БСП:При нас 40-50 човека работят активно в интернет форумите
Модератор: Общи модератори
48 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: БСП:При нас 40-50 човека работят активно в интернет фору
проблема е че тук гледаме един цирк,ама пълен цирк и всеки си има номер.
Аз лично спрях да харесвам герб,като започнаха оправданията и започнаха да обвиняват предишните,ми хубаво бе пич,ама нали заради тези неща,предишните станаха предишни,дайте да видим вас-ми нищо,само сочене на пръст и до там,не съм по вендетата,ама как и да е,после започнаха поскъпванията на всичко,щото така било в Европа,ама заплатите...После започнаха и защита на монополите..щото еди какво си и те така,за бсп какво да говорим,аз лично не познавам един който подкрепя бсп,те пък се изродиха в някаква про-турска партия,защитават дпс,другите пък,герб,те се счупиха да ходят в турция да прокламират какви сме съюзници,че даже премиера поздрави на турски турската войска...
Освен това се разбраха доста интересни неща,докато Борисов сочи Първанов като някакъв демон...3 дена си хортуват на лов със същият.
Най-смешната част е как Борисов заклеймява "комунисти",пък самият той бил член на тая партия,както и половината от партията му,да не говорим за откровеният лобизъм в полза на някой олигархични елементи...
За мен тези 2 партии нямат място в парламента,за по-малките като на кунева и волен какво да говоря-не са добре,за ония паразит янето даже няма какво да се обяснява...
Аз лично спрях да харесвам герб,като започнаха оправданията и започнаха да обвиняват предишните,ми хубаво бе пич,ама нали заради тези неща,предишните станаха предишни,дайте да видим вас-ми нищо,само сочене на пръст и до там,не съм по вендетата,ама как и да е,после започнаха поскъпванията на всичко,щото така било в Европа,ама заплатите...После започнаха и защита на монополите..щото еди какво си и те така,за бсп какво да говорим,аз лично не познавам един който подкрепя бсп,те пък се изродиха в някаква про-турска партия,защитават дпс,другите пък,герб,те се счупиха да ходят в турция да прокламират какви сме съюзници,че даже премиера поздрави на турски турската войска...
Освен това се разбраха доста интересни неща,докато Борисов сочи Първанов като някакъв демон...3 дена си хортуват на лов със същият.
Най-смешната част е как Борисов заклеймява "комунисти",пък самият той бил член на тая партия,както и половината от партията му,да не говорим за откровеният лобизъм в полза на някой олигархични елементи...
За мен тези 2 партии нямат място в парламента,за по-малките като на кунева и волен какво да говоря-не са добре,за ония паразит янето даже няма какво да се обяснява...
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Еееей, верно ли по мак адреса на рутера на кабеларката, е?
ХАКЕЕЕРР!
Ае, верно, я да променим малко баса, ако аз спечеля - ще си махнеш кабелната, че много те уврежда човек, мноооого!
Навит?

ПП. Понеже нещо не ме разбра, аз не агитирам за БСП, просто казвам, че ще спечелят, казвам, че ГЕРП са комунисти, от тея капиталистите/комунисти

Ае, верно, я да променим малко баса, ако аз спечеля - ще си махнеш кабелната, че много те уврежда човек, мноооого!
Навит?

ПП. Понеже нещо не ме разбра, аз не агитирам за БСП, просто казвам, че ще спечелят, казвам, че ГЕРП са комунисти, от тея капиталистите/комунисти

Без страх, без спирачка!
MatriX_Fucked написа:Еееей, верно ли по мак адреса на рутера на кабеларката, е?ХАКЕЕЕРР!
Навит?![]()
![]()
Какво за теб значи победа на БСП? Те могат да управляват в коалиция както най-вероятно ще стане, но това не значи че са спечелили.
/Е.Димитров/ до преди 2г говореше за честните балъци и как бсп-то не правили лоши неща, другият казваше как щели да бесят хората по цариградско шосе.
сега бсп станали про-турска партия и никой не ги харесвал, ама обаче видиш ли, как можели да обвиняват бсп?
не така.
на запад си подават оставките за тва че някой ти е написал дипломната работа. че и сегашните не стават е ясно, но това няма как да унищожи в съзнанието на хората всичките глупости дето направиха бсп,дпс,ндсв.. и 4г по-късно, хората пак искат справедливост.. имаме нужда от лустрация, но никой няма да я позволи.
сега бсп станали про-турска партия и никой не ги харесвал, ама обаче видиш ли, как можели да обвиняват бсп?

