MOPART BMW SERVICE -0893565812
Модератори: Leon, LiTtLeRoCk, Секретар на клуба, ///M_Martin, boris, BMW Club BG - Управителен съвет
Re: АВТОСЕРВИЗ, СПЕЦИАЛНО ЗА МАРКАТА BMW- 0893-565 812
attodorov написа:Незнам какво повече положително да добавя, от това което са го писали колегите ... Само искам да кажа, че много рядко ми се случва да оставям пари с кеф за свършена услуга... Никола е не само много компетентен технически, но и много разбран като човек. След един неуспешен опит при други хора (за което няма да коментирам) за монтиране на LSD (QUAIFE) диференциал в моята E46, той е човека който се справи безупречно, и му свалям шапка за това. Дори когато не беше готов с качването на диф-а ми звънна в Събота да ми каже че го е сглобил самия диф. и да не се притеснявам, защото в един момент вече бях загубил надеждаОтделно беше сложил найлон / хартия на седалката за да не се оцапа - нещо, което правят в малко и то т.нар. "официални" сервизи. Отделно ме помоли да си направя кръгче с колата и да му кажа какво мисля, преди да му платя.
Цените са напълно нормални и по-ниски от други сервизи които се рекламират във форума.
Трябва механиците на BMW да ги пращат при Никола за мотивация и обучение)))
Виждам, че има колеги които не са много доволни от това, че чакат повечко за час - хора замислете се... аз също си дадох сметка ... за вас кое е по-важно, да не чакате няколко дни - седмица, или да си вземете колата перфектно направена? Нормално е един човек като си разбира от работата и предоставя такива услуги, да има много хора на опашката.
Аз знам само едно - че от сега нататък имам ли проблем или нещо за правене по колата, в телефона си имам един единствен номер
Никола - скоро ще съм пак при теб за правене на още по-интересни работи : )

- ekiz85
- Потребител
-
- Кара: BMW 530d e61 2006
- Мечтае да кара: 535d gt
- 4a4i
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39
- Мечтае да кара: лагерница
- Детайли за колата: touring
+1 за колегата...много точен и коректен,съжалявам само че нямахме време да си поговорим малко повече а тая седмица 2 пъти се видяхме
Ники, благодарение на теб пак си карам колата с кеф,успех
!

4a4i написа:+1 за колегата...много точен и коректен,съжалявам само че нямахме време да си поговорим малко повече а тая седмица 2 пъти се видяхмеНики, благодарение на теб пак си карам колата с кеф,успех
!

- sivkotarak
- кандидат ентусиаст
-
Айде сега и от хубавия седмак едно голямо благодаря! Доволни сме и ний. Поздрав брат!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
sivkotarak написа:Айде сега и от хубавия седмак едно голямо благодаря! Доволни сме и ний. Поздрав брат!
Мерси брат

Седмака наистина е много хубав

- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Кой разбира тук се спира..Ники ми оправи спирачния апарат с ремонтен комплект и сега е като нов ! Много съм доволен !! Това е сервизът където отиваш,оправят ти колата и в същото време се забавляваш със интересни истории,горещо препоръчвам !!!! Благодаря ти братле !!
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
Maximilian-E46 написа:Кой разбира тук се спира..Ники ми оправи спирачния апарат с ремонтен комплект и сега е като нов ! Много съм доволен !! Това е сервизът където отиваш,оправят ти колата и в същото време се забавляваш със интересни истории,горещо препоръчвам !!!! Благодаря ти братле !!

attodorov написа:Отделно беше сложил найлон / хартия на седалката за да не се оцапа - нещо, което правят в малко и то т.нар
Аз следя темата и най-сетне доживях да видя коментар по тоя въпрос. Преди време съм бил и аз при Никола и тва е нещото което ми направи огромно впечатление.
Без значение дали е мърлява Е30-ка или Е36-ца, слага найлон на седалката за да не цапа!
С ръка на сърце мога да кажа, че другите прехвалени сервизи в тоя раздел, 90 % от тях, са сервизи с които имам опит и просто се чудя как не им писна на едни и същи лица, през ден през два да пускат постове с хвалби.
Както и да е, няма да им цапам темите, но ако някой има колебания дали при Никола или в др. сервиз да иде, с две ръце му соча на Орион къде да завие за да стигне до Никола.
Coulthard написа:Ти кон дето бяга да не яде виждал ли си ?
krisu написа:attodorov написа:Отделно беше сложил найлон / хартия на седалката за да не се оцапа - нещо, което правят в малко и то т.нар
Аз следя темата и най-сетне доживях да видя коментар по тоя въпрос. Преди време съм бил и аз при Никола и тва е нещото което ми направи огромно впечатление.
Без значение дали е мърлява Е30-ка или Е36-ца, слага найлон на седалката за да не цапа!
С ръка на сърце мога да кажа, че другите прехвалени сервизи в тоя раздел, 90 % от тях, са сервизи с които имам опит и просто се чудя как не им писна на едни и същи лица, през ден през два да пускат постове с хвалби.
Както и да е, няма да им цапам темите, но ако някой има колебания дали при Никола или в др. сервиз да иде, с две ръце му соча на Орион къде да завие за да стигне до Никола.
Благодаря много за добрите думи

- sshtskv
- младши ентусиаст
-
- Кара: Продаде колата
- Мечтае да кара: Бързо, голямо и черно BMW
Sasho Tsukev написа:Може да направи диагностика и само с око.

- kalo74
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320D
- Мечтае да кара: X3 xDrive 30D
- Детайли за колата: 2005 Е46 320D Touring
Здравей Ники,
имаш лично.
Поздрави,
kalo74
имаш лично.