Дайте акъл за ТАБЛОТО С УРЕДИТЕ!!!
Модератор: Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- IAV
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528iA
Дайте акъл за ТАБЛОТО С УРЕДИТЕ!!!
Ами най накрая и аз викам за помощ-Таблото с уредите като е студено му се вижда дисплея а като се сгрее не!!!А по лошото е че като е студено пък оборотомера ми върви много мудно!В смисъл даже и заяждана моменти оборотомера!
В момента таблото е на ремонт в АВИТЕЛ но нещо не ме обнадеждиха за ремонта!Та дайте идей къде да го нося ако не го оправят!!!
В момента таблото е на ремонт в АВИТЕЛ но нещо не ме обнадеждиха за ремонта!Та дайте идей къде да го нося ако не го оправят!!!
BMW Service Team
- IAV
- младши ентусиаст
-
Батка тва за зимата ок ама проблема е че зимата и аз ще виждам уредите ама ако остане така мойто няма да имам оборотомер докато в колата не стане 25-30 градуса така ,че за мен си е голям проблем!Че кат беше 15 градуса навън оборотомера ми не мърдаше!!!
BMW Service Team
- IAV
- младши ентусиаст
-
ETW_You_ написа:често срещан проблем който се оправя само с ново табло.
Колега ит имаш ли идея за цената на ново табло?!?!
Само "codir shteker"а струва 600лева!!!
BMW Service Team
- IAV
- младши ентусиаст
-
Абе не съм сигурен но май и от дизел стават таблата стиг да нямат различия таблата и да не е от автоматик а ти да си с ръчка!
Но ако не ми го оправят ще се пробвам!
Но ако не ми го оправят ще се пробвам!
BMW Service Team
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
ре
Аз ако бях на ваше място не бих си играл да ремонтирам старото. Майката му е да се вземе някъде втора употреба и това е. Неприятно е но... 

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Момчета имаше навремето тема тук и Василен се беше опитвал да сменя малкия дисплей,но се е оказало невъзможно
И моя е така ... когато част от сегментите се загубят поглеждам таблото косо и така ги чета
Георги Пенчев

И моя е така ... когато част от сегментите се загубят поглеждам таблото косо и така ги чета

Георги Пенчев
- IAV
- младши ентусиаст
-
Penchev написа:Момчета имаше навремето тема тук и Василен се беше опитвал да сменя малкия дисплей,но се е оказало невъзможно![]()
И моя е така ... когато част от сегментите се загубят поглеждам таблото косо и така ги чета![]()
Георги Пенчев
Виж проблема е че при мен абсолютно нищо не се вижда от дисплея когато се сгрее!
Точно като студена спойка!!!Студена работи топла не!
BMW Service Team
Това е обратно на студената спойка...
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
До хотел СПС има една газстанция... където зареждат таксиджии влиза се отстрани отдясно на една автомивка и се продължава навътре... след това има едни постройки в дясно и търсиш един жичкаджия то даже си пише ремонт на автомобилни табла. За мойто ми каза 10лв но е дреболия и нямам време още да отида. И затова немога да ти кажа дали работи добре. Но на мен ми го похвалиха че работил добре.
14 мнения
• Страница 1 от 1