Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Избори 2013г.

АТАКА
53
13%
БСП
32
8%
България на Гражданите
14
3%
ВМРО
8
2%
ГЕРБ
219
52%
ДПС
4
1%
ДСБ
13
3%
Нова Алтернатива
5
1%
РЗС
5
1%
СДС
1
0%
Друга партия
17
4%
Няма да гласувам
52
12%

Общо гласове : 423
кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
Мечтае да кара: E30 M3

Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?

Мнение от ///Maximalniq » 12 Фев 2013, 14:18

Така като гледам доста политически теми се появиха и предлагам всичко да коментираме тук... :yes:

Някои колеги ги обвиниха, че работят за различни партии, които им плащат да агитират и затова бързам да кажа, че не съм фен на АТАКА, но ми направи впечатление това изказване на Волен Сидеров

Ето го и цялото интервю - http://tv7.bg/nasreshta-lyuba-kulezich/ ... id=9629422

Това за златото съм склонен да му вярвам, защото от година насам се говори за тези залежи и по-скоро го намирам това за обществена тайна. Възможно ли е да направи това, за което си дава главата ?

По искане на някои потребители, анкетата е добавена.
Последна промяна ///Maximalniq на 04 Мар 2013, 4:39, променена общо 4 пъти

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Re: Предизборна тема 2013г.

Мнение от Е.Димитров » 12 Фев 2013, 14:53

За подобни обещания,аз съм "ЗА",и нотариално и да се подложат на детектор на лъжата и отивам да гласувам веднага.

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 12 Фев 2013, 15:06

Волен като индивид е много интелигентен човек и има много добри идеи. И е горе-долу земен човек и нищо човешко не му е чуждо (вкл. секретарката му :mrgreen: ).

Но за съжаление когато създаваше Атака (успехът му тогава наистина беше феноменален) се помисли за господ (може би олицетворяваше бурно аплодиращите го поддръжници с жителите на Берлин, приветстващи Хитлер преди Втората световна) и просто изчатка... :kuku: :dunno:

И той, който беше последният идеалист в българската политика, вече стана пълен реалист. След като видя, че дори да има най-хубавите идеали на света - не прави ли определени неща, вкл. такива, които не му харесват, просто заминава в миманса... За да закрепи "Атака" влезе повече, отколкото трябва, в коалиция с ГЕРБ - и оттагава разбра, че трябва да избира между идеализъм и реализъм. И той е живият пример, че идеализъм в политиката не вирее - всичко, изглеждащо като идеализъм, са популистки хватки за набиране на електорат ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 12 Фев 2013, 15:09

Колега,защо даваш терен за някакви политически изблици и изявления на "къртиците"!
От тук няма как да си извадиш пълноценно мнение за партиите както и от никъде другаде.
Нито от телевизии,вестници абе ... от никъде.
Всички са един дол дренки,Бойко ще си купи изборите,отново ше бъде лицето на българската мафия и така.
А и предизборната кампания вече започна.Тия сметки за ток защо ли така рязко скочиха.Вече има протести и т.н. и т.н.
Сега процеса е в изчакване,да се стигне до по-масово недоволство,за да стане по-голям панаир и Бойко да стане по-голям герой когато излезе и разреши проблема с един замах.
Ще има разследвания,после наказания,глоби,невинни по затворите,Чез ще си сменят името и до изборите всичко ще е наред.
Ама после .... :mhihi: жална ни майка!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 12 Фев 2013, 15:21

Отсега нататък всички политици да си залагат публично главите, като обещават нещо :mhihi:
Българио, идват светли времена :D

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 12 Фев 2013, 15:51

Интересно,всички се правят на десни че и по десни,някой центристи,ама център-дясно ...и цялата им полемика е лява та супер социално лява :mhihi:

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 12 Фев 2013, 16:10

Искам само да сте наясно, че да речем от този момент насетне политическите теми ще се следят много изкъсо и всяко едно "залитане" в посока различна от добрият тон и нрави ще води до катинар за темата и наказание за участниците.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 12 Фев 2013, 16:42

Е.Димитров написа:Интересно,всички се правят на десни че и по десни,някой центристи,ама център-дясно ...и цялата им полемика е лява та супер социално лява :mhihi:

Един от главните парадокси , но по принцип нашата нация (въпреки че е мега компетентна)не знае какво е лява и какво е дясна политика , така че няма проблеми :ok:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 318is, E46 328ci

Мнение от CTORH » 12 Фев 2013, 17:14

Харесвах го Бойко, въпреки всичките му кусури, малоумщини и полицейщини, харесва ми работата, която върши неговото правителство. И те крадат, и те въртят далавери, ама поне се вижда нещо, което е реално свършено, за разлика от предшествениците му. Бях твърдо решен и на тези избори да гласувам за него, обаче нещата се промениха. След тея изцепки дето ги направиха с Хузбула е абсурд да го подкрепя. Не може до такава степен да си безличен и да си подлагаш гъза, както направиха те. Верно, че Щатите и Еврейте са по-големия батко, ама наще нещастници рискуват сигурността на собствения си народ, само и само за да угодят на САЩ и Израел. Хузбула са страшна сила, а наще глупаци открито застават срещу тях. Само 2 държави от ЕС са си позволили подобно нещо - Холандия и Великобритания. Ще ни вкарат във война, която не е наша! Каквото и да сочи разследването, просто трябваше да заемат неутрална позиция докрай или поне да се съгласува позицията с ЕС и да излезнем с обща позиция с тях по въпроса. Да не говорим, че хич не е ясно, дали разследването сочи това, което те твърдят, пък и самото разследване все още не е приключило.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 12 Фев 2013, 17:59

Ще ни вкарат във война, която не е наша!

Това твърдение винаги ми е било много странно - ХОРА , ТЕ НИ ВЗРИВИХА ЛЕТИЩЕТО :idea: :idea: :idea:
Ние какво - да си траем и да чакаме следващия анентат , когато ще избият 20ина българи покрай някои еврей :banghead: Точно като изнасилена мома, която я е срам да се оплаче в полицията .

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 12 Фев 2013, 18:11

acho.rs написа:

Това твърдение винаги ми е било много странно - ХОРА , ТЕ НИ ВЗРИВИХА ЛЕТИЩЕТО :idea: :idea: :idea:
Ние какво - да си траем и да чакаме следващия анентат , когато ще избият 20ина българи покрай някои еврей :banghead: Точно като изнасилена мома, която я е срам да се оплаче в полицията .

Ачо,с цялото си уважение,ама глупости говориш,ние не знаем какво е да ти взривят летището и дано,дай Боже никога да не научаваме какво е това бедствие,по този въпрос има много дискусии и нито една групировка не е поела официално отговорност,при положение че именно с такива неща се хвалят подобни структури и поемат отговорност.
Това си беше чисто политическа заигравка и не биваше да се хвърляме в дълбоките води,не като твоят пример за изнасилената мома,защото не е имало изнасилване ,а пощипване по задника,по-скоро поговорката за враната дето се "ебав*ала" на самолет като подскачала,и когато някакво магаре последвал примера,самолета се разглобил,враната отворила крила и полетяла,а магарето започнало да пропада,когато попитал враната какво да прави,тя на свой ред го попитала дали не може да лети и когато магарето отвърнало че не може,враната го попитала-"Ами защо тогава и ти се ебав*аше със самолета"
Е това е положението.
Иначе по темата,честно,мен ме е страх от Сидеров,той може да се изживява като месия и дори как се вика може сам да си се затрие като оплеска нещата,но твърде крайни са му възгледите,тоест не възгледите ами ми начините по който говори и действа,освен това самият той ,когато му дойде известността ,сам си подряза крилата с глупавите изпълнения по магистрала "Тракия",после по барове,после като краен защитник на ГЕРБ и сега като краен критикар на ГЕРБ,както и чисто меркантилните му изблици...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от CTORH » 12 Фев 2013, 18:20

Е.Димитров написа:...

