Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?
Модератор: Общи модератори
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Re: Предизборна тема 2013г.
И ако го отнемат идва въпроса - защо са лъгали безнаказано толкова време?

bum_bum написа:Аз защо имам спомен, че Бойко казваше че ако вземат да МУ протестират ще си подаде оставката. Аз оставка не виждам.

P`S Ами айде Боко, бъди мъж - изпълни си обещанието. Или пак ще се извъртиш като к**ва.
Последна промяна ivoo на 17 Фев 2013, 20:35, променена общо 2 пъти
щото хората са позволявали.. що в други бивши соц страни не ги управляват децата на комунисти? щото са гласували лустрация.
и този протест трябва да е насочен в тази посока, така и Борисов и станишев, овчаров и компания си заминават..
макар че премиера ще изгори като мокрото покрай сухото
и този протест трябва да е насочен в тази посока, така и Борисов и станишев, овчаров и компания си заминават..
макар че премиера ще изгори като мокрото покрай сухото
Последна промяна acer на 17 Фев 2013, 20:35, променена общо 1 път
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Търпелив народ сме, почти мазохисти....ама като опре ножа до кокала нема лабаво...просто тези прекалиха и ще ....си получат заслуженото 

Никой не мое ма връне на селу!
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
saleen написа:Търпелив народ сме, почти мазохисти....ама като опре ножа до кокала нема лабаво...просто тези прекалиха и ще ....си получат заслуженото
да ще си докарам тройната коалиция - ей голяма работа нашия народ бе . Като опре ножа до кокала , сам се натиска да си отреже главата . И кво стана с протестите - нали уж не бяха политически ?
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
acho.rs написа:saleen написа:Търпелив народ сме, почти мазохисти....ама като опре ножа до кокала нема лабаво...просто тези прекалиха и ще ....си получат заслуженото
да ще си докарам тройната коалиция - ей голяма работа нашия народ бе . Като опре ножа до кокала , сам се натиска да си отреже главата . И кво стана с протестите - нали уж не бяха политически ?
Чака ни четворна коалиция колега

Никой не мое ма връне на селу!
acho.rs написа:да ще си докарам тройната коалиция - ей голяма работа нашия народ бе .
Ами не. Ще оставим сегашните още 4 год. да ми хленчи оная п**** как Станишев му е виновен за всичко . Но това е само до едно време. Обикновено на едно правителство му е нужна 1 година толеранс. Оттам нататък вече никакви обяснения и оправдания не важат. Нито пък измислени показни акции с гръмки имена за отвличане на вниманието. Или пъчене на мускули срещу една съседска "зла империя" (удобният трик с външния враг). Или сплашване на населението с дестабилизация и хаос "ако дойдат тия или ония, щото ний сме най-малкото зло, ръйш ли". В един момент всички тези доводи губят сила. И остава едната гола статистика. А тя е повече от красноречива. Но още по-важното нещо е какво е усещането на хората за тяхното (не)благоденствие. А там нещата отиват към зле.
- CTORH
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 318is, E46 328ci
И голата статистика, за която говориш сочи, че Бойко се справя по-добре от Станишев, т.е. Бойко е по-малкото зло от Станишев. Погледни няколко страници по-назад в темата, точно такава гола статистика има цитирана. Ако можеш да я оспориш тая статистика с конкретни факти, давай.
П.П. Като гледам си от Бургас, град който се е преобразил през последните години, откакто се управлява от кмет от познай коя партия.
П.П. Като гледам си от Бургас, град който се е преобразил през последните години, откакто се управлява от кмет от познай коя партия.

не си по-мъж като наричаш премиера на страната ни п****. той не се оправдава, а казва какво са направили, което го има черно на бяло, всички плащаме откраднатото от тях.
много хора /включително аз/ му правят евала за това, че тръгна срещу червените, омразата към тях е огромна
п.с предвиждам че сега на енергийните дружества ще им отнемат лицензите и за опозицията ще е game over, доста % гласове ще привлекат, направо изглежда нагласено
много хора /включително аз/ му правят евала за това, че тръгна срещу червените, омразата към тях е огромна
п.с предвиждам че сега на енергийните дружества ще им отнемат лицензите и за опозицията ще е game over, доста % гласове ще привлекат, направо изглежда нагласено
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- ivan83
- младши ентусиаст
-
- Кара: на цигари
- Мечтае да кара: само на пури
- Детайли за колата: и тя пуши
acer написа:не си по-мъж като наричаш премиера на страната ни п****. той не се оправдава, а казва какво са направили, което го има черно на бяло, всички плащаме откраднатото от тях.
къв "премиер" бе братко, СРАМОТА ..., така го наричат само по вестниците и телевизията
acer написа:не си по-мъж като наричаш премиера на страната ни п****. той не се оправдава, а казва какво са направили, което го има черно на бяло, всички плащаме откраднатото от тях.
Ами то за това са го кръстили БУДА - За да може БУДА да е вожда, а БУДАлите да са последователите му
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Ацер кърти... Такива като него ще се хвърлят на дулото на картечница, само да запазят вожда си...
Протеста не беше политически, беше си напълно резонен - аз лично не намирам вината в ЕРП-тата, вината е изключително в регулаторните органи, тоест държавата! Не си вършат работата - довиждане, както се скандираше днес "Оставка"...Следващите като не си вършат работа - оставка и на тях и на следващите и на по-следващите!
Това е...

Протеста не беше политически, беше си напълно резонен - аз лично не намирам вината в ЕРП-тата, вината е изключително в регулаторните органи, тоест държавата! Не си вършат работата - довиждане, както се скандираше днес "Оставка"...Следващите като не си вършат работа - оставка и на тях и на следващите и на по-следващите!
Това е...
Без страх, без спирачка!
май се изхабихте нещо, липса на факти и обиди говорят за загуба на почва. отговори няма да задавам, то се вижда, но никой не ви е виновен че сте на потъващият кораб.
шуробаджанащина е била фактор и ще си остане сила, но това пладнешко крадене се знаеше че ще спре след влизането в ес, ако не сте го очаквали ваш си проблем.
повечето хора дето са искали да се развиват са инвестирали пари и време в себе си/ бизнеса си, без да очакват партията-майка да ги изтласка на топ позиция.
не че е имало голям избор или си хитър и безскрупулен, или в повечето случаи си г-н Никой, но времената се менят, 23г са доста.. всичко си има начало и край. най-малкото вече се забелязва че и връзките не помагат за уреждане на позиция, ако нямаш нужните качества и документи.
разписах се щот съм болнични и време бол, а политиката ми е хоби, не щото съм гербер, ако бях нямаше да говоря за лустрация и мажоритарно гласуване щото и герб заминават?
иначе ако ще опонирате всеки дето е против бсп, то почвайте бързо! доста работа имате- интернет пространството буквално прелива с хранилката към Станишев и компания.. няма как всички да са на мгерб , те са около 7000 души, а онзи ден показваха по тв-то, над 4,1 млн българи влизат в нета.
общо взето борите се за кауза пердута, всичко е предрешено от ЕС отдавна, познавам се с преподаватели от IFAG дето единият е бил 1 от 13-те които са изготвяли бюджета и е контролирал изпълнението на разни финансови рамки.. направо се убива да плюе по Франсоа Оланд и др социалисти, чудят се как да ги изгонят, да не фалират съюза напълно, вие си мислите че ще допуснат слуги на русия
хората мислят за 50г напред, а не ден за ден и само за собственият си гъз, затова имат и такъв стандарт.
шуробаджанащина е била фактор и ще си остане сила, но това пладнешко крадене се знаеше че ще спре след влизането в ес, ако не сте го очаквали ваш си проблем.
повечето хора дето са искали да се развиват са инвестирали пари и време в себе си/ бизнеса си, без да очакват партията-майка да ги изтласка на топ позиция.
не че е имало голям избор или си хитър и безскрупулен, или в повечето случаи си г-н Никой, но времената се менят, 23г са доста.. всичко си има начало и край. най-малкото вече се забелязва че и връзките не помагат за уреждане на позиция, ако нямаш нужните качества и документи.
разписах се щот съм болнични и време бол, а политиката ми е хоби, не щото съм гербер, ако бях нямаше да говоря за лустрация и мажоритарно гласуване щото и герб заминават?
иначе ако ще опонирате всеки дето е против бсп, то почвайте бързо! доста работа имате- интернет пространството буквално прелива с хранилката към Станишев и компания.. няма как всички да са на мгерб , те са около 7000 души, а онзи ден показваха по тв-то, над 4,1 млн българи влизат в нета.
общо взето борите се за кауза пердута, всичко е предрешено от ЕС отдавна, познавам се с преподаватели от IFAG дето единият е бил 1 от 13-те които са изготвяли бюджета и е контролирал изпълнението на разни финансови рамки.. направо се убива да плюе по Франсоа Оланд и др социалисти, чудят се как да ги изгонят, да не фалират съюза напълно, вие си мислите че ще допуснат слуги на русия

- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
тази цензурираната думичка се ползва за мъж, който не застава зад думите си и се крие зад други хора. съвсем на място си е. единствено в offnews написаха какво всъщност се скандираше.
интересен момент ще е ако изгонят ЧЕЗ, а следващата неделя все пак се съберат 500 000 в цялата държава, които скандират същото ...
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Премиера взе главата на най-добрата си пешка сред подставените лица в кабинета!!!!!
Чудно как се е решил да премахне Дянков.Да се откаже от един от най-силно лансираните си съотборници означава че се отказва и от досега водената от Дянков финансова политика.Лошото е че никога няма да излезе наяве истинската причина за разрива между тях.Нещо с дялбата на последния милиард субсидии се прецака .Играта за изборите загрубя.Става интересно на макс.
Чудно как се е решил да премахне Дянков.Да се откаже от един от най-силно лансираните си съотборници означава че се отказва и от досега водената от Дянков финансова политика.Лошото е че никога няма да излезе наяве истинската причина за разрива между тях.Нещо с дялбата на последния милиард субсидии се прецака .Играта за изборите загрубя.Става интересно на макс.
Последна промяна jordanpar на 18 Фев 2013, 13:12, променена общо 1 път