на запад си подават оставките за тва че някой ти е написал дипломната работа. че и сегашните не стават е ясно, но това няма как да унищожи в съзнанието на хората всичките глупости дето направиха бсп,дпс,ндсв.. и 4г по-късно, хората пак искат справедливост.. имаме нужда от лустрация, но никой няма да я позволи.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
acer написа:/Е.Димитров/ до преди 2г говореше за честните балъци и как бсп-то не правили лоши неща, другият казваше как щели да бесят хората по цариградско шосе.
сега бсп станали про-турска партия и никой не ги харесвал, ама обаче видиш ли, как можели да обвиняват бсп?не така.
Интересно,може да съм казал че бсп не са направили кой знае какви неща,което си е факт-не са вдигнали толкова драстично цените през мандата си но пък не са направили и кой знае какви неща за повишаване на стандарта,това че са вече про-турска партия го забелязах през последната година,като гледам как се умилкват и особенно след цирка с доган,как станишев направо беше разстроен от случката...
И за какви честни балъци,някакси завоалирано ми пишеш,кажи какво точно имаш в предвид?
- nCuXoHeBpo3eH
- Потребител
-
- Кара: CBR 900RR
acer написа:ми, елементарно Уотсън! щом говоря за идването на новите управляващи и кризата, графиката сочи темповете на българската икономика, а който иска може да я възприеме и като графиката на умственото си затъпяване- трайно увеличаващо с рядки моменти на проблясъци. махам се от единственият форум в който пиша, че да не ме хване и мен тая странна болест дето вирее тук.
03 Май 2012, 18:40
К'во става бе, човек? Наближиха изборите и пак се разписа в политическите теми за великолепието на ГЕРБ?

@flame и той - не беше писал сума време и пак започна да налива акъл на българите. Дано поне не работите и вие за по 20-30лв на месец, щото като гледам пишете доста повече от 2-3 поста на ден.
П.с. Време е да бъда заклеймен като БСП-ар, комунист, червен, ляв, платен манипулатор, засегнат от темата и пр.
„не са направили кой знае какви неща“, всъщност просто окрадоха милиарди.. а с бума през 2005-2009 можеше да изстрелят икономиката и нямаше изобщо да губят власт.. но те винаги са били зависими от доган, едва ли не си го знаел, просто не ти е пукало... в което няма нищи лошо, всеки има правото да изгражда връзки и да си оправя живота както сметне за добре.
И в ЕС/САЩ правят далавери, проблема идва, когато се преминат всички нормални граници.. някой си африкански президент беше казал „кради но с мярка, иначе ще те хванат“
И в ЕС/САЩ правят далавери, проблема идва, когато се преминат всички нормални граници.. някой си африкански президент беше казал „кради но с мярка, иначе ще те хванат“
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
acer написа:„не са направили кой знае какви неща“, всъщност просто окрадоха милиарди.. а с бума през 2005-2009 можеше да изстрелят икономиката и нямаше изобщо да губят власт.. но те винаги са били зависими от доган, едва ли не си го знаел, просто не ти е пукало... в което няма нищи лошо, всеки има правото да изгражда връзки и да си оправя живота както сметне за добре.
Бе не съм адвокат,ама тоя рефрен с милиардите като ви го изтресе вожда та не се спряхте.
Щом някой е крал-съд и готово...
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Тъй като ви чета постовете и направо смешно ми става.Само колко малко е нужно да настроят хората един срещу друг.
Абе ейй - това се нарича манипулация на общественото мнение,това се нарича размиване на психиката на хората.
Защо "предишните" бяха в коалиция - нямаше ясен лидер,гласовете се пръснаха във всички посоки и стана каквато стана!
Как може да се вързвате на някакво тъпо изречение излязло от устата на някакъв п**ал!И какво става сега ние седим тука и се сочим с пръсти кой,коя партия обслужвал.Да не сме животни в джунглата!Нали уж умни грамотни хора па то кво излиза ...?
Един приятелски съвет - не гледайте,не четете не слушайте никого.Вадете си изводите по вашия личен живот!
И оная фалшива кампания "Гласувай" и тя е пълен боклук!Да гласувам ама , за кого!То е като да отидеш да купуваш кола от авто къща - кат няма хубава не купуваш или се нашиваш като последния тъпак!
Най-правилния избор на тия избори ще бъде като не гласуваме,щото няма за кого.Щото всички до един трябва да си тръгнат от там!
Оня пък си залагал главата
- поредния шизофреничен изблик.Много ми е интересно,дали наистина някой ще му отреже главата когато се насере,вие как мислите!Поредните празни приказки!
Абе ейй - това се нарича манипулация на общественото мнение,това се нарича размиване на психиката на хората.
Защо "предишните" бяха в коалиция - нямаше ясен лидер,гласовете се пръснаха във всички посоки и стана каквато стана!
Как може да се вързвате на някакво тъпо изречение излязло от устата на някакъв п**ал!И какво става сега ние седим тука и се сочим с пръсти кой,коя партия обслужвал.Да не сме животни в джунглата!Нали уж умни грамотни хора па то кво излиза ...?
Един приятелски съвет - не гледайте,не четете не слушайте никого.Вадете си изводите по вашия личен живот!
И оная фалшива кампания "Гласувай" и тя е пълен боклук!Да гласувам ама , за кого!То е като да отидеш да купуваш кола от авто къща - кат няма хубава не купуваш или се нашиваш като последния тъпак!
Най-правилния избор на тия избори ще бъде като не гласуваме,щото няма за кого.Щото всички до един трябва да си тръгнат от там!
Оня пък си залагал главата

- jorkata3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E92
Общо взето извода е че отърване от наглата комунистическа сган -няма!Партизанщината с която действат доста дразни.............По думите им имам чувтвото че преди 4 години сме живяли в разкош.И тоя мишок- станишев много деен откато е в опзиция, всеки ден е в някой сутрешен блок да обяснява с тервожен тон колко било зле а като беше на власт "не можеше да му пипнеш носа с л*йняна пръчка" . Спирам ...............
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
nCuXoHeBpo3eH написа:acer написа:ми, елементарно Уотсън! щом говоря за идването на новите управляващи и кризата, графиката сочи темповете на българската икономика, а който иска може да я възприеме и като графиката на умственото си затъпяване- трайно увеличаващо с рядки моменти на проблясъци. махам се от единственият форум в който пиша, че да не ме хване и мен тая странна болест дето вирее тук.
03 Май 2012, 18:40
К'во става бе, човек? Наближиха изборите и пак се разписа в политическите теми за великолепието на ГЕРБ?![]()
@flame и той - не беше писал сума време и пак започна да налива акъл на българите. Дано поне не работите и вие за по 20-30лв на месец, щото като гледам пишете доста повече от 2-3 поста на ден.
П.с. Време е да бъда заклеймен като БСП-ар, комунист, червен, ляв, платен манипулатор, засегнат от темата и пр.
Е да не се разсърди някой ама в това има доста истина

When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
колко ми плащат... колкото си платя.. имам студио за мобилни игри и производство на колани на ишлеме за ес
не бях писал толкова време щот приятелите ми викаха че съм злетак, дето си губя времето в някъв си форум, май се оказаха прави.. още повече като гледам темата ми за референдуми, май наистина съм честен балък, че исках да помогна.. и левски е балък, сигурно ще се върти в гроба си, ако разбере колко предатели живеят в страната му.
п.с димитров, бях се оженил почти за люто червена.. познай дали инфото ми е от буда
п.с2 всичко се връща.

не бях писал толкова време щот приятелите ми викаха че съм злетак, дето си губя времето в някъв си форум, май се оказаха прави.. още повече като гледам темата ми за референдуми, май наистина съм честен балък, че исках да помогна.. и левски е балък, сигурно ще се върти в гроба си, ако разбере колко предатели живеят в страната му.
п.с димитров, бях се оженил почти за люто червена.. познай дали инфото ми е от буда

п.с2 всичко се връща.
Другари, честито и дано да дадат завишени премии за падането на правителството
Че сега като гледам бая контра настроения ("реакционни" по терминологията на партията
) се отприщиха и доста работа ще имате до изборите 

Че сега като гледам бая контра настроения ("реакционни" по терминологията на партията

- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
mitaka7 написа:http://www.bnews.bg/docs/pdf/d001444e3e670fa089a06a39a0796557.jpg
Пускам го и тук......
Не знам защо, ама се сещам за един колега, който от няколко дни сигурно 10 пъти го питам за Плевнелиев какво мисли, но той явно е прилежен ученик и стриктно се придържа към написаното в горната лекция, че "влизане в спор по същество не е добра тактика. Проучванията показват, че най-добре работещата тактика е бързо да бъде изтикан коментарът назад в списъка с коментарите" - и така все бега по тъча без да отговори

48 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4