Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои
Anthony_J написа: Нито пък ще еб@ш повече така

За това дори и не се бях замислял

@ БУМ - да моя грешка изразих се погрешно за високо-ниско въглехидратният прием, имах предвид редуване на количеството приети калории, което и на мен ми се струва добре като идея

Продължавам да видим до кога

Друго което ми прави впечатление е че откакто поограничих приема на въглехидрати се наспивам по-добре и се чувствам по отпочинал. Преди няколко дни се получи така, че се отпуснах и ядох картофи вечерта (не бланширани) легнах си сравнително рано и на сутринта едвам отлепих а и бях доста по-"заспал"
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Ограничи ги още и ще видиш чудо. Така, както "не е за всеки" и т.н.
Превеса на калориите в тоя случай обаче задължително трябва да е от мазнини. Ако замениш въглехидратите с протеини е по-скоро вредно.
Има човек, който познавам от 10-15 години и от тогава си е на 3-5% някъде. Нито е умрял, нито е болен. Гаджето ми е към 10, а е жена и там знаеш е все едно мъж на 3-4 тъй че не се притеснявай да паднеш под 10

Има човек, който познавам от 10-15 години и от тогава си е на 3-5% някъде. Нито е умрял, нито е болен. Гаджето ми е към 10, а е жена и там знаеш е все едно мъж на 3-4 тъй че не се притеснявай да паднеш под 10

За кво говорите момчета ?
Тия проценти за подкожни мазнини ли трябва да се отнасят ? 3-5 процента е невъзможно за нормален човек, по толкова са културистите в състезателен период.
Въглехидрати трябва да се приемат към 1гр на килограм .Белтък около 2-3 грама и мазнина около 1 грам пак. И в крайна сметка като теглиш чертата ти се получава калорийния баланс.Вече това е базата и от нея определяме дали ще сме на дефицит (отрицателен) или положителен баланс. Въглехидратите не трябва да се спират изцяло, щото вече се бъркат инсулин и други неща, дето е сложно при тях и не ги разбирам хаха.
Тия проценти за подкожни мазнини ли трябва да се отнасят ? 3-5 процента е невъзможно за нормален човек, по толкова са културистите в състезателен период.
Въглехидрати трябва да се приемат към 1гр на килограм .Белтък около 2-3 грама и мазнина около 1 грам пак. И в крайна сметка като теглиш чертата ти се получава калорийния баланс.Вече това е базата и от нея определяме дали ще сме на дефицит (отрицателен) или положителен баланс. Въглехидратите не трябва да се спират изцяло, щото вече се бъркат инсулин и други неща, дето е сложно при тях и не ги разбирам хаха.
- yavor20V
-
-
- Кара: Е92 335i & E90 320d
е само не знам за кво го показваш Милко,като той си е такъв от дете сигурно? и като е качил 5 кила чиста мускулна маса големата работа! или викаш той не иска да качва,иначе ше държи тоо релеф и до 100кила,а!
виж ся,не съм амбициран да ставам неква машина,не си броя хапките,не си меря бицепсите сигурно от 8год. баш ми дреме на **ра колко % ми е сланината,просто гледам да изглеждам добре за моите представи,които нямат общо с културизъм ,издръжливост ,експлозивност и евем ли го кво още,да не би да хода на мисии в Афганистан или да сгъвам арматура по цел ден ,за да ми треат тия неща /?
Ако ше трее да си правиме некви състезания,няам нищо против,ама се слага некой леФ,правят се снимки и след 3 месеца пак и много ясно се вижда кой какво
чуда ви се как броите калрии,от какво дошли и т.н....чеСно!

виж ся,не съм амбициран да ставам неква машина,не си броя хапките,не си меря бицепсите сигурно от 8год. баш ми дреме на **ра колко % ми е сланината,просто гледам да изглеждам добре за моите представи,които нямат общо с културизъм ,издръжливост ,експлозивност и евем ли го кво още,да не би да хода на мисии в Афганистан или да сгъвам арматура по цел ден ,за да ми треат тия неща /?

Ако ше трее да си правиме некви състезания,няам нищо против,ама се слага некой леФ,правят се снимки и след 3 месеца пак и много ясно се вижда кой какво

чуда ви се как броите калрии,от какво дошли и т.н....чеСно!

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Аз принципно си тренирам от 12 години и след стотици списания и сума ти разбирачи съм станал доста скиптичен към съветите на хората, правя си каквото и както го усещам, но се заслушах в идеите на bum_bum и нарочно минах само на въглехидрати и ядене 5 пъти на ден, е вярвайте ми умрях от мускулна треска / при положение че си тренирам редовно по един и същи начин/ и съм като парцал спи ми се от обяд и не мога да стана сутрин, евала bum_bum, накара ме да си преосмисля храненето и тренировката!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
Nukem написа:... минах само на въглехидрати и ядене 5 пъти на ден, е вярвайте ми умрях от мускулна треска / при положение че си тренирам редовно по един и същи начин/ и съм като парцал спи ми се от обяд и не мога да стана сутрин ...
и аз бях така на високо-въглехидратно. в момента карам само на яйца, месо, сирена и ядки и няма и помен от следобедното падане на батериите, и .което по-интересно, имунитетът ми се повиши стабилно - последните два емсеца си ги изкарах на колелото и няма дори опит за настинка.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
Аз също се присъединявам към колегите...определено живота е по пълноценен с по малко въглехидрати. Нито ми е тежко, нито ми се приспива по обед, нито пък ми трябват по 12 часа сън за да се наспя. В никакъв случай не мога да отхвърля въглехидратите като източник на енергия, но храни като хляб, банички, пържени картофки и т.н. са напълно излишни.
Когато храната ми е предимно въглехидратна, полудявам за сладко, случвало ми се е да ям по 2 шоколада на ден. Когато консумирам минимално количество въглени, за мен шоколадите не съществуват....просто не ми се яде.
Когато храната ми е предимно въглехидратна, полудявам за сладко, случвало ми се е да ям по 2 шоколада на ден. Когато консумирам минимално количество въглени, за мен шоколадите не съществуват....просто не ми се яде.
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Точно същото и при мен!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- yavor20V
-
-
Аее,батки... Я качете по една снимка от последните дни/седмици да вииме кви сте машини? Аз ше кача понеделнишки,че са съм с кофти прическа 
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk 3

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
yavor20V написа:Аее,батки... Я качете по една снимка от последните дни/седмици да вииме кви сте машини? Аз ше кача понеделнишки,че са съм с кофти прическа
Аз лично чакам твойте снимки със затаен дъх,трепет и пулс 130 удара в минута

- yavor20V
-
-
защо така ве? аз не пиша във всеки мой пост кви сте заухавци и не знаете как да ядете и ,отричам всичко и казвам ,че сичко дет правите е грешно?? за кво точно мойте снимки да са най-важни?
p.s.моя снимка съм качил преди две-три страници,същия съм и сега ,само дето не съм се стригал от миналата година и съм малко като бухча

p.s.моя снимка съм качил преди две-три страници,същия съм и сега ,само дето не съм се стригал от миналата година и съм малко като бухча

- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Ето ме мен преди 10 мин
2 забележки!!
1 - не претендирам да съм - Батка, машина или някъв друг
2 - не ме бива със снимките в банята пред огледалото
Имам още доста да се поизпотя , докато ми хареса това което виждам.
п.п в момента съм около 84-85кг на около 188-190см

2 забележки!!
1 - не претендирам да съм - Батка, машина или някъв друг
2 - не ме бива със снимките в банята пред огледалото

Имам още доста да се поизпотя , докато ми хареса това което виждам.
п.п в момента съм около 84-85кг на около 188-190см
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Борба майка.. най-доброто,иначе преса нямам (колко тъжно) ма добре се чувствам нали все пак това е най-важното.Забелязал сам че много хора забравят кардиото,което е огромна грешка,а да и краката забравих и изглеждат като анимационни герой.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
uCnaHeTcA написа:И аз по темата да попитам... целия пращя, пукам, паткам, само оная работа, къде не я пукам всеки ден... като не ги изпукам (почти всяка възможна част от тялото) и започват да "зацепват" или понаболяват... Та се чудя хрущяли ли са, к'во ли е... грам идея си нямам от биология и медицина, та за това реших тук да попитам... та с кое мога да си помогна? Витамини ли, омега 3 ли ?
Все си мисля, че т'ва е от цигарите... 9 години по кутия на ден, все нещо няма да е наред...
докато пушех и аз пуках значително повече, опитай да ги намалиш поне.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
yavor20V написа:защо така ве? аз не пиша във всеки мой пост кви сте заухавци и не знаете как да ядете и ,отричам всичко и казвам ,че сичко дет правите е грешно?? за кво точно мойте снимки да са най-важни?![]()
![]()
Ако не можеш да ги победиш- присъедини се към тях
Колега,виждам ,че си образован и предполагам интелигентен чиляк
Защо просто не пробваш нещо различно и после да споделиш пак какво мислиш от собствен опит?

Говоря за нисковъглехидратното ВМ хранене
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"