Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
Re: Мнениия за начинаещи - Е60/Е61 !
Интересно ми е кога хората ще осъзнаят, че няма как да се купи Е60, което става за нещо за тея пари. Дойде време италианците да си изхвърлят боклука и всеки втори нашенец реши, че ще удари кьоравото. Нищо, сервизите и продавачите на авточасти ще имат доста работа. Дано заключат тая тема най-накрая, че вече 40 страници глупости вътре...
Only dead fish follow the stream...
- Loris
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '01 E46 M54B22
- Мечтае да кара: E90 330i
Здравейте,
От 4-5 месеца си търся кола и подчти нищо. Изискванията са ми да е бензинка и да е с ръчни скорости. Предимно сам се спрял на 2200/ 170к.с.
Бюджета ми е около 15 хилдарки. Имам и близки в Германия около Франкфурт и имам възможност от там да докарам кола но като ги гледам хубавите запазентие там са по 10 000 евра
Тука с докарване и регистрации ще ми легне на 23-4.
Гледах тази от Бургас тези дни смятам да я видя : http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=24ykp8
Дизелите не ги гледам, макар до сега само дизел да съм карал в последно време, много съм наплашен от поддръжката и от това в какво състояние и на колко км са повечето на пазара. Не случайно в последно време , даже не само БМВ-тата повечето коли като гледам бензинките държат цени колкото им леко по-високи от на дизела.
Другия вариант ми е да си вкарам е39 за около 5000 евро може да ми намерят пак 520/ 170 коня бензинка.
В общи линиии само гледам вече толкова време и аз незнам какво да правя
Ще се радвам да ме посъветвате нещо, вече като спобственици на тази уникална кола
Поздрави!
От 4-5 месеца си търся кола и подчти нищо. Изискванията са ми да е бензинка и да е с ръчни скорости. Предимно сам се спрял на 2200/ 170к.с.
Бюджета ми е около 15 хилдарки. Имам и близки в Германия около Франкфурт и имам възможност от там да докарам кола но като ги гледам хубавите запазентие там са по 10 000 евра

Гледах тази от Бургас тези дни смятам да я видя : http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=24ykp8
Дизелите не ги гледам, макар до сега само дизел да съм карал в последно време, много съм наплашен от поддръжката и от това в какво състояние и на колко км са повечето на пазара. Не случайно в последно време , даже не само БМВ-тата повечето коли като гледам бензинките държат цени колкото им леко по-високи от на дизела.
Другия вариант ми е да си вкарам е39 за около 5000 евро може да ми намерят пак 520/ 170 коня бензинка.
В общи линиии само гледам вече толкова време и аз незнам какво да правя

Ще се радвам да ме посъветвате нещо, вече като спобственици на тази уникална кола

Поздрави!

- toni
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D '05
MadChicken написа:Интересно ми е кога хората ще осъзнаят, че няма как да се купи Е60, което става за нещо за тея пари. Дойде време италианците да си изхвърлят боклука и всеки втори нашенец реши, че ще удари кьоравото. Нищо, сервизите и продавачите на авточасти ще имат доста работа. Дано заключат тая тема най-накрая, че вече 40 страници глупости вътре...
По-добре тука да пишат отколкото да се пускат едни и същи теми и да се наводнява форума, защото в тази тема през една страница се задават едни и същи въпроси.
- MadChicken
- Legendary
-
За Loris:
Колега, бягай далече от тази кола!
Придружих приятел да я погледне и оле мале
Цялата е надрана, гола е като пушка, и това как да е, но ауспуха е много омаслен, скоростите не влизат добре, маховика му изтраква като се гаси! Отделно 4 диска и 4 накладки за смяна, всичко в интериора е протрито...
Не си заслужава риска в никакъв случай!
Колега, бягай далече от тази кола!
Придружих приятел да я погледне и оле мале

Цялата е надрана, гола е като пушка, и това как да е, но ауспуха е много омаслен, скоростите не влизат добре, маховика му изтраква като се гаси! Отделно 4 диска и 4 накладки за смяна, всичко в интериора е протрито...
Не си заслужава риска в никакъв случай!
- stefan8898
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: samolet
- Мечтае да кара: F10 M5
За хората, който си търсят е60, бих ги посъветвал коли под 20 000 лева да не гледат. Аз като си търсех кола, поогледах тук там и всичките за под 19 - 20 000 имаха или вътрешни забележки или по моторизацията проблеми - я с износени гуми и накладки, я тракащ двигател и подобни. По добре изчакайте и посъберете пари за добър екземпляр или ако се купи нещо евтино- то пак ще отидат същите пари по ремонти.
- transmaks
- Потребител
-
- Кара: 330 д
- Детайли за колата: много глезотиики
a каде е гаранцията че дадена кола със която някои чичко е решил да изкара бързи 5000 лева е толкоз добра,
със много пари както се казва и баба знае.

качеството определя разликата
- MadChicken
- Legendary
-

- da6ip
- старши ентусиаст
-
- Кара: баничарка с компресор
MadChicken написа::yes: Точно така колега. Затова пробвай да се ориентираш към още по-евтини обяви, така предизвикателството ще е по-голямо...

Space, pace and grace. www.more-to-come.com
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Аз мойта я взех за 13500 вкарах още 1500лв и колата е без забележки сега, така че до 20к има още 5.
- MadChicken
- Legendary
-
Браво, начи си в далаверата
Като си помисля мойта за колко я взех направо лошо ми става...Аз май не съм уцелил италианската далавера

Като си помисля мойта за колко я взех направо лошо ми става...Аз май не съм уцелил италианската далавера

- da6ip
- старши ентусиаст
-
- Кара: баничарка с компресор
MadChicken написа:Браво, начи си в далаверата![]()
Ами просто си станал жертва на заблудата, че разни глупости като комфортни седалки, екстри, озвучаване и т.н. имат някакво значение. Всъщност като минеш пред кафето и никой не ги вижда тия неща. В крайна сметка същия ефект се постига и за много по-малко пари. Това е трябвало да разбереш навреме.

Space, pace and grace. www.more-to-come.com
Според мен темата се превръща ненужни спорове и мерене на пишки. Факт е, че повечето евтини коли са боклуци, но това не означава, че няма попадения, които да си заслужават. Факт е, че по-скъпите също могат да са боклуци, за това кола втора употреба на късмет.
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Само ще допълня, че мойта не е толкова постна от към екстри - подгрев на седалките, парктроник, работещ динамик драйв, газов инжекцион, който за сега работи идеално, light пакет. Това се сещам за сега. Като търсех кола имаше доста коли без тези екстри и на по високи цени и без регистрация. Всичко е въпрос на търсене. Също така бих препоръчал на колеги търсещи кола да гледат такива с регистрация - спестяват се доста пари от към номера и т.н., а и се намират на по ниски цени от новия внос.
- MadChicken
- Legendary
-
adovet написа:Само ще допълня, че мойта не е толкова постна от към екстри - подгрев на седалките, парктроник, работещ динамик драйв, газов инжекцион, който за сега работи идеално, light пакет. Това се сещам за сега. Като търсех кола имаше доста коли без тези екстри и на по високи цени и без регистрация. Всичко е въпрос на търсене. Също така бих препоръчал на колеги търсещи кола да гледат такива с регистрация - спестяват се доста пари от към номера и т.н., а и се намират на по ниски цени от новия внос.
Без да се заяждам колега, но мнението ти показва, че някои хора нямат никаква представа какви екстри може да има едно Е60. Едно време подгрев на седалките и парктроник имах на моето Е36