Бисери от форума

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Бисери от форума

Мнение от dimodi » 15 Яну 2013, 22:01

tomastomsito написа: Плюс това когато гася колата ..при самото гасене мотора издава звук като.. "кон" ... "пъррр пърр пъррр" или казано пърка като кон който току що е застрелян и бам - угасва ... Прочетох много теми но се различаваха все по нещо от моя случай , Идеи???

Колегата описва вибрациите при гасене на колата. :lol: От тази тема http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=34&t=325178

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 17 Яну 2013, 11:53

Alien написа:Подозирам, че ти трябва лаптоп за да можеш да спамиш, дори когато не си пред стационарния компютър.
Твърдо съм против подобна покупка от твоя страна!

Надявам се и колегите да ме подкрепят, ако не искат да се набълбука "Извън Темата" с теми от рода на:
"Пичове ПРОБЛЕМ!!! Изаках се и се чудя с лявата или с дясната ръка да се избърша. Вие как мислите?"
"Ходих по малка нужда и ми хрумна да ви питам... Вие по колко пъти го изтръсквате?"
"Помагам на леля за 3D картичките и си залепих палеца на десния крак за показалеца на лявата ръка с моментно лепило. Някакви идей?"
"Маняяяци... търся си нов официален анцунг Адидас. Кой модел да си взема?"

Добре, че не си открил как се пускат и анкети, че тогава жална ни майка. :mrgreen:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
viewtopic.php?f=4&t=325476
Изображение

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 18 Яну 2013, 10:31

Flash написа:
Я, тва да не е Явор като малък? :mhihi:

Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 18 Яну 2013, 18:28

Projektzwo написа:
LizarD написа:
Projektzwo написа:
Petrolhead написа:човек прави явни злоупотреби, хващат го, наказват го.
гневната реакцията на форума:
- държавата не си върши работата, не лови престъпници.

човек прави явни злоупотреби, не го хващат.

извода какъв е?

извода е че е време малко да намалиш транквилантите и да насочиш излишната си енергия в нещо което ти се отдава, защото явно мисловния процес не е едно от тях...

С удоволствие бих те баннал от този форум, не защото не съм съгласен с теб, а защото начина ти на изказване заслужава здрав кютек. Това елементарно и провокативно държание не се толерира в среда като тази. Научи се как да общуваш с хората без да ги обиждаш. Жалък си.

аз пък вярвам, че след този твой изблик ще сгъваш картички на спокойствие известно време... :winky:

проджект2 > лизърд & алиен > лизърд винаги са печеливши комбинации за раздел "бисери" :mhihi:
ще ме съсипете, заклевам се :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 М52B20 coupe
Мечтае да кара: Bmw Е36 M3

Мнение от emiliqn.gqurov » 18 Яну 2013, 19:03

kulov написа:
Projektzwo написа:
LizarD написа:
Projektzwo написа:
Petrolhead написа:човек прави явни злоупотреби, хващат го, наказват го.

човек прави явни злоупотреби, не го хващат.

извода какъв е?

извода е че е време малко да намалиш транквилантите и да насочиш излишната си енергия в нещо което ти се отдава, защото явно мисловния процес не е едно от тях...

С удоволствие бих те баннал от този форум, не защото не съм съгласен с теб, а защото начина ти на изказване заслужава здрав кютек. Това елементарно и провокативно държание не се толерира в среда като тази. Научи се как да общуваш с хората без да ги обиждаш. Жалък си.

аз пък вярвам, че след този твой изблик ще сгъваш картички на спокойствие известно време... :winky:

проджект2 > лизърд & алиен > лизърд винаги са печеливши комбинации за раздел "бисери" :mhihi:
ще ме съсипете, заклевам се :mhihi:

Извинявам се за :OT: ама няма ли вече да ги банне някой от форума вече тези 2-та
Изображение

Аватар

Мнение от evtimcho_g60 » 19 Яну 2013, 1:02

emiliqn.gqurov написа:

Извинявам се за :OT: ама няма ли вече да ги банне някой от форума вече тези 2-та

прекаляваш с употребата на "вече" :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 22 Яну 2013, 21:38

Златко винаги ми оправя настроението :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ти не си сменявал диф през живота си, та сега си щял да ги "менкаш"... Това, което ще "менкаш" е чучурчето от единия крачол, та в другия, мамин шмъркач.

viewtopic.php?f=6&t=325608&start=15
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20

Мнение от intention » 23 Яну 2013, 11:38

BMW_M42 написа:Усещам че в новия филм за зоро ще уволнят коня :mhihi:

viewtopic.php?f=4&t=326026&start=15

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 318is, E46 328ci

Мнение от CTORH » 23 Яну 2013, 16:33

Vra4anin написа:Зависи какво се разбира под "красота". За повечето под "красива жена/момиче" разбират грим, прическа, лак, лачени парцалки... един вид стила на фолк певица - кукла която си казваш "ебаси пи*ката" като я гледаш от метър - два или от ТВ екрана е ОК. За мен лично, не това е водещо за красота. Не е нужно да са между 17 и 30 годишни за да са "красиви", не е нужно да са с "идеални пропорции", не е нужно да е с "фешън" прическа и грим дори, НО истинската красота за мен лично се крие във високата лична хигиена. За какво говоря ? Масово "кифли" и "пи*ки" които се въздигат на пиедестал от мъжете всъщност, са мръхли - по лицето има толкова грим, че като се махне се вижда една мръсна, не поддържана кожа - плаки, бели точки, черни точки, гнойни пъпки общо казано, не оформени вежди (говежди :mhihi: ) или пък толкова се е престарала в скубенето им, че се налага да ги рисува наново. Ужасно много се прекалява с грима за ежедневието, особено около очите и много жени/момичета в желанието си да изглеждат "по-зашеметителни всеки ден" (звучи като от реклама) и неотразими, си правят т.нар. "издължени очи" (тип котешки поглед) с което доста често като срещам такива откровено се смея (изглеждат като идиоти). Масово ползват лак за нокти, който носят по няколко седмици, на краката пускат нокти тип "орлов" за да има какво да лакират (а под този "орловец" какво се крие като консистенция :help: ). Ужасно, ама ужасно много жени български са, които имат мустаци - за мен явно това е като... хоби :kuku: :mhihi: още от ученическите години, като започна да комуникирам със създание от женски пол, това е първото което гледам и доста често виждам в една жена (може би, проблема ми е, че като говоря с даден човек го гледам в очите - лицето), нагледал съм се на "красиви българки" в това отношение :banghead: Масово мустакати. Има си хора с проблеми (хормонален дисбаланс), разбирам..., но в повечето случаи говорим за една мизерия, за едно мързеливо отношение да се отстрани проблема (предпочита се, вместо да се иде на лазерна епилация или кола маска... да се намаже с грим, той ще позакрие това онова :bowdown: ). Космите ми е любимата тема по принцип :mhihi: През лятото, масово виждам жени, които се обезкосмяват "всяка неделя" - наболи косми по краката, под мишниците особено... Разбирам, има си хора които си имат фетиш към такива "екстри" (всякакви хора има, не мога да виня никого), но жените по улицата не са любителки на "космати мишци", а просто си ги помръзва да се бръснат/чистят/обезкосмяват/епилират и както искайте го наричайте всеки божи ден (както е редно по принцип, най-вече през лятото, сезонът когато масово ходят разголени да покажат прелести, да очароват публиката.... с рунтав пъп :mhihi: ). А миризмата ? Масово се ръсят с "бич може" от който човек в повечето случаи може да повърне. Това дали ти подхожда този аромат, ма количеството (по колко) и къде точно да се използва по тялото, за кои часови периоди от деня (сутрин, обед, вечер) това няма значение, важното е да се наклепем. Масово се носят дрехи (примерно блуза) които не се сменят/перат след всяко носене, а се влачат по 10 - 15 обличания (лафа с чорапите станали на кора и заели форма на крака при мъжете го има и при жените). Прекрасен е аромата на женска антарийка която се носи цялата зима, в която са се омешили благоухание на яхния с картофи, цигари, дезедорант "евтерпа", пафюм "рефан" и кисело под мишниците. :smoke:

