Е30...Кабрио
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
- Дилян Пенчев
- 
				E30 Fanatic!  
- 

- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Е30...Кабрио
Абе я кажете на Е30-ките кабрио защо има тея малките джамчета... няма ли как да се махне като се сложи джам от купе 

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече
 ))
))- SlipKnoT
- devildriver
- 

- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Re: Е30...Кабрио
Дилян Пенчев написа:Абе я кажете на Е30-ките кабрио защо има тея малките джамчета... няма ли как да се махне като се сложи джам от купе
Мен пък много ме радват.. накарай Сашо да те повози и на теб ще ти харесат..

- Дилян Пенчев
- 
				E30 Fanatic!  
- 

Е задължително ще ме повози и тогава наистина ще се сдобия с некоя кабрио 

))
))- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
- 

- Дилян Пенчев
- 
				E30 Fanatic!  
- 

Едър чак не мога да стана щото съм 60 кила с мокри дрехи  

Ама пък кабриото си е кабрио 

Взехме много да се отпускаме в Офтопик... то цялата тема от момента в кояйто я пуснах се знаеше че ще е такава ама нека да има малко разнообразие... пък ако много се отпуснем ще я заключа 

Ама пък кабриото си е кабрио

Взехме много да се отпускаме в Офтопик... то цялата тема от момента в кояйто я пуснах се знаеше че ще е такава ама нека да има малко разнообразие... пък ако много се отпуснем ще я заключа

))
))- BMW lover
- Любовника
- 

- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
- 

- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
BMW lover написа:Я си задай по друг начин въпроса щото не що не зацепих за кои джамчета става на въпрос
Е те тея малки триъгълни джамчета на вратите като на жигула

- BMW lover
- Любовника
- 

Aaa да бе верно , ами предполагам че при открит круиз подпомагат по някакъв начин завихрянето и пречат на водата да влиза в купето ако завали и си открит   

Типично в стил "Дилян Пенчев"- да иска да си направи своите радикални промени, по иначе перфектните, КОЛИ 

Edit : Освен ако не е ураган (за всезнайковците) , в кабриото не вали дори и ако си открит , при условие че караш над 35 м/ч (56км/ч)

Типично в стил "Дилян Пенчев"- да иска да си направи своите радикални промени, по иначе перфектните, КОЛИ

Edit : Освен ако не е ураган (за всезнайковците) , в кабриото не вали дори и ако си открит , при условие че караш над 35 м/ч (56км/ч)
- vld
- Старши ентусиаст
- 

- Кара: F11 535d, E84 2.3d
BMW lover написа:Aaa да бе верно , ами предполагам че при открит круиз подпомагат по някакъв начин завихрянето и пречат на водата да влиза в купето ако завали и си открит

Твойта ли беше с твърд таван на събора?
На всяко Е30 Кабрио ли може да се сложи твърд таван?
Колко е по тежко Кабриото от останалите?
Ако се кара по -нервно има ли опасност от усукване на купето?
Абе и мене много ме кефят,но ме спира факта че по софето е много мръсно и освен това се краде та при всяко спиране трябва да му вдигам гюрука,и по магистрала и на дълъг път с над 100км/ч. не е комфортно с свален гюрук.
Иначе за изложбена е перфектната кола,и за обикаляне бавничко лятото по курортите.

- BMW lover
- Любовника
- 

1. Не , моята беше с мек , но затворен таван (вдигнат гюрук), а имаше една пак черна с твърд таван и две открити (на Алекс и на Булли)  

2. Да, на всяко Е-30 може да се сложи твърд таван. То е допълнителна част от колата която не съм сигурен но май си върви от завода с колата но нейде по пътя на многото собственици - изчезва 

3. С около 300 кг (това се дължи на подсиления му под и може би на праговете , които имат вид на 200 килограмови ......
  (това се дължи на подсиления му под и може би на праговете , които имат вид на 200 килограмови ......  

4. Абсолютно никаква опастност ,а и представи си ако беше така досега ......... 

5. Много си прав за това - в града с кабрио е КОШМАР и не става хич приятно като спре до теб ЕКО-Икарусчето и каже Б-О-О-О-О-О 

И след това се прибираш с 5 килограма по тежък в къщи - ПРАХ 

За магистралното каране на открито за мен е голям кеф щото само там може да караш без прах в колата и вятъра си е доста приятен като са ти вдигнати стъклата 

Примерно със 160 и вдигнати стъкла може да си слушаш музика и да си плямпаш в колата без никакъв проблем ( ее .... не е като в купе, ама ...)
Аз от морето се прибирах открит в най големия пек и ми беше кеф, а и честно казано мислих че Пасажерите ще мрънкат още на Айтос да вдигнем Гюрука , НО не познах - 

Edit : Не веднъж съм го казвал - Кабриото не е за някой дето го е срам да се "показва", а аз сам точно обратното и за тва все го карам на закрито положение - Срам ме е като мина и като кажат - "Еййййй ... - Виж го нашия " 

2. Да, на всяко Е-30 може да се сложи твърд таван. То е допълнителна част от колата която не съм сигурен но май си върви от завода с колата но нейде по пътя на многото собственици - изчезва

3. С около 300 кг
 (това се дължи на подсиления му под и може би на праговете , които имат вид на 200 килограмови ......

4. Абсолютно никаква опастност ,а и представи си ако беше така досега .........

5. Много си прав за това - в града с кабрио е КОШМАР и не става хич приятно като спре до теб ЕКО-Икарусчето и каже Б-О-О-О-О-О

И след това се прибираш с 5 килограма по тежък в къщи - ПРАХ

За магистралното каране на открито за мен е голям кеф щото само там може да караш без прах в колата и вятъра си е доста приятен като са ти вдигнати стъклата

Примерно със 160 и вдигнати стъкла може да си слушаш музика и да си плямпаш в колата без никакъв проблем ( ее .... не е като в купе, ама ...)
Аз от морето се прибирах открит в най големия пек и ми беше кеф, а и честно казано мислих че Пасажерите ще мрънкат още на Айтос да вдигнем Гюрука , НО не познах -

Edit : Не веднъж съм го казвал - Кабриото не е за някой дето го е срам да се "показва", а аз сам точно обратното и за тва все го карам на закрито положение - Срам ме е като мина и като кажат - "Еййййй ... - Виж го нашия "

- DrivinGGoD
- 
				The Ultimate Driver  
- 

- Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
- Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
- Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
 2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
 2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
 2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
 2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
 2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
 2009- - '92 BMW E36 320i
 2011- - '98 BMW E36 323Ci
Аз имам твърд таван.Слага се много лесно и става за всички кабриолети.
За тежестта разликата е около 150-160 кг.
Нормалното 320 е 1120 кг а кабриото е 1280.
Не съм забелязал до сега да се суче дори при яко каране дори това меко окачване мисля че стой по-добре от купето поради ниския център на тежестта.
Слава богу с краденето нямам до сега проблеми иначе наистина е прашничко.
Иначе след 100 не духа много отпред особено ако има въздухозаборника който пази отзад!
			За тежестта разликата е около 150-160 кг.
Нормалното 320 е 1120 кг а кабриото е 1280.
Не съм забелязал до сега да се суче дори при яко каране дори това меко окачване мисля че стой по-добре от купето поради ниския център на тежестта.
Слава богу с краденето нямам до сега проблеми иначе наистина е прашничко.
Иначе след 100 не духа много отпред особено ако има въздухозаборника който пази отзад!
------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.

Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.

- BMW lover
- Любовника
- 

- prostia
- младши ентусиаст
- 

- Кара: e28 e30 e38
ами ако има пътници на задната седалка дали ще им е до плямпанеBMW lover написа:Примерно със 160 и вдигнати стъкла може да си слушаш музика и да си плямпаш в колата без никакъв проблем ( ее .... не е като в купе, ама ...)

извън града е приатно до към 100-120км
До морето и обратно бях свалил палатката и ми беше гот
А че има прах има ама ако има кой да забърсва секцията у вас ще ти бърше и таблото 
С краденето ако не се напиеш толкова че да забравиш къде е значи немаш проблеми / а аз имах / 

А на връщане с бат Милко доста често сърфирахме с 150 - 160 и беше кеф да им гледаш лицата от открито , проблем е само ако си страстен пушач

А че има прах има ама ако има кой да забърсва секцията у вас ще ти бърше и таблото

С краденето ако не се напиеш толкова че да забравиш къде е значи немаш проблеми / а аз имах /

А на връщане с бат Милко доста често сърфирахме с 150 - 160 и беше кеф да им гледаш лицата от открито , проблем е само ако си страстен пушач

- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
- 

- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
Re: Е30...Кабрио
Дилян Пенчев написа:Абе я кажете на Е30-ките кабрио защо има тея малките джамчета... няма ли как да се махне като се сложи джам от купе
Немааа...
Този джам е там, щотото усилват предната колонка в случай на преобръщане... Нечем да те плашим, но единствените панели които стават от е30 на е30 кабрио са предния капак и предна, и задна престилка... Всичко друго си е "кабрио онли" - дори и калниците за Е30 троен стоп са по-други... Ни ма питай как го разбрах туй нящо...
Иначе е30 Кабрио с В25 матор и ЛСД си е мания не, ами оттатък...
Power is Nothing Without Insanity