

Имам много приятели-социалисти, които ме агитират явно и аз си им уважавам мнението (друг е въпросът дали им се вързвам :mhihi: ), но най-много уважавам това, че изразяват мнението си на глас и го отстояват :yes:

Но хич не уважавам другият тип агитация, който е и предмет на тази тема :no: И затова като хвана на тясно някой такъв - като колегата, който плюеше Плевнелиев, а сега го четка - може и до следващите избори да го питам все същото :mrgreen:

Предишна

Назад към Извън Темата