Отново въпрос относно ел. стъкла!!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Golfer Man
- Потребител
-
Отново въпрос относно ел. стъкла!!!
Здравейте. Имам 318-ка седан 1992. Въпроса е относно прозорците. В момента 3 от стъклата работят (отварят се и се затварят), но задно дясно може само да се отвори т.е. слиза само на долу. Пробвах с бутона от другата задна врата, замених и мотора от същата врата, но уви не се получава. Като натискам бутона за отваряне мотора кликва и прозореца се отваря, но кликването го няма когато се пробвам да го затворя. Същото се получава и когато се опитам и с бутоните отпред при скоростният лост. Имал ли е някой подобен проблем и как го е разрешил? Всичко е смазано добре по плъзгачите. Преди няколко дена всичко си работеше нормално. Цъках копчетата на горе на долу и прозореца тръгна, но сега не иска. Знам, че има някакъв comfort module зад жабката, но дали това е проблема, незнам. Мерси, предварително 

- jorko7120
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: кво му падне...
- Мечтае да кара: М6 G-power
Re: Отново въпрос относно ел. стъкла!!!
Здравей колега . За копчетата на прозорците казваш че не цъкат при натискане за затваряне? Този проблем с копчетата можеш да го решиш като ги смениш или ги побългариш както аз направих
. Ако побългаряването ти е опция кажи ще пусна повече инфо. А дали това ще ти реши проблема не мога да кажа

- Golfer Man
- Потребител
-
Значи те копчетата са нови сега и не е при тях проблема. Мисля, че всичко ще се реши с поправка или смяна на този comfort module. Днес не успях да се занимавам с проблема, но утре ще се хвана сериозно с него. Ще ви информирам ако нещо се получи. Ако някой нещо се сети, да споделя, че имам чувството, че старата красавица ще си остане дълго време в гаража. Мерси
- jorko7120
- кандидат ентусиаст
-

- Golfer Man
- Потребител
-
ХА-ХА-ХА-ХА, той прозореца да беше затворен, добре ама при мен стой отворен на половина, а тука (Канада) е -15 градуса без фактор вятър. 

- jorko7120
- кандидат ентусиаст
-
Golfer Man написа:ХА-ХА-ХА-ХА, той прозореца да беше затворен, добре ама при мен стой отворен на половина, а тука (Канада) е -15 градуса без фактор вятър.

Добре де до колкото разбрах си сменявал моторчето с гарантирано работещо => си свалил кората на вратата.. казваш чене идва ток до него ? Няма ли опциа да му дадеш директно ток да затвори прозореца докато откриеш приблема, че да можеш да си ползваш колата ?
- Golfer Man
- Потребител
-
Това ще пробвам довечера и няма да го ползвам прозореца докато не видия проблема с комфорт модула
- jorko7120
- кандидат ентусиаст
-
Надявам се да съм помогнал, но все пак драсни 2 реда като намериш проблема 
то тая тема по скоро на чат заприлича 

8 мнения
• Страница 1 от 1