Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои

Мнение от Doberman_vas » 08 Фев 2013, 17:52

Bogat-Beden написа:
yavor20V написа:защо така ве? аз не пиша във всеки мой пост кви сте заухавци и не знаете как да ядете и ,отричам всичко и казвам ,че сичко дет правите е грешно?? за кво точно мойте снимки да са най-важни? :smoke: :mrgreen:
p.s.моя снимка съм качил преди две-три страници,същия съм и сега ,само дето не съм се стригал от миналата година и съм малко като бухча :mhihi:

Ако не можеш да ги победиш- присъедини се към тях
Колега,виждам ,че си образован и предполагам интелигентен чиляк
Защо просто не пробваш нещо различно и после да споделиш пак какво мислиш от собствен опит? :)
Говоря за нисковъглехидратното ВМ хранене

аз не виждам доказателства за ползата от това хранене, освен в Милко + това не го познавам лично,
т.е. може да е лачена ябълка ама гнила от вътре.
като напишеш такъв тип хранене в гугъл и нищо извън бг т.е. в бг е модерно, а модерното както знаем често е вредно, а да ме извинявате ама не мисля че Милно е най-големият фитнес капацитет в целият свят....
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 08 Фев 2013, 17:56

Doberman_vas написа:
Bogat-Beden написа:
yavor20V написа:защо така ве? аз не пиша във всеки мой пост кви сте заухавци и не знаете как да ядете и ,отричам всичко и казвам ,че сичко дет правите е грешно?? за кво точно мойте снимки да са най-важни? :smoke: :mrgreen:
p.s.моя снимка съм качил преди две-три страници,същия съм и сега ,само дето не съм се стригал от миналата година и съм малко като бухча :mhihi:

Ако не можеш да ги победиш- присъедини се към тях
Защо просто не пробваш нещо различно и после да споделиш пак какво мислиш от собствен опит? :)

аз не виждам доказателства за ползата от това хранене, освен в Милко + това не го познавам лично,
т.е. може да е лачена ябълка ама гнила от вътре.
като напишеш такъв тип хранене в гугъл и нищо извън бг т.е. в бг е модерно, а модерното както знаем често е вредно, а да ме извинявате ама не мисля че Милно е най-големият фитнес капацитет в целият свят....

А кой ти каза,че Милко я е измислил ? :roll:
Явно е човека ,който популяризира най-активно това хранене просто у нас :dunno:
Ти пробвал ли си между другото?
Защото писалите на последната страница колеги вече са и предполагам е по-логично да коментират един аспект на който познават добре и 2те страни, не мислиш ли?
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 08 Фев 2013, 18:51

Просто не пишеш каквото трябва в гугъл. Потърси примерно "primal diet" или "paleo diet".

Sent using Tapatalk 2
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

Аватар
Кара: Е92 335i & E90 320d

Мнение от yavor20V » 08 Фев 2013, 22:29

Bogat-Beden написа:Ако не можеш да ги победиш- присъедини се към тях

батя,не говоря за побеждаване на някой,говоря за нещо много по-просто...всеки е избрал как да тренира и как да се храни ,или поне така си мисли...но това е неговият избор и е нормално да вярва в него.Аз обаче не пропагандирам за да се ядат вафли и течен шоколад,макар и много да ги обичам :mhihi:Е,въпреки това не ги ям много често ,защото правят паласка...
Един вид обаче,защо да се лишавам от неща,които обичам да ям(както картофи например),за да ям сланина веднъж на ден и вечер една купа ядки,които така или иначе не понасям??
А съм сигурен,че ако отворя дума "Е добре ве,кАжете кво да ям според тая ВМНВ диета" ,веднага ше каже някой "Еми прОчети ве,ахмак,нема тука да ти изнасяме лекция!" :mrgreen:
Та,нямам никакви проблеми да изпробвам каквото и да било в диетата ми,просто със сигурност е много мат'рял за четене и не съм убеден ,че ше го схвана или успея да го приложа,така чче да ми бъде по-лесно ,отколкото така както се храня в момента...а пък за ефекта....да речем ,че съм 50/50 защото от следващия месец до май искам да съм изчистил 3 кила,които имам излишни..
:yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 09 Фев 2013, 10:22

Kазвано е хиляди пъти назад, ако ти се чете ама явно не. То това е и проблема на лекарите в България, а доколкото разбирам ти си такъв. След като веднъж завършат край. Каквото знаем- толкова. Не приемат нищо ново, не четат нищо ново и не искат да научат нищо ново. Квото е писано в учебника преди 5-10 или 20 години това е истината. Ама нищо, че дори в Лансет пишат, че няма доказателство че наситените мазнини могат да се свържат със съдечно съдови болести и затлъстяване. Нищо, че пак там се пише, че няма доказателствто, че те могат да увеличат холестерола и т.н. Нищо, че редица популярни медицински списания пишат доста неща за холестерола, които ги няам в учебниците. Ние вече сме завършили и сме ЛЕКАРИ!

Тия, дето искат да четат повече стават доценти и професори, ходят в чужбина и правят пари. Останалите псуват системата и заплащането.

За ядките бъркаш, на НВХ никой не яде купа ядки. Тoo much phytic acid ;)

Тъжното е, че от всичко писано до тук не си разбрал, че няма понятие като "ВМНВ диета". Това, за което говорим е ВМ-НВХ- вискоко мазнинно- ниско въглехидратно хранене.

А последното ти изречение... просто забрави за това хранене. Целта при него не е да "изчистиш 3- те кила". Както и тренировката по принцип не е с цел да "кача 2 см бицепс". Ти гледаш в целта- да сваля малко кила, да кача малко мускул и по тоя начин пропускаш общата картина. Най-добре си яж фафлите на зима, чисти напролет и после пак така и пак така... Ефекта от правилното хранене далеч не е да изчистиш едни 2-3 кила.
Изображение

Аватар

Мнение от yavor20V » 09 Фев 2013, 11:02

Гледам ,много ти е ясна картинката за лекарите....ама не ме причислявай към определена група от които и да било,без да ме познаваш :clap:
Не съм спрял да чета ,след като съм завършил,друже...изкарал съм специалност по Oral surgery и съм ходил и ходя на какви ли не курсове ,касаещи работата ми (и съм зъболекар),така че дай да не напъваме в тая посока...
Диета много добре знаеш какво значи....не да изкараш един месец на зеле ,а начин на хранене,така че не ми разяснявай каква е разликата между двете.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 09 Фев 2013, 13:30

И аз се присъединявам към последователите на bum_bum. :mhihi:
ВМНВХ ми прозвуча разумно и реших, че си струва да пробвам.
И така 3 седмици вече. Горе долу и от тогава тръгнах 3-4 пъти седмично на фитнес. Сигурно през живота си 20 пъти съм "тръгвал" на фитнес за по 1 месец и съм спирал :lol: И всеки път първите 2 седмици имам умопомрачаваща мускулна треска, близко до парализиране :lol: Едвам излизам от колата и качвам стълби :lol: И си бях решил, че явно ми е такъв гена - лесно ме хваща мускулна треска - и е много силна и продължителна.

Този път обаче мога да кажа, че въобще нямам мускулна треска. Просто е пренебрежимо. Не знам може и много съм се пренавил и да ме тресе placebo-то :lol: , но засега не виждам никаква причина да спирам. Даже ми харесва. :lol:
И като цяло нямам никакви опалквания даже напротив. И друг път съм пробвал да спра тотално въглехидратите, но правих грешката да не компенсирам с мазнини. И съответно много се уморявах, направо ми причерняваше. В момента нямам такъв проблем.

П.С. Не си броя калории и глупости. Като ми се яде ям, само че гледам да е мазнини и протеини. Не повече от 3 пъти на ден. Не знам дали съм на калориен недостиг или излишък, но имам чувството, че съм някъде на 0 :lol:
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

Аватар

Мнение от yavor20V » 09 Фев 2013, 19:01

Понеже ставаше дума за % мазнини,ето нагледно как изглеждат мъже и жени със съответните %ти..
Изображение

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 270 cdi & E63

Мнение от svetko » 11 Фев 2013, 13:06

http://bg.bodybuilding.com/store/novex- ... tor-9.html

Ползвал ли е някой нещо подобно
Пийте червено вино за да сте здрави,а здравето е нужно,за да се пие ракия!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: конджул

Мнение от Jim Beam » 11 Фев 2013, 20:38

svetko написа:http://bg.bodybuilding.com/store/novex-biotech/growth-factor-9.html

Ползвал ли е някой нещо подобно

Не те съветвам да си даваш парите за това. Сигурен съм, че плацебо ефекта ще е много силен, но по-добре наблегни на аминокиселините ако искаш възстановяване.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 12 Фев 2013, 22:33

как правите тяга за гръб, с лек клек или римска тяга с опънати крака ?
Изображение

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 12 Фев 2013, 22:34

Лек клек ама с колан задължително.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 12 Фев 2013, 22:59

In_Memoriam написа:Лек клек ама с колан задължително.

:yes:

И много кила на щангата :mrgreen:

Потребител
Аватар

Мнение от Недио » 12 Фев 2013, 23:08

Аз лично стигнах до извода че файда от много килограми няма,освен че заминават ставите и какви ли не боляшки се появяват.
Изображение

Аватар

Мнение от yavor20V » 12 Фев 2013, 23:19

In_Memoriam написа:Лек клек ама с колан задължително.

Ако товариш кила,задължително...само искам да кажа ,че ми прави впечатление ,че по залите е пълно с тиквеници ,дето като правят каквото и да е с колан,влесто да си стягат корема ,те го надуват :mhihi: което пак помага де,ама си е риск за херния :conf:
аз не слагам много килограми ,просто го правя с акцент за гръб и имам добро напомпване ,а Римска съм правил само веднъж ,нещо не ме изкефи

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата