МОЛЯ ЗА СЪВЕТИ

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E34 520i Touring 95'
Мечтае да кара: BMW E34 M5 Touring

Мнение от Momcho » 26 Авг 2003, 23:02

Газаджиите слагат плочка с дупки след дебитомера и опъват един ластик върху дупките. Та като гръмне да скъса/отмести/премести ластика и газовете да си излязат спокойно ... в двигателния отсек.

При мен е точно така.Имам си я тази плочка.Даже след втория гърмеж гуменото уплътнение се скъса :oops: Чакам още веднъж да ми гръмне и глей кво става с газовата уредба.Ше падне една луда промоция :D :D :D :D :D
Изображение
89' E30 316i; 91' E36 320i; 95' E34 520i Touring

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320d 2007г.автомат

Мнение от ВИКИ » 27 Авг 2003, 0:00

Гърми защото ти е обеднена сместа.На изпаритела има два винта за реглаж.Единият е за тихите обороти а другият за обогатяване на сместа.Аз имах същият проблем.Другия причинител на гърменето са
стари свещи,пробили кабели,не центровани клапани.
Ако всичко това ти е наред няма да го чуеш повече да гръмне гарантирам ти.

мечтае да кара 7-ца
Аватар

Мнение от Alpina » 27 Авг 2003, 10:46

LandShark,

Хайде да променим статута на още няколко "важни" теми?
1. Темата за фанелките - нали вече няма налични фанелки?
2. Темата за даренията - вече не е актуална.
3. Темата за D.I.Y. - щото и там не е писано от много отдавна, а и това са материали за нов форум или FAQ страница.
4. Темата за лепенките - сам си прецени дали е актуална.

Дай да ги променим на обикновени и да се "избутат" надолу ако няма интерес към тях...
Принципно е добре важната тема да е за някакво време - след като интереса там спадне темата става обикновена - иначе така след време ще имаме една страница с "важни" теми и за да ги прескочим ще трябва да прелистваме :-)

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 27 Авг 2003, 10:49

Да знаете, че за организацията с даренията не съм се отказал или нещо такова... Изчаквам да се завърнат всички и вероятно средата на Септември ще възродим идеята :) Надявам се и вие не сте се отказали. Иначе ако искате наистина я пуснете като обикновена пък като стане времето ще пуснем друга за последните уговорки :) Извинявям се, че поствам в темата на bip нещо различно :roll:
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Jailo » 29 Авг 2003, 20:00

bip постави въпроса за метановите уредби, но никой не каза нищо за тях, а и мене ме интересува.Ако някой все пак знае нещо за тях да каже, щото на мойта кола не можело да се слага АГУ поради някакви си причини( всеки казва различни). :?:
!!!Jailo!!!

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 30 Авг 2003, 7:57

няма кола на която да неможе да се сложи АГУ, въпроса е дали си готов да дадеш 2000лв. за АГУ с газов инжекцион и какви ли не още чекии...

Относно метановите уредби, ще ви кажа само че една такава тежи около 200кг, струва майка си и баща си още в България, а това е временно защото са още нови за тук, а и в София има само 2 станции, какво правим като тръгнем на път!?
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320d 2007г.автомат

Мнение от ВИКИ » 30 Авг 2003, 8:24

Най е хубаво със газов ин'жекцион,защото разхода на газ е с 1л.
по-малък от на бензин,и няма загуби.Блока за управление на 6 цилиндров мотор + 6-те дюзи е 700eur.Монтажа е безплатен!
Който има такова нещо кара без пари и колата му върви :D

Предишна

Назад към Основен Форум