Киномания

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: Е92 335i & E90 320d

Re: Киномания

Мнение от yavor20V » 22 Яну 2013, 13:01

Драгослав написа:Относно Джаного:Уникален.Постоянно преливане от тежки и тъжни моменти с невероятен хумор представен по начин ,който малцина като К.Тарантино могат.А най-голямата ирония в филма е ,че само германеца не беше расист. :lol:

Супер як филм е,наистина! :D
А м/у другото....не съм гледал филм със Самюъл Л.Джаксън ,дето не говори за расизъм нещо!??! :lol: Може би ония тъпизъм с акулите,ама там не му останА време ,иначе тамън почваше :mhihi:

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 23 Яну 2013, 0:45

Тая вечер го гледах и аз... Абе мноо дълъг беее, 3 часа без 10 минути :mhihi: Леко разочарование е за мен, при все че харесвам Тарантино... Накак се проточи и даже доскуча на моменти, иначе бих го отбелязала с невероятна игра на Ди Каприо...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46XI / W164

Мнение от Драгослав » 23 Яну 2013, 11:06

Въпросното удължаване на някои сцени според мен е да се придобие най-добра представа за героите.Отделно тарантино както и Гай Ричи наблягат на някои детайли :lol: " Истината е в малките неща-детайлите"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 323i coupe 98'
Мечтае да кара: e36 ///M3 evo GT
Детайли за колата: Avusblau Metallic

Мнение от ZLATIST » 25 Яну 2013, 11:01

Препоръчайте някои филми за уикенда.Нещо от рода на Джанго, Ронин или Снайперистът :D :bchug:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 25 Яну 2013, 12:35

ZLATIST написа:Препоръчайте някои филми за уикенда.Нещо от рода на Джанго, Ронин или Снайперистът :D :bchug:

"Интервю с наемен убиец"-леко тъп филм иначе,пусни си някой от старите класики,примерно "Еквилибриум"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 323i coupe 98'
Мечтае да кара: e36 ///M3 evo GT
Детайли за колата: Avusblau Metallic

Мнение от ZLATIST » 25 Яну 2013, 13:12

Мерси, ще им обърна внимание :yes:
Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 26 Яну 2013, 20:58

Дайте предложения за филми със зомбита. Имаше една поредица нещо от сорта - студенти снимат някакъв филм, пътуваха с един ван и нещо от този сорт, може и някои други заглавия да кажете. Zombieland съм го гледал..
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 26 Яну 2013, 23:26

Kroki написа:Дайте предложения за филми със зомбита. Имаше една поредица нещо от сорта - студенти снимат някакъв филм, пътуваха с един ван и нещо от този сорт, може и някои други заглавия да кажете. Zombieland съм го гледал..

Няма други смислени филми в жанра :winky: може да си пуснеш 3ти сезон на спартакус. .. има повече клане и кръв :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от smamf » 27 Яну 2013, 0:11

Изображение

IMDB

Филма е страхотен, препоръчвам го горещо на който не го е гледал :yes:
Европейски е, а не някоя американска боза, интересен е, кара те да се замислиш..
Какво повече може да иска човек :ok:

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 27 Яну 2013, 11:04

"FLIGHT"
http://www.imdb.com/title/tt1907668/

е поредният мазен американски бълвоч който гледах :no: Талантът на Дензъл в последно време се дави в посредствените филми в които се съгласява да участва, нооооо това е съдбата на високоплатените актьори :mhihi:

Снощи започнах да гледам и така хваленият сериал "Homeland", изгледах първите две серии, ама едва ли ще го продължа
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 27 Яну 2013, 13:10

Zapa написа:
Снощи започнах да гледам и така хваленият сериал "Homeland", изгледах първите две серии, ама едва ли ще го продължа
сега точа втората серия -но и аз май ще съм дотук :lol:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 27 Яну 2013, 17:07

Bogat-Beden написа:
Zapa написа:

Голяма грешка.... верно началните серии са малко тъпи, но нататък става лудница! Имам чуството че всяка серия е от различен екип сценаристи... има доста скучни сериики..... чакам 3-я сезон!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 27 Яну 2013, 18:24

Life of Pi

Много ми хареса! Препоръчвам!
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 27 Яну 2013, 18:57

Escape написа:
Bogat-Beden написа:
Zapa написа:

Голяма грешка.... верно началните серии са малко тъпи, но нататък става лудница! Имам чуството че всяка серия е от различен екип сценаристи... има доста скучни сериики..... чакам 3-я сезон!!

добре, кога започва да става интересен и малко поне по-различен от всеки втори шпионски филм. И още един въпрос: цели два сезона ли дебнат този главният юнак да го хванат в нещо :dunno: Да знам дали да пускам трета серия, тенкс 8)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 28 Яну 2013, 10:03

Zapa написа:добре, кога започва да става интересен и малко поне по-различен от всеки втори шпионски филм. И още един въпрос: цели два сезона ли дебнат този главният юнак да го хванат в нещо :dunno: Да знам дали да пускам трета серия, тенкс 8)

Ами реално след средата започва да се развива бурно и става малко тип "Prison Break" - пълен е с неочаквани обрати....още от сега мога ти кажа че края на втория (последен) сезон беше :shock: :shock: :shock: :shock:

И отговор: не го дебнат 2 сезона! Понеже си на втори епизон... съвсем скоро ще го хванат...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата