Таблото полудя.
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Таблото полудя.
Здравейте колеги.Това което ми се случва от една седмица просто нямам думи да опиша. Колата пали и върви без проблеми но 15-20 мин след това стрелките на таблото буквално откачат.Също така забелязах че часовника работи само когато и колата работи но с много голямо предварение т.е. 2 мин минават за една.Ако някой е виждал такова нещо нека каже . TDS 99г[vbox]http://vbox7.com/play:9886cd861d[/vbox]
- milenskia525
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e39
Re: Таблото полудя.
На първо време пробвай с диагностика 
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
На първо време пробвай с откачане на акумулатора за 10-тина мин. Едва ли ще оправи проблема, но пробвай, понякога става. Таблата с малкия борд са податливи към такива дефекти, в най-лошия случай ще трябва да го смениш. Поне са евтини, към 40-50лв е табло с малък борд.
Като я гледахте на диагностика, трябваше да проверите IKE модула, ако има грешки ще са записани там.
Като я гледахте на диагностика, трябваше да проверите IKE модула, ако има грешки ще са записани там.
- Ivo.Ganchew
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Две Е39ки -BMW 520, BMW 540 Touring
Имах го същият проблем наскоро, колега. При мен се оправи само с разкачане на акумулатора. Пробвай и дано минеш и ти толкова леко.
Поздрави!
Поздрави!
- Ivo.Ganchew
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Две Е39ки -BMW 520, BMW 540 Touring
Пак проблем с таблото. След като 2-3 пъти стрелките ми полудяваха близо два месеца нямах проблем. Преди 3-4 дни пак полудяха и пак старата процедура с изключване на акумулатора. Тъй като бях на работа я оставих пред офиса без акумулатор. Всичко ок, стрелките тръгнаха нямаше проблеми. Днес сутринта качвам се, паля и забелязах, че ми го няма часовникът на радиото (забелязах, че щом стрелките полудеят часовникът ми спира на часът в който е загасена колата). Карах си нямаше проблеми до тая вечер. Качвам се, паля и таблото умря тотално. Само светят лампите на акумулатора, маслото и АБС/АСЦ-то + самото му осветление. Всичко друго го няма. Утре ще пробвам пак с акумулатора. От какво може да ги прави тия мизерии? Таблото ми не го знам с какъв борд се води, колата по вин код излиза 96-та.
7 мнения
• Страница 1 от 1