Скорост 100км/час
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
43 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- toreador731
- Потребител
-
Re: Скорост 100км/час
Драги колеги,искрено благодаря,че ме напдате без да сте напълно компетентни очевидно по темата. Продължавате да гледате каталозите и да си мислите,че всичко написано е вярно. Който не вярва,нека ми пише на ЛС да заповяда в моя град , ще му покажа. 
Забравяте подробностите:Състояние на кола,как е чипната и други неща. Лично аз съм се погрижил да си облсужа и ревизирам колата напълно.(почистване на колектори,ЕГР махнати катализатори прекрасен чип,гумичките на колекторите също са махнати). НЕ ми се спори все пак сме от една група няма смисъл от нападнки.
Забравяте подробностите:Състояние на кола,как е чипната и други неща. Лично аз съм се погрижил да си облсужа и ревизирам колата напълно.(почистване на колектори,ЕГР махнати катализатори прекрасен чип,гумичките на колекторите също са махнати). НЕ ми се спори все пак сме от една група няма смисъл от нападнки.
- minimalcoholic
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: e46 330i
не е възможно колега да се постигне това време,защото дори и постигнатото по каталог е направено със специални гуми и при много по-различни атмосферни и пътни условия от нашите...както и да ти е поддържана колата,не може да биеш времето по каталог...а и както каза колегата по-горе скоростта едва ли е била точно 100..дизелаци около 200 коня постигат време от 8.3 8.4 сек 

- toreador731
- Потребител
-
Колега,погледнете хубаво каталозите тогава и ще видите че 330 д 204 хп версията прави от 0-100 за 7,2 секунди.330 d tourning комбе ги прави за 7,9
Лека вечер и поздрави от мен
. А да забравих да кажа че нямах абсолютно нищо в колата,само една седалка, без резервна гума и т.н. 
- mustang1986
- ентусиаст
-
- Кара: E46 M47N
Колега вземи от някой познат дето има андроид устройство с работещ Torque и се засечи
http://www.youtube.com/watch?v=1Uit3nsR1jQ и ако направиш 8 секунди ще се черпим
http://www.youtube.com/watch?v=1Uit3nsR1jQ и ако направиш 8 секунди ще се черпим

