Тампони на заден мост
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
			22 мнения
			 • Страница 2 от 2 • 1, 2

- RORO
- младши ентусиаст
- 

- Кара: ше 30,38,39 вече само Гранд Чероки
- Мечтае да кара: Грейдер на Ибиза
Re: s
Н сьм сигурен ,че го знаеш това ,ако болт не се развива или нещо набито не излиза/говоря за яка рьжда/нагряване до жьлто и рязко охлаждане,няма -няма,развива се на рька,после.sachs написа:RORO написа:Я като си в сервиз кажи кои шарнири и накраиници са наи-добри,на кой производител?sachs написа:е недеите така бе мом4ета.ако си4ки си правеха колите сами ние с автосервизите какво 6тяхме да правиме...
феби бил6таин или лемфиордер ама гледаи да не попадне6 на ментаци.а това с втулката не става с нагряване а с много киутек
- logout
- старши ентусиаст
- 

- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Абе тия шарнири - феби, билщайн и т.н., колко време издържат? Питам, щото съм хакнал един "Асметал" и за 15К километра не е мръднал  

It's not who You are, it's who You know...
		- RORO
- младши ентусиаст
- 

- Кара: ше 30,38,39 вече само Гранд Чероки
- Мечтае да кара: Грейдер на Ибиза
Ще ги видим бе колега   аз сьм ляв феби от преди 3хиляди и десен фленор от хиляда км. Засечи ги и ти
 аз сьм ляв феби от преди 3хиляди и десен фленор от хиляда км. Засечи ги и ти   и ще ги видим само ,че аз карам много по Борис.
 и ще ги видим само ,че аз карам много по Борис.  Но от колега знам ,че феби най даржат.
 Но от колега знам ,че феби най даржат.

аз сьм ляв феби от преди 3хиляди и десен фленор от хиляда км. Засечи ги и ти
 аз сьм ляв феби от преди 3хиляди и десен фленор от хиляда км. Засечи ги и ти   и ще ги видим само ,че аз карам много по Борис.
 и ще ги видим само ,че аз карам много по Борис.  Но от колега знам ,че феби най даржат.
 Но от колега знам ,че феби най даржат.- ///Явор
- Летящия холандец
- 

- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- ge_a
- Е30 IS Crasher
- 

- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
Явор написа:ама зависи повече леви или десни завои взимаш,бройте и тях
 Нииии моааа да се сдършааааа
  Нииии моааа да се сдършааааа   

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

Re: s
RORO написа:Н сьм сигурен ,че го знаеш това ,ако болт не се развива или нещо набито не излиза/говоря за яка рьжда/нагряване до жьлто и рязко охлаждане,няма -няма,развива се на рька,после.sachs написа:RORO написа:Я като си в сервиз кажи кои шарнири и накраиници са наи-добри,на кой производител?sachs написа:е недеите така бе мом4ета.ако си4ки си правеха колите сами ние с автосервизите какво 6тяхме да правиме...
феби бил6таин или лемфиордер ама гледаи да не попадне6 на ментаци.а това с втулката не става с нагряване а с много киутек
естествено 4е го знам,само 4е нагрява6 до 4ервено там кадето има6 вазможност.в слу4ая втулката е плътно до купето и ако иска6 да си запали6 колата деистваи бате...

22 мнения
			 • Страница 2 от 2 • 1, 2