Примери ? Още помня като започна простотията "бъг брадър" преди няколко месеца как масово мъжете рекоха и отсекоха, че синоптичката и чернокостата плейметнезнам си каква... са "ебати пи*ките тия двете". С кое бе народе, кое им е красивото на тия двете ? По цял ден се мажат, клепат по лицата, пипат като тикосани тия коси, а всъщност - влачат мръсно, захабено лице (загледайте им челата и на двете от близо), почти никаква (истинска) козметика за поддръжка на кожата не използват. Знам за една друга известна кифла появяваща се по жълтите вестници, как я спрягат медиите за "ебати парчето", а в ученическите и години (т.е. преди едва 3 - 5) е имала прякора "сома" - понеже е голямата пи*ка, е влачила мустаците (и най-вероятно още ги има).

Не че искам да се доказвам що за хейтър съм, но истината е, че масово българите (и мъже и жени) независимо от поколението не знаят елементарни хигиенни навици, невъзпитана нация сме си в това отношение, а няма как, човек с кофти хигиена да бъде наречен "КРАСИВ". Някога имаше един селски лозунг: "Културата на човек се изразява в неговата личностна и обществена хигиена" - в който всъщност има ужасно много истина.

По темата не мога да се изкажа конкретно (българките ли аджеба са най-красивите жени), защото да се говори на едро, да се слагат под общ знаменател огромна група хора.... това е несериозно. Свят широк, хора всякакви. Една с друга не си приличат и не са еднакви.

:ahah: Голем! :bowdown:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10 535i
Мечтае да кара: BMW M6 F13

Мнение от Tsureto » 26 Яну 2013, 19:53

xpl0d написа:
Kris написа:Бяло
Зелено
Червено
8) 8) 8)

483132_525607547473683_1012376342_n.jpg

У вашия край на оранжевото червено ли му викате, представям си на светофарите кво става :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Он: http://vbox7.com/play:25221b18d2

Колегата разби :mrgreen:
Who needs antidepressants when you can drive an BMW.

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Мнение от dan-dam » 28 Яну 2013, 15:04

Petrolhead написа:...
за мен най-великия пилот е пилота на Тулбухинската Йеска, която ме изпревари на околовръстното миналата седмица. трябва си умение и сила за подобен шоферлък

:D :bchug:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e36 320i Coupe, BMW e46 ci
Детайли за колата: шест цилиндров звяр

Мнение от NoMoreRules » 28 Яну 2013, 17:31

jordanpar написа:Иначе в дискотеката едва ли някой влиза с надпис на тениската ''Шестицата кабрио отвън е моята,имам 20 декара фотоволтаици и богата леля стара мома в Люксембург''

От тази тема viewtopic.php?t=326765
Иначе като се замисля и аз искам такава тениска,бяла на която да пише Бмв-то с белият кожен салон отвънка е мое. :mhihi:
Изображение
Само че едно е да отворят талона с 316,а под капака ония туч м50, дето и кьорав да си пак ще го чуеш :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
Мечтае да кара: Z8

Мнение от Alexch » 28 Яну 2013, 20:23

bELiAr написа:Здравейте колеги,
След дълга чуденка и факта, че колегите от е46 форума са абсолютни комедианти, се сдобих с е90 325и ръчка 2005година на 240 000 км от Германия...

:mhihi:
bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 29 Яну 2013, 10:39

Alexch написа:
bELiAr написа:Здравейте колеги,
След дълга чуденка и факта, че колегите от е46 форума са абсолютни комедианти, се сдобих с е90 325и ръчка 2005година на 240 000 км от Германия...

:mhihi:

Бе кой е комедианта не се знае :mhihi:
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Z3 Roadster 2.8
Мечтае да кара: едно да беше...

Мнение от The7omahawk » 29 Яну 2013, 13:45

LizarD написа:За соц. статуса не мога да говора щото карам една дръглива хонда - обаче са сексуалния живот.. Големата паламарка ми ги докарва повече от PAGANI. Те като ме надушат че съм като магаре и изригват мръсните минджи... Дърти млади невръстни сакати сичко е ПОД НОЖА ИЦАКА НЕ ПОДБИРА ХАХАХАхАахХАХХАХ :kuku:

От темата "Вдигна ли ви социалния статус BMW-то"...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата