Мерки против кражба на е9х

3-та серия ('06-'12)

Модератори: Dimitroff, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320д
Мечтае да кара: hibrid

Re: Мерки против кражба на е9х

Мнение от 90e90e » 25 Яну 2013, 7:53

baga написа:Доста хора се оплакват, че първо им разбиват ключалката и нищо не взимат, а след известно време изчезва цялата кола. Какво правят, записват ли нещо?

Просто групата е била слаба (неподготвена)... Следващата си е знаела работата... :D
За да спрем да се избиваме по пътищата, трябва да се спре алкохола на мъжете и бензина на жените! Карайте така, че да стигнете!

Dicky Wolf
Аватар
Кара: Z4M Roadster

Мнение от TsvetanVR » 30 Яну 2013, 21:43

Не, просто взимат всичкото инфо дето им трябва, за да си обучат ключ и следващия път си влизат и си палят като пичове. :)
Изображение

I wanna leave you far behind....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320д
Мечтае да кара: hibrid

Мнение от 90e90e » 30 Яну 2013, 22:52

TsvetanVR написа:Не, просто взимат всичкото инфо дето им трябва, за да си обучат ключ и следващия път си влизат и си палят като пичове. :)

"Обучава" се компа да разпознава ключа, а не обратното (според мен). Операцията се извършва за по-малко от 30 секунди след закачане за ОВD-то. До колкото съм запознат, в ключа се записва единствено информацията от личните настройки на водача. Не съм категоричен в мнението си - може и да греша.

Ето как го правят:

http://www.btv.bg/action/predavania/kod ... kundi.html
За да спрем да се избиваме по пътищата, трябва да се спре алкохола на мъжете и бензина на жените! Карайте така, че да стигнете!

Предишна

Назад към E90/E91/E92/E93