Приятели допитване за обяви !?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: VAZ_2105
Мечтае да кара: BMW e36 318i "individual"

Приятели допитване за обяви !?

Мнение от Vencislav e36 » 04 Фев 2013, 3:11

Здравейте момчета нов съм във сферата на БМВ автомобилите и съм много малко запознат със тях като цяло.Познанията са ми основно от форума което съм видял.Във форума съм регистриран от 1 месец ...И така да започна като за начало спрял съм се на е36 318и 115к.с. 1995-6-7-8год. седаново и по възможност със дигиталния клиамтроник средния или големия борд, М-пакет,Рекаро салон повечето екстри са предимсвто (то кой не иска така .. :mhihi: ) От доста време гледам обяви и според възможностите които имам тези 3 обяви ми допадат ,но ще преглътна че не изпълват критериите ми :bchug: И така допитвам се до вас всички какво ще ме посъветвате и какво мислите като цяло за 3-те.Знам кола не се купува по обяви и по снимки на живо е съвсем различно но сега така съм си го втълпил и ме интересуват и 3те обяви :)

http://www.cars.bg/u859064

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details

Послепис: това изпълнение ми е мечта http://www.carmarket.bg/bmw-318-318i-m- ... d=1&sort=1

Ще съм много благодарен на отзовалите се момчета :bchug:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 316 компакт

Re: Приятели допитване за обяви !?

Мнение от biser_316 » 04 Фев 2013, 12:05

колега незнам с какво можем да ти помогнем,на снимките всичките изглеждат добре.трябва да се огледат на живо и да се чуят :dunno:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 328i
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от mafiata_ » 04 Фев 2013, 21:41

ми аз мисля че можеме да му помогнеме поне малко на на момчето със снимките понеже има някои хора качват БМВта 92-93г. а ги пишат 97-98 и понеже тои е нов едва ли ще забележи разликите говориме по снимки и така но тези са поне с техните си калници и маски уж :Д
Иначе изглеждат добре и трите и браво за избора на марката успех и да се похвалиш после а и да падне някоя с повечко кончета взимаи я че тази след 1г. ще ти стане бавна ;)

Потребител
Аватар
Кара: VAZ_2105
Мечтае да кара: BMW e36 318i "individual"

Мнение от Vencislav e36 » 04 Фев 2013, 22:03

mafiata_ написа:ми аз мисля че можеме да му помогнеме поне малко на на момчето със снимките понеже има някои хора качват БМВта 92-93г. а ги пишат 97-98 и понеже тои е нов едва ли ще забележи разликите говориме по снимки и така но тези са поне с техните си калници и маски уж :Д
Иначе изглеждат добре и трите и браво за избора на марката успех и да се похвалиш после а и да падне някоя с повечко кончета взимаи я че тази след 1г. ще ти стане бавна ;)

Благодаря за стимулиращия отговор :) Бургаското най ми допада :roll:

костинбродчанин
Аватар
Кара: е60 530д
Мечтае да кара: М3 Компакт
Детайли за колата: Няма много...

Мнение от vladi_a_i » 04 Фев 2013, 22:31

Първото е м44,останалите са м43...
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 05 Фев 2013, 7:22

Колега, така по картинки и описание няма как. Огледай добре пазара, спри се на една или повече коли и отивай на оглед. Щом не си чак толкова навътре вземи някой с теб да помага. Не са трудни за разбиране тия коли т.е. лесно се вижда дали си струва парите или не. Гледате двигателя дали работи ок, окачването е желателно да потропва колкото се може по-малко, екситрите да сработват и т.н. Най-важното може би е купето да е здраво и право, щото всичко друго можеш да го градиш в последствие. Това е. Фейслифтовата е36-ца е добър автомобил и ако си намериш гледана такава, ще те радва много, стига и ти да се грижиш за нея де.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 318is Coupe
Мечтае да кара: BMW e21

Мнение от valeri_86_ » 05 Фев 2013, 13:53

Назад към E36