Под Прикритие - български криминален сериал

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: шлеп

Re: Под Прикритие - български криминален сериал

Мнение от rottweiler » 11 Фев 2013, 13:22

Как Мартин гледа безизразно и следва култовата реплика: И ти кво...? БЕЗЦЕННО
Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 11 Фев 2013, 16:52

В тази серия имаше доста претупани сцени, което не знам на какво се дължи :dunno: Бърза ли са да заснемат ли, отрязали са кадри и така се губи нишката... А и Мартин ходеше като пенсионер след Крум :banghead: Претупана работа :ranting:
:yes:

Слави
Аватар

Мнение от © » 11 Фев 2013, 17:05

barty написа:... А и Мартин ходеше като пенсионер след Крум :banghead: Претупана работа :ranting:

Това беше много тъпо, как пък не се затича малко. Пистолет няма ли, да започне да стреля ... пък и да го намери жив накрая? :mhihi:

gangstera
Аватар
Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION

Мнение от ryan83 » 11 Фев 2013, 17:10

dimodi написа:Това със сейфа и досието най-много ме издразни. Можеше поне малко да го затруднят. :lol:Откъде ще знае комбинацията? Поне да беше сбъркал кода няколко пъти преди това, а не да го отвори от първия път. :lol: Да се беше допитал до някой хакер за някакво устройство, с което да разбие кода примерно. Има толкова начини да го направят по-реалистично. Ако пък приемем, че тоя сейф е за общо ползване, защо тогава Попов ще държи досието в него? Изобщо някои моменти са ги попретупали доста. :lol:

Тва и мене най-ме дразни. Откъде тва смешно ченге ше знае кода на Попов :kuku: и нали веднъж му го гепиха от апартамента му. Така ли не взе мерки Попов е въпроса :mhihi: то тва досие много лесно го взимат а от него зависи живота на Марто :kuku: Трябваше тва ченге да го отнесе вместо Косъма ама..и тва на пазара смешна работа :kuku: тоя Марто уж обучен пък кат някво дърво ми ходи след него и другото Косъма защо не избяга веднага ами трябваше да са връща да си взима багаж :kuku: :kuku: :mhihi: много ясно че ще искат да го трепят..ся досието е в Иво и ше каже на Джаро, иначе няма откъде да разбере за Марто и дано Куката ги избие и стане мазало :mhihi:
Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 11 Фев 2013, 19:31

Косъма голям пацифист ще дойде,ни прашка,ни гумен нож у него, бафти мафьота майна :lol:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 11 Фев 2013, 19:47

режисиора и куката бяха в предаването нощни птици и казаха че ще има 4 сезон , лично гледах предаването и го заявиха в ефир

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 11 Фев 2013, 19:59

то май по добре да няма :mhihi: първи сезон започна добре и от тогава насам само го скапват филмчето, язък за добрия подбор на актьори с изключение на Марто :mhihi: според мен вадят добри пари от тоя сериал а не могат една евтина кола или един телевизор да похабят :no: http://vbox7.com/play:22a25d23 :mhihi:
www.bmwпрофесори-bg.net

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на дядо си е30ската
Мечтае да кара: подводница с шпер

Мнение от Войводата » 11 Фев 2013, 20:31

е една е34ка похабиха :mhihi: :mhihi: http://vbox7.com/play:a250102be3
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от sunday » 11 Фев 2013, 20:39

куката по нова тв сега 8)
Изображение

"Човек, който няма пари за нищо, а плаща данъци за всичко с осем букви..."

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 11 Фев 2013, 20:55

Жената тъкмо вика, че Куката изглеждал доста по-умен от Цветанов, въпреки, че онзи е министър. :mhihi:
На единият въпрос Куката тъкмо изключи трите грешни отговора и Цветанов побърза да обере лаврите с "аз Мисля, че е Прага", като визираше 4-тия. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 11 Фев 2013, 21:38

Куката спечели 15 бона :clap:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 11 Фев 2013, 21:58

Аз гледах само последните въпроси, но и на мен също ми направи впечатление, че Куката е по-интелигентен от министъра ни :no: За въпроса с летището, аз имах правилната логика за Тибет, още преди да изберат 50/50 :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 11 Фев 2013, 23:17

Bogat-Beden написа:Косъма голям пацифист ще дойде,ни прашка,ни гумен нож у него, бафти мафьота майна :lol:

1000 пъти през целия сериал се фалеше с разни жеуеза, а точно га най му трееше немаше завалията :mrgreen:

една ножка барем вееее, фърли я по крум...........

най-малкото развикай се за помооооооооооооооооооооооощ толкова народ имаше, къде ръгнал да обикаля Софията накуцвайки :mhihi:

Тва нали ко приемем, че в къщи си е оставил златния Ролекс за 20к и отива си го земе за Дубай инъче :dunno:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 11 Фев 2013, 23:37

Е нали идва от съда... с АК ли да влезне за показания :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от sunday » 11 Фев 2013, 23:56

г-н Здравко Киселов - цъфналия косъм като знае че ще стане напечено да си беше скрил под някоя плочка ютия та като излезне извън съдебната да си има. за това време през което крумм беше насочил пищова с/у к8а реално можеше да изпразни половината си пълнител в него не да ми се цели в главата му... а пък к8а трябваше като скокна в асансьора малко само да слезне да боцне стопа да се върне горе да докуцука по най-бързия начин да земе скътаното на вярно някъде из апартамента си пушкало и да боядише стълбището в черешов цвят :smoke:
а за трейлара на 12 еп. след всичко което се случи не си представях иво куката и близнак да се возят в една кола ...живи.
гледам туджаров се е присъединил към тях среща май ще си чукнат може да си направят един белот победителя получава мартини :mhihi: ноу Mарто ноу парти.... :mrgreen:
Да ви питам какво стана с журналистката не ми вдига телефона няколко дни вече :ok: не я мернах в трейлъра, туджаров сънува живи с умрели да не би да я е хвърлил и нея в някоя крайпътна канавка? :(
Изображение

"Човек, който няма пари за нищо, а плаща данъци за всичко с осем букви..."

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата