Колата покачи рязко разхода...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Metzeler
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колело с обратна дирекция
- Мечтае да кара: колело с предно предаване
Колата покачи рязко разхода...
Колеги както се подразбира от заглавието колата рязко покачи разхода а промени по нея и по начина и на движение няма...
Мотора е м50б25 без ванус и гореше 10-12,зареждам от 1 бензиностанция затова не вярвам да е от горивото,но в момента гори приблизително 15-16 ,не ми свети чек,не мени обороти,работи си както и преди кат цяло и ми е интересно дали при липса на дебитумер ще светне чек или ще промени работата на мотора защото като му дръпна кабела промяна в работата на мотора няма и не мисля че е нормално като цяло.Ако някой е имал нещо подобно моля да каже,че от пишман майстори до гуша вече...
Мотора е м50б25 без ванус и гореше 10-12,зареждам от 1 бензиностанция затова не вярвам да е от горивото,но в момента гори приблизително 15-16 ,не ми свети чек,не мени обороти,работи си както и преди кат цяло и ми е интересно дали при липса на дебитумер ще светне чек или ще промени работата на мотора защото като му дръпна кабела промяна в работата на мотора няма и не мисля че е нормално като цяло.Ако някой е имал нещо подобно моля да каже,че от пишман майстори до гуша вече...
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Re: Колата покачи рязко разхода...
Ами съмнително е това с дебитомера. Добре е да се закачи на диагностика, или да пробваш с друг гарантирано работещ. Иначе виж си и ламбдата. Пробвай все пак да заредиш от друго място.
- Metzeler
- кандидат ентусиаст
-
Dirty M5 driveR написа:Ами съмнително е това с дебитомера. Добре е да се закачи на диагностика, или да пробваш с друг гарантирано работещ. Иначе виж си и ламбдата. Пробвай все пак да заредиш от друго място.
значи проблема с разхода е решен!Смених бензиностанцията и разхода е 12/100 отново което ме кара доста да се изнервя как от нищо се качва с 4 литра.. не с литър 2 а 4!!! но това на страна другата седмица ще прегледам кво се случва с тоя дебитумер защото и диагностика не ме хвана та може и нещо по инсталацията на мотора да е омазана...
- neit
- Потребител
-
- Кара: BMW E36 KUPE
- Мечтае да кара: M-Power
.....
Leon: Писането с главни букви се възприема като повишаване на тон, избягвай го.
Leon: Писането с главни букви се възприема като повишаване на тон, избягвай го.
- Metzeler
- кандидат ентусиаст
-
Колеги незнам ко стаа с тоя дебитумер... всичко е наред по колата,но защо няма разлика в работата на мотора с него и без него е загадка все още... вързаха ми газовата ония ден и прегледаха кабели и прочие всичко е 6.. гори си 13-14 газ което мисля е повече от добре все пак 25ца без ванус.. Може да закриете темата и мерси на отзовалите се
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Ми най-удачно е да пробваш с друг дебитомер. Може разхода да е горе долу ок, но да не върви съвсем както трябва.
- Metzeler
- кандидат ентусиаст
-
Dirty M5 driveR написа:Ми най-удачно е да пробваш с друг дебитомер. Може разхода да е горе долу ок, но да не върви съвсем както трябва.

7 мнения
• Страница 1 от 1