Проблем с багажника
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- yellowsubmarine
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i '99г.
Проблем с багажника
Колеги, колата е Е46 седан 318i
Днес се появи проблем с багажника:
1) Колата е отключена с дистанционното, пробвам да отворя ръчно багажника - не иска, а с копчето на дистанционното се отваря
2) Запалил съм колата, карам си и багажника сам се отваря по време на движение
помагайте, моля
1) Колата е отключена с дистанционното, пробвам да отворя ръчно багажника - не иска, а с копчето на дистанционното се отваря

- mitev85
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320d 99'
Re: Проблем с багажника
yellowsubmarine написа:Колеги, колата е Е46 седан 318i
помагайте, моля
Колега провери да не си заключил багажника със самия ключ през патронника на ключалката на багажника, при мен беше станало така и багажника се отшаряше само от бутона на ключа! Та и аз се чудих 2 дена кво става
- b_velev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 1999 BMW 320D
И аз съм на мнението на колегата от предишния пост. Просто като затваряш багажника, не го заключвай с ключа. Вторият проблем най-вероятно е по-сериозен. На мен ми правеше също такива номера преди време. Оказа се, че в дръжката на багажника е текла вода и всичко се беше окислило. Чудя се даже как работеше изобщо. Опитах се да я почистя, но всичко беше толкова разядено, че се разпадаше. Реших си проблема с дръжка втора употреба. Свали я и виж какво е положението.
- yellowsubmarine
- младши ентусиаст
-
- b_velev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 1999 BMW 320D
yellowsubmarine написа:Никога не съм заключвал багажника през патроника, само с алармата
Най-вероятно тогава и двата проблема са ти от дръжката на багажника. Свали я и виж какво е положението. Държи се на два торкса, ако не се лъжа. Само преди това трябва да махнеш, част от кората на багажника от вътрешната страна на капака, за да освободиш кабела, който отива към дръжката. Осветлението на задния номер работи ли ти?
- yellowsubmarine
- младши ентусиаст
-
b_velev написа:yellowsubmarine написа:Никога не съм заключвал багажника през патроника, само с алармата
Най-вероятно тогава и двата проблема са ти от дръжката на багажника. Свали я и виж какво е положението. Държи се на два торкса, ако не се лъжа. Само преди това трябва да махнеш, част от кората на багажника от вътрешната страна на капака, за да освободиш кабела, който отива към дръжката. Осветлението на задния номер работи ли ти?
Ами не ми е светвал чека на задните светлини, така че предполагам, че работи

- bmwinio
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 328CI
Имах същия проблем преди 2 седмици, при мен се оказа скъсан кабел в гофрата между капака и купето, така че те съветвам и там да провериш. Успех!
- Ивайло Иванов
-
-
Преди 2 седмици правих тази интервенция
прекъснат кабел в снопа
оправих го и сега всичко е ок
Успех 
Роб до гроб или любов до живот.....изборът е BMW...
- yellowsubmarine
- младши ентусиаст
-
Ок, благодаря за отговорите, като имам време ще погледна и споделя какво е било.
От днес ново двайсет: багажника не се отваря при каране, а като тръгна да гася габаритите (ейнджълите) преди да изгася колата.
Също така днес забелязах при отворен багажник механизмът си щрака сам по няколко пъти
и това ме наведе на кабелите
От днес ново двайсет: багажника не се отваря при каране, а като тръгна да гася габаритите (ейнджълите) преди да изгася колата.
Също така днес забелязах при отворен багажник механизмът си щрака сам по няколко пъти
и това ме наведе на кабелите
- iv4o9999
- ентусиаст
-
- Кара: e46 compact 320td
ако си напънал по здраво копчето може да си го отчупил вътре в самата лайсна - ори мен беше така
- NicKo_8
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320d,Peugeot 407SW
- Мечтае да кара: BMW E61
Провери си снопа с кабелите в гофрата.Кабелите прекъсват и започват да правят мизерии.
The Power of Dreams!
11 мнения
• Страница 1 от 1