+1

acho.rs написа:

Първо ми кажи кои са "те"? :idea: Ти сигурен ли си, че наистина са Хизбула или просто гадаеш или сляпо вярваш на нашите държавници. :?:
Второ, не са ни "взривили летището". Взривиха един автобус с чужди туристи. Да, за съжаление и шофьора на автобуса, който е български гражданин загина в атентата. Но повярвай ми това, че ги посочихме с пръст по никакъв начин няма да им попречи да "избият 20ина българи покрай някои евреи"! Точно обратното, само може да ги настрои срещу нас. Такива атентати правят навсякъде по света, включително и в държави, където борбата срещу тероризма е на много по-високо ниво, та тук ли няма да могат. :kuku:
Аналогията ти с изнасилената мома изобщо не е уместна в случая. :nono: Точно обратното, като им се нагъзим на тея, заради които заехме тази позиция, се превръщаме в нещо като "изнасилена мома".
А приказката за враната, магарето и самолета е много на място. :yes: Дано само наистина да не последваме съдбата на магарето... :confused:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330i

Мнение от Nasko_ » 12 Фев 2013, 19:07

CTORH написа:
Първо ми кажи кои са "те"? :idea: Ти сигурен ли си, че наистина са Хизбула или просто гадаеш или сляпо вярваш на нашите държавници. :?:

А ти пък говориш така все едно си сигурен, че не са Хизбула и знаеш кой е виновника, айде моля ти се! Нито ти, нито аз, нито който и да било обикновен човек, няма достоверна информация по случая, имат я точно тези, които са обявили изхода от разследването. И аз съм склонен да се съглася с Ачо, че ако наистина разследването е посочило военната групировка като съучастник, не би трябвало да седим със скръстени ръце!
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от CTORH » 12 Фев 2013, 19:44

Къде видя да съм написал, че съм сигурен, че не са те? Може и да са те, може и да не са, не знам. А ти за какъв изход от разследването говориш, като то официално още не е приключило. Както @Е.Димитров каза, това е по-скоро политическа заигравка, а не толкова реален резултат от разследването. Много праволинейно гледате на нещата. Друг е въпроса, че какъвто и да е резултата от разследването не трябва да заемаме толкова категорична позиция спрямо толкова мощна организация. Това, че атентата е извършен на наша територия не значи, че е насочен срещу нас. Значи, че просто тук им е било достатъчно лесно да го направят, защото тук нивото на сигурност, което "осигуряват" нашите служби им го позволява. И ако продължаваме да се правим на много оборотни утре вече някой атентат може да е насочен и срещу нас - автобус с наши туристи, спирка на метрото, некои и друг мол и т.н. Просто се превръщаме в бушон, който има опасност в един момент да изгори.
Изображение

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 12 Фев 2013, 21:42

Ние нямаме политика в нашата държава.Не и според определението за това.
Нямаме политически традиции,нямаме ясна концепция за ляво и дясно,за национализъм и шовинизъм.
В България винаги са управлявали интереси,не политически а чисто икономически.
За манталитет като българския е най-добре да се управлява еднолично и авторитарно.Но къде е този чист и идеалистичен човек,който да е с пълният си разум и воля и неподатлив на славата и властта и да управлява почтено.
Другия вариант е щом всеки втори казва ''Абе и тия са като ония и крадат ама поне мааалко има и за нас'',тогава нека един мандат да е не 4,а 8 или дори 10 години.Така първите няколко години ще си крадат така или иначе,а после все ще им остане и малко на народа да дадат.А сега всеки гледа за 4 годинки да прилапа каквото може,че после е ясно че май няма да има втори мандат.

Следваща

Назад към Извън Темата