Слабо парно
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- boxipol
- Потребител
-
- Кара: 3-Series Coupe
- Мечтае да кара: McLaren F1
Слабо парно
Колеги двигателят е М52Б20 с електронния климатроник и забелязах че парното на макс на 32 градуса духа силно но хладко, също така стрелката за температурата заковава съвсем леко в дясно от средата. Антифризът в казанчето не мърда, но е леко мръсен, а при пускане на парното се чува леко пукане. Някакво съдействие ако може ще съм благодарен.
- chino///M
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E34
- Детайли за колата: Комбинезон
Re: Слабо парно
Аз залагам на клапанчетата на радиаторчето за парното или самото радиаторче.На дълъг път или гато я настъпваш по-здраво започва ли да духа горещо?Ползвай търсачката,има писано по темата.
- cool_ice
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E53 4,4
- Мечтае да кара: Всичко що е М
- gkotov
- Потребител
-
Re: Слабо парно
Здравей,
може да съм малко нов във форума,но все пак да дам и моята лепта.Може да са няколко неща според мен,единият вариант е да обезвъздушиш системата,другият е да не ти отваря клапата за топло/студено,трети запушени входове към радиаторчето за парното.Успех с решаването на проблема.
може да съм малко нов във форума,но все пак да дам и моята лепта.Може да са няколко неща според мен,единият вариант е да обезвъздушиш системата,другият е да не ти отваря клапата за топло/студено,трети запушени входове към радиаторчето за парното.Успех с решаването на проблема.
- zigo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 328ci
5 мнения
• Страница 1 от 1