Голям и малък борд-от кога?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Beat
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
- Мечтае да кара: Десет цилиндрово Е60
- Детайли за колата: Много бавна
Голям и малък борд-от кога?
Здравейте колеги!Въпроса ми е следния-има ли аналогов часовник при Е36-ците произведени след 1996-та г. или с други думи колите произведени след 1996-та всички ли са съответно с малък или голям бордови компютър?Същото ме интересува и за дигиталния климатроник-след 96та всички ли са с него или има и такива с чакръци?Признавам си,не съм чел темите,в които са дискутирани борд компютрите и дигиталния климатроник,защото са доста обемисти,но ако отговора го има някъде нека администраторите да заключат темата и аз ще се залавям с четенето. 

Re: Голям и малък борд-от кога?
На всеки въпрос има отговор, стига да не те мързи. И да има коли след 96г с аналогов часовник.
- Gancho
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530 Д/ Е34 525 тдс
- Мечтае да кара: M6 разбира се
Има с аналогов часовник и след 96год.,но след 95 вече се слага само дигиталния климатроник.
- hristo_t
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318 tds
Годината на производство на автомобила има значение само за дигиталният климатроник.
А за аналоговият часовник или информационният дисплей / бордовият компютър, годината на производството на автомобила няма значение. Лично аз съм виждал много Е36 производство 92-93 със заводски голям борд и масови модели след фейслифта 96-97 година - със аналогов часовник.
Ако отвориш ръководството на потребителя за Е36, на страница 60 ще видиш описание на аналоговият часовник. Отбелязан е без * (звездичката). Което значи че е част от серийното оборудване на колите. Бордовият компютър се е предлагал като екстра - срещу допълнително заплащане.
Имам една Preise liste Bmw3er - reihe (ценова листа за екстрите в Е36).Малкият борд е струвал около 400 DM, а големият 900 DM.
Така че който първи собственик си спести тези разходи - получава аналогов часовник. Без значение дали колата е 94 или 97 година.

Малко до надолу може да се види и цената на Оборотомера за малките двигатели, както и стряскащата цена от почти 2000DM за 4 ел.стъкла.
Както и аналоговият климатроник е струвал 2990 DM.
А за аналоговият часовник или информационният дисплей / бордовият компютър, годината на производството на автомобила няма значение. Лично аз съм виждал много Е36 производство 92-93 със заводски голям борд и масови модели след фейслифта 96-97 година - със аналогов часовник.
Ако отвориш ръководството на потребителя за Е36, на страница 60 ще видиш описание на аналоговият часовник. Отбелязан е без * (звездичката). Което значи че е част от серийното оборудване на колите. Бордовият компютър се е предлагал като екстра - срещу допълнително заплащане.
Имам една Preise liste Bmw3er - reihe (ценова листа за екстрите в Е36).Малкият борд е струвал около 400 DM, а големият 900 DM.
Така че който първи собственик си спести тези разходи - получава аналогов часовник. Без значение дали колата е 94 или 97 година.

Малко до надолу може да се види и цената на Оборотомера за малките двигатели, както и стряскащата цена от почти 2000DM за 4 ел.стъкла.
Както и аналоговият климатроник е струвал 2990 DM.
htt
- Beat
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
- Мечтае да кара: Десет цилиндрово Е60
- Детайли за колата: Много бавна
Моята е с аналогов часовник и с дигитална клима
- 03.96та
Аз обичам ръчни часовници и му се радвам и не мисля да го сменям. А и нишата му върши чудесна работа

Аз обичам ръчни часовници и му се радвам и не мисля да го сменям. А и нишата му върши чудесна работа

Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.
колкото неговата дадена дума.
6 мнения
• Страница 1 от 1