Да пишеш на български с латински букви е като да пишеш на стена с лайна....чете се,но не е красиво!!!
- mladfen
- младши ентусиаст
-
- Кара: се на жена си
- Мечтае да кара: нещо с шест дросела
http://catalog.auto.ru/catalog/cars/bmw/3er/
За 328 дават 7,0 но всъщност под 7,2х немога да падна - мерено с G-Tech
За 328 дават 7,0 но всъщност под 7,2х немога да падна - мерено с G-Tech
След повече секс се чувстваш далеч по-добре, отколкото след повече алкохол!!!
- minimalcoholic
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: e46 330i
- vvasilev1
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318td compact '03
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: с две порти
Вярвам само на мерено с G-tech.
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
toreador731 написа:Колега,погледнете хубаво каталозите тогава и ще видите че 330 д 204 хп версията прави от 0-100 за 7,2 секунди.330 d tourning комбе ги прави за 7,9Лека вечер и поздрави от мен
. А да забравих да кажа че нямах абсолютно нищо в колата,само една седалка, без резервна гума и т.н.
7.9 е 0-100 330д седан! Не е 7.1 тея секунди ги нямаш за нищо
Да не чешем езици - че отива на страхотни истории ...
Не каза с какво си мерил
И ти казвам че по твоите думи 0-100 ще си на 330д на калника - е няма как да стане ..ако беше градски мерим 3 ръна ако си дори на 8.3 касата бира е от мен
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
toreador731 написа:Колега,погледнете хубаво каталозите тогава и ще видите че 330 д 204 хп версията прави от 0-100 за 7,2 секунди.330 d tourning комбе ги прави за 7,9Лека вечер и поздрави от мен
В началото не споменаваш че колата е била повече от празна, може би и само с 5л гориво, много силен попътен вятър и т.н. ? Споменаваш само чип, разбунваш духовете и после ние не разбираме. Недей така.
P.S.
До сега съм карал доста BMW-та, различни (като модел, мощност и гориво), всичките напълно стокови и поддържани с много пари и само някои от тях се доближаваха до заводските данни (обикновенно тези над 250 к.с.)
- iv4o9999
- ентусиаст
-
- Кара: e46 compact 320td
е много закани облози, каси бири и т.н. , от къде е колегата, да се организираме да направи едно паказно и да запуши устите на останалите да изпием бирата и да си прекараме хубаво.
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
iv4o9999 написа:е много закани облози, каси бири и т.н. , от къде е колегата, да се организираме да направи едно паказно и да запуши устите на останалите да изпием бирата и да си прекараме хубаво.
+1
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- tosh
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше BMW F36 420xD GC, E90 320d
- Мечтае да кара: изтребител F16 но ще се задоволя с F36 (за сега)
- Детайли за колата: Сега се радвам на G11 740d XDrive LCI
mustang1986 написа:Колега вземи от някой познат дето има андроид устройство с работещ Torque и се засечи
А за Iphone има BMW Mpower meter
https://itunes.apple.com/us/app/bmw-m-power-meter/id344494968?mt=8
- xexoral
- младши ентусиаст
-
- Кара: f11 m550d
- Мечтае да кара: 911 turbo s
Карам 330д, 204 к.с. седан без чип. Пробвал съм се естествено да видя какво прави от 0-100 без кой знае колко да прецизирам с тези устройства, но това torque ме зариби и сигурно ще взема да си го инсталирам. Та докарвам до малко над 8 секунди гледайки по скритото меню, а не на скоростомера. Не съм добър шофьор и съм сигурен, че може и по-добре. Но се бях стреснал, че разликата е около секунда от заводските данни и реших, че мотора не е наред. Оказа се, че си е ОК. После се поразрових и видях, че всъщност никой не може да ги докара тези заветни 7.2.
Та, карал съм чипната 2.0д 136 коня както и стокова 150 коня. Честно казано, имайки предвид, че съм си свикнал на моята кола и двете ми се видяха доста спънати... Дано никой не ми се засегне, просто си има разлика.
Освен това съм пробвал старт с чипната 320д 150 коня, които след чипа уж трябва да са 180. Еми държа ме до втора и в момента, в който превключихме на трета (г-д заедно) просто взех да се отдалечавам напред, на 4-та вече предполагам разликата би била мнооого сериозна.
Та идеята да изпиша всичко това, че просто не виждам как 136 коньовата може да е на 8.1 освен ако не е чипната мега брутално....
Та, карал съм чипната 2.0д 136 коня както и стокова 150 коня. Честно казано, имайки предвид, че съм си свикнал на моята кола и двете ми се видяха доста спънати... Дано никой не ми се засегне, просто си има разлика.
Освен това съм пробвал старт с чипната 320д 150 коня, които след чипа уж трябва да са 180. Еми държа ме до втора и в момента, в който превключихме на трета (г-д заедно) просто взех да се отдалечавам напред, на 4-та вече предполагам разликата би била мнооого сериозна.
Та идеята да изпиша всичко това, че просто не виждам как 136 коньовата може да е на 8.1 освен ако не е чипната мега брутално....
Последна промяна xexoral на 15 Фев 2013, 20:29, променена общо 1 път
- MonsteR
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: SR-71 Blackbird
Абе тва без машинка, май няма как да се засече. Аз мойта съм я пробвал и мился дава към 8 секунди... но това по клипче го гледам че е 8. От както тръгна до както минава 100... Но това е супер субективно, защото какво се развиха тези, има и околна среда и други елементи. Според мен най важно е задкормилното устройство.
Ей тук гледай те го тоя как се ускорява:
[youtube][/youtube]
Ей тук гледай те го тоя как се ускорява:
[youtube][/youtube]

- taba4ko
- ентусиаст
-
- Кара: 12' F30 335i
toreador731 написа:320 D e46 136 hp с чип и без катализатори, 8,1 0-100гуми 225/50/16 Continental Winter
Пичага, ти направо ме разби. Стана ми тъпо и имам усещането, че съм се прецакал в избора си на кола. Излиза, че колегите които са със 6-ци от 2,5 включително и нагоре, са в някои случаи (в условия при абсолютен вакум) правят ускорение колкото твоята печка. Представям си какво ли би било ако и сложиш пернишка табелка....... Поздравления за успеха ти да накараш темата да се напълни с буклук и още един път поздравления за твоята излагация.
43 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3