Шампионска лига 2012-2013

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Шампионска лига 2012-2013

Мнение от NStorm » 16 Фев 2013, 1:53

sambeto написа:Абе а не бързайте с тая Барса,току виж се препънат срещу росонерите :angel:

В теорията на вероятностите...всичко е възможно.. :mhihi:
Финала е на Уембли, значи титлата е на БАРСА! ;)
21/02/08...speechless

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на цигари
Мечтае да кара: само на пури
Детайли за колата: и тя пуши

Мнение от ivan83 » 16 Фев 2013, 2:43

каталунците са фаворити то се знае, но това не само тая година , а от 7-8г и както виждате много трудно се става шампион, защото има и доста други много добри отбори( най вече MU :mhihi: )
та във фаза на директни елиминации има 2 мача на разменено и никога нищо не е сигурно :winky: , за това е толкова интерестно и за това никой отбор още не е дублирал титлата
а иначе те юнайтед винаги са много слаби, нищо не играят :shock: и сър Алекс е стар превъртел "мафиот" :mhihi: , който държи асоциацията, и уефата и съдиите, а сигурно и фифата нали :kuku: ( щото е бил и на щотландия селекционер) и тет за това сигурно горките всяка година или през година са шампиони в мижавото английско, печелят шампионската лига и играят финали постоянно, чупят всякви рекорди, и отбора като цяло и футболисти и трениора по отделно и това продължава вече 20г
ама то тва заради ван Перси, преди това зарди Рууни, Роналдо, Гигс, Кантона, те са причината, не че отбора е силен :mhihi: , а каде са Барса и Реал без Меси и Роналдо не знам, да кажат техните фенове

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от NStorm » 16 Фев 2013, 3:04

Без да съм върл противник на Ман Ю, само ще кажа:
Никога не са имали период на Европейска доминация! (Нямат галактико период, нямат Меси период, нямат период сравним с Милан на холандците, тоталния футбол на Аякс, на Байерн и т.н.). От както аз гледам футбол, имат две ШЛ през 10 години спечелени с най-големия късмет възможен...всички знаем за какво говоря 99-та в последните минути и 2008 с дузпите...
Така, че...голям отбор са, но Европейската сцена има и по-големи риби :mhihi:
21/02/08...speechless

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше 325tds
Мечтае да кара: e46 330xd

Мнение от Coulthard » 16 Фев 2013, 9:36

ся относно Манчестър и головете в последната минута.... да сте забелязали че винаги тогава играят най добре?? срещу Байерн беше малко късмет но швабите бяха забравили че играта се играе до последната свирка на съдията ... :) бахура го гризнаха :) Относно европейска сила .... така както са били Реал Барса Байерн Милан и Аякс - няма английски отбор който да е бил и за това си има адски просто обяснение - то се нарича силно и доста изравнено вътрешно първенство, затова всички гледаме английски футбол и затова диемите излъчват английското първенство :) а не някое друго :)
отборите които изброяваме като колоси в европа имат една прилика помежду си .... всички може да се сетите коя е

П.С. Относно Лига Европа ... станаха супер мачове, лично аз много се изненадах на Зенит, тва дори Пуул не го заслужаваха
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330d CBR 600RR
Мечтае да кара: F82 ,S1000RR

Мнение от xerial » 16 Фев 2013, 14:58

Тая години така като ги гледам отборите ми се струва , че Байерн имат най-големи шансове, стига да не се издънят с Арсенал :mhihi:
Барса - не е този неразгадан отбор от преди 1-2 години, доста отбори вече ги разкриха и с малко шанс са напълно преодолими.

Борусия - готин отбор са , добре играят обаче им липсва класа и опит.
Юве - да срещу селтик и аз мога да играя :mhihi: както се казва, въпреки че са се надъхали жестоко и ги бутат страшно , но да видим мисля че 1/2 финал е максимума тая година.
ПСЖ - липсва им отборната игра и общата кауза.

Реал - отстранят ли Манчо и с малко късмет като нищо взимат юбилейната 10та титла.

МИЛАН - колкото и да ми се иска , тази година с толкова млад и нов отбор трудно ще се справим с Барса , а и ако случайно продължим напред то ще се изложим с някой "слабак". Догодина нещата се надявам да седят по друг начин стига да се привлекът 1-2 класни защитници и 1 център халф и газиме 8). С Барса (колко и да не го харесвах , но започвам да го :mhihi: ) Балотелата можеше да стане дооооста интересно и шансовете щяха да се повишат, но догодина ;)
Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivan83 » 16 Фев 2013, 16:28

NStorm написа:Без да съм върл противник на Ман Ю, само ще кажа:
Никога не са имали период на Европейска доминация! (Нямат галактико период, нямат Меси период, нямат период сравним с Милан на холандците, тоталния футбол на Аякс, на Байерн и т.н.). От както аз гледам футбол, имат две ШЛ през 10 години спечелени с най-големия късмет възможен...всички знаем за какво говоря 99-та в последните минути и 2008 с дузпите...
Така, че...голям отбор са, но Европейската сцена има и по-големи риби :mhihi:

ето пак глупостите се почнаха :kuku: , късмета си е късмет без него не може, но той идва най-вече при силните, а през 99-та дяволите направиха требъл :idea: сигурно с късмет, подпиране от съдиите и огъзване от противниците :paranoid:
"и 2008 с дузпите" - това вече е несериозно, имаш ли представа колко финали и полуфинали са се решава ли с дузпи? имаш ли идея колко такива двубои юнайтед са губели, защото са "няма ли късмет"?
дяволите имат и 2 ФИНАЛА изгубени от барса,да не говорим за полу и четвът-финали, я са кажи кой отбор(освен барса) е по успешен в ШЛ.....не КЕШ?
сигурно и миналия сезон имаха късмет с Евертън за 5мин с една атака и половина 2 гола вместо да беше 5:0, и най-смешния шампион на Англия Ман Сити с 2 гола за 1 мин и половина :banghead: , впрочем и тия шампиони играха в лигата(силно казано :mhihi: )
миналата шампионска я спечели закъсалия Челси, за което заслужават уважение :bowdown: , но те завършиха на 4-5-то място във вътрешното п-во....та питам това ли беше доминиращия футбол? или е късмет?
футбола на Ман Ю не е доминиращ, той е ПРАГМАТИЧЕН,ротационен, сигурен ,прост, бърз и ЕФЕКТИВЕН
може на много хора да не им харесва, но това е модерния и успешен( за мен красив) стил на гениалния сър Алекс

"Така, че...голям отбор са, но Европейската сцена има и по-големи риби"

това звучи доста наивно, по същата логика от всеки отбор има по-голям ...РЕАЛ, ми дай да не играят другите тогава
нямам представа колко си запознат с футбола и на кой симпатизираш, но за твое съжаление Ман Ю са толко голям гранд колкото и тия дето ги изброяваш, това че имат 1-2 титли разлика не ги дели по класа
преди 20-тина година феновете на Ливърпул са сравнявали техните титли с тези на юнайтед(също като теб), защото са били много напред... е сега не са :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 16 Фев 2013, 18:23

По 3 имат и Реал и Милан от както се каЗва шампионска, таке че стига сме си губили времето с малки отборчета :mhihi:
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от speedhokk » 16 Фев 2013, 20:38

Странно тогава защо доскоро им викаха осминареал :mhihi: Може би защото за последно са печелили ШЛ преди 11 години или пък защото са я печелили 3 пъти в последните 46 години. По тази логика, ливърпул до преди 2 години трябваше да е най-големият клуб в англия, а в момента да е вторият най-голям :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от NStorm » 17 Фев 2013, 5:06

Doberman_vas написа:По 3 имат и Реал и Милан от както се каЗва шампионска, таке че стига сме си губили времето с малки отборчета :mhihi:

И БАРСА, не забравяй! :winky:
Иначе, ivan83, Манчо имат 3 КЕШ-а и 2 загубени финала (тотално надиграни, познай от кой :mhihi: и не са паднали с дузпи), всичките тия работи дето ми ги обясняваш не отхвърлят това дето го казах - никога не са били доминантна сила + ако не беше късмета щяха да са с една титла! Разбира се без късмет не може, но...нека не преувеличаваме европейското величие на Ман Ю... :mhihi: :winky:
Иначе аз подкрепям едни дето са повече от отбор!!
21/02/08...speechless

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivan83 » 17 Фев 2013, 20:14

NStorm това е за теб, да се образоваш малко :winky: , щото почваш да дразниш, не знам дали е нарочно, може би имаш сбъркани критерии или просто обичаш да казваш на черното бяло

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0% ... 0%B5%D0%B4

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 17 Фев 2013, 20:37

колеги,всеки си има пристрастия към даден отбор и не виждам защо трябва да ползвате темата
за насаждане на омраза по между ви.
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivan83 » 17 Фев 2013, 21:04

NStorm написа: всичките тия работи дето ми ги обясняваш не отхвърлят това дето го казах - никога не са били доминантна сила !

за последните 5г. Манчестър Юнайтед имат 4 титли на Англия, 1 шампионска лига и 2 изгубени финала + 2 карлинг къп и 4 суперкупи( Къмюнити Шийлд) + 1 Световно клубно първенство

B U L L I написа:колеги,всеки си има пристрастия към даден отбор и не виждам защо трябва да ползвате темата
за насаждане на омраза по между ви.
[/quote]

със сигурност няма никаква омраза :ok: и се извинявам за отклонението от същността на темата

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от NStorm » 17 Фев 2013, 23:04

Не се дразни като ти говорят с факти..
Аз примерно говоря за европейската сцена, ти ми говориш за комюнити шийлд... :mhihi: :mhihi:
Карай, здраве да е, няма да се разберем... :dunno:

По темата за ШЛ, дано носителите на комюнити шийлд да бият реал! :mhihi:
21/02/08...speechless

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 20 Фев 2013, 0:32

© написа:... даже си мисля, че тази година Байерн Мюнхен може да бие всеки

оказа се изключително прав :!:
и то като гост и с резултат
:lalala:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seven-eight » 20 Фев 2013, 0:59

евала на Bayern. тая година силно се надявам да е тяхна :)

лично на мен ми е писнало от късмета на манчо и безброй безкрайните пасове на барса.
силно се надявам утре да се получи добър мач.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата