Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
Re: Мнениия за начинаещи - Е60/Е61 !
Дам, и аз съм с Дакота и имам една две гънки по седалката, а колата ми е на 177
реалните господ ги знае но предполагам 100 отгоре 

- Rennfahrer
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530i E60
- Мечтае да кара: М6
- ristaka 82
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 530 i E60 N52B30AF
- Мечтае да кара: Bmw 550 i xDrive
Rennfahrer написа:Какво ще кажете за тази кола, приятели:
http://home.mobile.de/ALPINMOBILE#des_173146318
Пълно обслужване и газов инжекцион след това си свиркаш.

Rennfahrer написа:Какво ще кажете за тази кола, приятели:
http://home.mobile.de/ALPINMOBILE#des_173146318
Според мен кожения салон е сред задължителните есктри за кола от класа на Е60, а тук липсва.

Абе интериора сравнително евтино се оправя и да има проблеми по него ,така че по-добре гледайте под капака ,защото някои ремонти са си скъпи много . За пример ,дадох 3000 за масло и ремонт на скоростната кутия.Във Вилнер преди година ми казаха 700-800лв на седалка. Смятай за 3000-3200 си с чисто нова оригинална кожа на бмв без една гънчица и колата ти мирише ,като от завода . Това е за перфекционисти де . Иначе можеш на горубляне да ти я опънат ,да я боядисат ,да я подплатят ,да сменят парче с ново и то за цена ,примерно колко една деmпферна шайба.Отделно ,че за тая цена можеш цял салон барабар с корите да си намериш От някоя блъсната или по-вероятно крадена кола.Волана пък се претапицира ,за по-малко пари от колкото един чифт оригинални стелки . Така ,че моя съвет е да се насочите внимание към окачването ,спрачки ,гуми и под капака
- _Maranello_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd / Ex. e61 535d
Колкото по-малко неща за правене - по-добре. Не бих се насилвал да си взема нещо, което ще ми е нагорно само заради мерака. После изгубено време, средства, майстори и никога не става като оригинала. Изключвам фирми, които се справят добре, но се намират в големи градове и предимно София. Ако не си оттам трябва да оставяш колата,гориво, разходи да се върнеш, да си я вземеш, време,нерви, при рекламации пак същото... Дърпаш чертата и установяваш, че съвсем скоро си дал повече отколкото за по-хубав и запазен автомобил при покупката. Така, че аз лично бих събрал още малко средства за по-добър избор, който ще ми се отплати с безпроблемност и удоволствие от шофирането.

Здраве, безаварийно и безпроблемно!
- vgza
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: A7
Момчетата от Вилнер правят магии. Със сигурност, ако те ти преправят седалките, ще станат в пъти по-добре от оригинала. Така че тази кожа не е болка за умиране
Момчетата от Вилнер ще ти вземат сигурно около 3 бона за да ти сложат естествена кожа, а за 1000 и малко можеш да намериш читав салон с комфортни седалки.
Аз за това казах ,че е за перфекционисти това с вилнер .
Един пример от вчера : един ми отнесе дясното огледало.
Само парчето огледало ,без нищо друго е към 750лв (отделно и разни пластмаси заминаха),а миналата година за 700 лв ми даваха спортен кожен салон пълен автомат от фейслифтова с корите на вратата в доста добро състояние.Та огледалце 20 на 10 санта струва колкото целия салон
Един пример от вчера : един ми отнесе дясното огледало.
Само парчето огледало ,без нищо друго е към 750лв (отделно и разни пластмаси заминаха),а миналата година за 700 лв ми даваха спортен кожен салон пълен автомат от фейслифтова с корите на вратата в доста добро състояние.Та огледалце 20 на 10 санта струва колкото целия салон

Напълно разбирам какво казваш, но сравнението е много неточно, защото салона е втора употреба, а огледалцето, за което говориш е чисто ново -> сиреч ако го сравниш с чисто нов салон цената сигурно ще дойде 10бона, както не познават парите в Дару Кар 
Между другото, аз лично бих предпочел, ако съм решил да давам 3 бона за нещо, то да е за ремонт на скорости отколкото за салон или някакви глезотии, защото както в твоя случай, най-вероятно тези скорости ще ги караш още 400к км, а ако купиш кола без грам екстра вътре, но уж с добри скорости (към момента на закупуването), изръсиш една торба с пари за глезотиите, които искаш вътре какво се получава? Никой не ти гарантира, че скоростите няма да родят точно утре.
Опитвам се да кажа, че за мен нещата не са черно и бели, и ако имам два автомобила, единия с екстрите, които искам и такъв, но да речем с установен проблем в кутията, и от друга страна кола, с перфектна кутия, колкото може да се определи от оглед, но без екстри, които ще ми струват колкото ремонта на кутията - бих взел колата с екстрите и бих си оправил скоростите.
Това горе са някакви хипотенузи
но предполагам успях да изразя гледната си точка 

Между другото, аз лично бих предпочел, ако съм решил да давам 3 бона за нещо, то да е за ремонт на скорости отколкото за салон или някакви глезотии, защото както в твоя случай, най-вероятно тези скорости ще ги караш още 400к км, а ако купиш кола без грам екстра вътре, но уж с добри скорости (към момента на закупуването), изръсиш една торба с пари за глезотиите, които искаш вътре какво се получава? Никой не ти гарантира, че скоростите няма да родят точно утре.
Опитвам се да кажа, че за мен нещата не са черно и бели, и ако имам два автомобила, единия с екстрите, които искам и такъв, но да речем с установен проблем в кутията, и от друга страна кола, с перфектна кутия, колкото може да се определи от оглед, но без екстри, които ще ми струват колкото ремонта на кутията - бих взел колата с екстрите и бих си оправил скоростите.
Това горе са някакви хипотенузи

- transmaks
- Потребител
-
- Кара: 330 д
- Детайли за колата: много глезотиики
колеги как ви се струва това на първи поглед утре отивам да я гледам http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=24r9sd
качеството определя разликата
- transmaks
- Потребител
-
ясно е че сигурно не е първа младост но маи ще се наложи да правим диагностика на място че без номера трудно ще стигнем до някои сервиз .
Колата изглежда свежа на вид, но това което пуши от ауспуха не ми харесва много. Все пак за тези пари ще има кусури, въпроса е дали ще успееш да ги установиш и да прецениш дали си заслужава покупката. Към тази кола имаш около 2к първоначална инвестиция, тъй като е нов внос т.е. можеш спокойно да си вдигнеш бюджета с 2к и да гледаш обяви от частно лице - там ще караш, ще водиш в сервиз и т.н.
Въпрос на личен избор, защото доста хора искат колата им никога да не е карана в България, а други, като мен, предпочитат кола от частно лице.
Въпрос на личен избор, защото доста хора искат колата им никога да не е карана в България, а други, като мен, предпочитат кола от частно лице.
- transmaks
- Потребител
-
МЕРСИ на всички колеги огледах днес колата по първи поглед, пребоядисвани детаили, километрите смешни 136 000км , има да дим като запалиш и то за мен лично е синкав на масло което после се по изчиства, което за мен не е нормално все пак карам сега 330д 2001 год и няма и признак моита на такъв дим или нещо подбно, двигателя яко напудрен от долу корите изпочупени, контактния ключ и контакта са леко казано не в добра кондиция, а лампи на таблото светят та светят то не са спирачки то не са възглавници и кои знае какво друго още ще излезе маи се насочвам към друг екземпляр от същата порода.