Проблем с обороти на 320д 150кс 2002 г.
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с обороти на 320д 150кс 2002 г.
Здравейте колеги,имам странен проблем с оборотите,който се появява при подаване рязко на газ,колата се изфорсирва,има леко забавяне,оборотите падат и тогава почва да ускорява,най често се случва примерно ако карам на 4-та с около 80 км и трябва да изпреварвам,оборотите се около 1500 до 2000 при което подавам повечко газ има едно ненужно според мен леко изфорсирване след което оборотите се нормализират и тогава тръгва да върви,ако може някой да помогне ще съм много благодарен,Благодаря Ви предварително.
Re: Проблем с обороти на 320д 150кс 2002 г.
CR E46 написа:Здравейте колеги,имам странен проблем с оборотите,който се появява при подаване рязко на газ,колата се изфорсирва,има леко забавяне,оборотите падат и тогава почва да ускорява,най често се случва примерно ако карам на 4-та с около 80 км и трябва да изпреварвам,оборотите се около 1500 до 2000 при което подавам повечко газ има едно ненужно според мен леко изфорсирване след което оборотите се нормализират и тогава тръгва да върви,ако може някой да помогне ще съм много благодарен,Благодаря Ви предварително.
Смени си съединителя
- minimalcoholic
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: e46 330i
Колеги до колко мога да съм сигурен че е съединител,за да не сменям така на сляпо,преди това ми казаха че дебитомера не ми работи и го смених,но проблема си остана,колата я имам от скоро и за себе си не мога да кажа,че съм разбирач,колко ще ми струва такъв съединител и към коя марка бижте ме насочили??
CR E46 написа:Колеги до колко мога да съм сигурен че е съединител,за да не сменям така на сляпо,преди това ми казаха че дебитомера не ми работи и го смених,но проблема си остана,колата я имам от скоро и за себе си не мога да кажа,че съм разбирач,колко ще ми струва такъв съединител и към коя марка бижте ме насочили??
Съединител 100%.Относно марката-SACHS или LUK.
Благодаря мого колега,като сменя съединителя ще кажа как е и дали проблема е изчезнал.
6 мнения
• Страница 1 от 1