БСП:При нас 40-50 човека работят активно в интернет форумите
Модератор: Общи модератори
48 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: БСП:При нас 40-50 човека работят активно в интернет фору
Проблема на политически облъчените е че никога няма да разберат че са политически облъчени.
Е.Димитров написа:Проблема на политически облъчените е че никога няма да разберат че са политически облъчени.

Я виж ти?! Пък аз работя безплатно против тях 

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
Е.Димитров написа:...
е я първата къртица

Тва в кръга на шегата, така малко да поразвеселим старите

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Jordana написа:Според мен са поне 400-500 човека и то платени.Тоя бедняк Кутев и бедната партия на пролетариата малко са компрометирана самоличност.Понеже "социализъма"е като сифилиса - разпространява се по полов път тия са взели мерки и виртуалния ...хммм дебат е основен начин да комуникират с членската маса.
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Наистина има такива. Лично аз изтрих един пост на такъв човек, който беше написал цял агитационен ферман за референдума. Та като четат тук, да знаят, че няма да им мине номера.
и 10 хил.души да наемат пак ще си останат с посрани гащи, кво ще агитират като цяла България им видя зулумите.видя се и колко хора събраха за белене.. ако искаха да имат шанс като самостоятелна партия трябваше да изгонят половината си листа и на трона да седне Кадиев, а не тип дето ЕУ големци го карат да се извинява и му отменят официални срещи.
сега без мадам yes и дпс нямат шанс.. всъщност аз се надявам от ЕС да ги допуснат да си поиграят с народа... народа ще си поиграе с тях най-накрая
не че харесвам герб, само горе-долу Борисов.. всъщност бих гласувал и за китаеца на азис, отколкото за червените. всичко си има начало и край, техните 3 мин продължение изтекоха.
сега без мадам yes и дпс нямат шанс.. всъщност аз се надявам от ЕС да ги допуснат да си поиграят с народа... народа ще си поиграе с тях най-накрая

не че харесвам герб, само горе-долу Борисов.. всъщност бих гласувал и за китаеца на азис, отколкото за червените. всичко си има начало и край, техните 3 мин продължение изтекоха.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
Имаше един колега - Адндреев или нещо от сорта му беше ника - истинско забавление беше човекът!
Ама такава широкомащабна социалистическа пропаганда беше разгърнал, че не е истина - и хич не беше завоалирано даже, а в прав текст
Направо ми липсва тоя човек, защото заявяваше открито какво мисли (а не разни подмолни дописки за Боко Тиквата с половин уста) и... най-вече, защото искрено ме разсмиваше с наивността си и някои от хардлайнерските си (практически безумни) идеи 

- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Истинския гербераст се познава отдалеч - безпардонен и нагъл до безочие!
К'вот и да правите и да ревете по форумите БСП ще спечелят изборите.
А да твърдите, че гроП не са изградени от бивши комунистически функционери и техни отрочета - няма такъв смях!

А да твърдите, че гроП не са изградени от бивши комунистически функционери и техни отрочета - няма такъв смях!

Без страх, без спирачка!
MatriX_Fucked написа:Истинския гербераст се познава отдалеч - безпардонен и нагъл до безочие!![]()
![]()
![]()
А да твърдите, че гроП не са изградени от бивши комунистически функционери и техни отрочета - няма такъв смях!![]()
![]()
![]()
ще спечелят изборите викаш? и кво ще стане като се събудиш

88% ще гласуват против бсп.. единственият "шанс" им е в коалиция с кунева и дпс... Ахмедчо що мислиш че подаде оставка, щот е мн обича фигура ли, най-много още едни избори да им провали.. но късно е либе за китка, насраните гащи са на простора.
русофобията и омразата към комунисти е огромна и нараства постоянно, така че ако беше по-умен щеше да си траеш.. хората ви искат зад решетките, за какви избори говориш? никой не харесва толкова герб, просто вас ви мразят повече.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
След изборите каква бесна коалиция ще се заформи,помнете ми писаното,ако не се заформи коалиция ГЕРБ бсп и турк те пък на!
Властта е сладка и когато някакви различия (само пред народа де) пречат,то неминуемо се загърбват уж в "Името на народа"
Властта е сладка и когато някакви различия (само пред народа де) пречат,то неминуемо се загърбват уж в "Името на народа"
готов съм да приема облог че Борисов няма да сключи нищо с бсп
4г да плюеш по тях / с право/ и да сключиш коалиция.. те прави по-зле и от тях.. те поне не се правят на такива, каквито не са. изобщо това е равно на политическо самоубийство, лично бих му писал писмо, че не става за нищо.

- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Абе, то дойде времето да борим глобализацията, а ние сме още на етапа -"кой не скача е червен"

Ubi dubium, ibi libertas
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
acer написа:MatriX_Fucked написа:Истинския гербераст се познава отдалеч - безпардонен и нагъл до безочие!![]()
![]()
![]()
А да твърдите, че гроП не са изградени от бивши комунистически функционери и техни отрочета - няма такъв смях!![]()
![]()
![]()
ще спечелят изборите викаш? и кво ще стане като се събудиш![]()
88% ще гласуват против бсп.. единственият "шанс" им е в коалиция с кунева и дпс... Ахмедчо що мислиш че подаде оставка, щот е мн обича фигура ли, най-много още едни избори да им провали.. но късно е либе за китка, насраните гащи са на простора.
русофобията и омразата към комунисти е огромна и нараства постоянно, така че ако беше по-умен щеше да си траеш.. хората ви искат зад решетките, за какви избори говориш? никой не харесва толкова герб, просто вас ви мразят повече.
К'во ти, е, бе?

Може да сложиме бас, е тука пред целия форум, щот си много устат, и страшно хитър, истинско герберченценценценце! Преди имахме и с алх-то уговорка, ако него го баннат за 1 месец и мен и те така, ето ти и условията, ако БСП-то спечелят изборите, чао чао от форума, ако БСП загубят (имат 22% и по-малко) чао чао за мен...
Без страх, без спирачка!
германският президент си подаде оставката щот е теглил изгоден кредит. на нашите социалисти им спряха фондовете, гласуваха си амнистия и ги хванаха за белене и пак се гласят за власт. глобализация?
или промените в темида и липсата на имунитет им се отразява зле?
matrix разбирам че не ти харесва реалността, но спазвай някакъв език. иначе нямаш грижи, да ме баннат за век, по мак адрес на рутера на кабеларката.
теб не искам да те банват, достатъчно удоволствие получавам да ти гледам нервните изблици, докато бсп се разпада.. /вини ес и нормалните хора/
или промените в темида и липсата на имунитет им се отразява зле?
matrix разбирам че не ти харесва реалността, но спазвай някакъв език. иначе нямаш грижи, да ме баннат за век, по мак адрес на рутера на кабеларката.
теб не искам да те банват, достатъчно удоволствие получавам да ти гледам нервните изблици, докато бсп се разпада.. /вини ес и нормалните хора/
Последна промяна acer на 13 Фев 2013, 16:43, променена общо 2 пъти
48 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4