Киномания
Модератор: Общи модератори
- yavor20V
-
-
- Кара: Е92 335i & E90 320d
Re: Киномания
Драгослав написа:Относно Джаного:Уникален.Постоянно преливане от тежки и тъжни моменти с невероятен хумор представен по начин ,който малцина като К.Тарантино могат.А най-голямата ирония в филма е ,че само германеца не беше расист.
Супер як филм е,наистина!

А м/у другото....не съм гледал филм със Самюъл Л.Джаксън ,дето не говори за расизъм нещо!??!

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Тая вечер го гледах и аз... Абе мноо дълъг беее, 3 часа без 10 минути
Леко разочарование е за мен, при все че харесвам Тарантино... Накак се проточи и даже доскуча на моменти, иначе бих го отбелязала с невероятна игра на Ди Каприо...

- Драгослав
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46XI / W164
Въпросното удължаване на някои сцени според мен е да се придобие най-добра представа за героите.Отделно тарантино както и Гай Ричи наблягат на някои детайли
" Истината е в малките неща-детайлите"

- ZLATIST
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 323i coupe 98'
- Мечтае да кара: e36 ///M3 evo GT
- Детайли за колата: Avusblau Metallic
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
ZLATIST написа:Препоръчайте някои филми за уикенда.Нещо от рода на Джанго, Ронин или Снайперистът![]()
"Интервю с наемен убиец"-леко тъп филм иначе,пусни си някой от старите класики,примерно "Еквилибриум"
- ZLATIST
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 323i coupe 98'
- Мечтае да кара: e36 ///M3 evo GT
- Детайли за колата: Avusblau Metallic
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Дайте предложения за филми със зомбита. Имаше една поредица нещо от сорта - студенти снимат някакъв филм, пътуваха с един ван и нещо от този сорт, може и някои други заглавия да кажете. Zombieland съм го гледал..
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Kroki написа:Дайте предложения за филми със зомбита. Имаше една поредица нещо от сорта - студенти снимат някакъв филм, пътуваха с един ван и нещо от този сорт, може и някои други заглавия да кажете. Zombieland съм го гледал..
Няма други смислени филми в жанра

IMDB
Филма е страхотен, препоръчвам го горещо на който не го е гледал

Европейски е, а не някоя американска боза, интересен е, кара те да се замислиш..
Какво повече може да иска човек

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
"FLIGHT"
http://www.imdb.com/title/tt1907668/
е поредният мазен американски бълвоч който гледах
Талантът на Дензъл в последно време се дави в посредствените филми в които се съгласява да участва, нооооо това е съдбата на високоплатените актьори
Снощи започнах да гледам и така хваленият сериал "Homeland", изгледах първите две серии, ама едва ли ще го продължа
http://www.imdb.com/title/tt1907668/
е поредният мазен американски бълвоч който гледах

Снощи започнах да гледам и така хваленият сериал "Homeland", изгледах първите две серии, ама едва ли ще го продължа

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
сега точа втората серия -но и аз май ще съм дотукZapa написа:

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Bogat-Beden написа:сега точа втората серия -но и аз май ще съм дотукZapa написа:
Голяма грешка.... верно началните серии са малко тъпи, но нататък става лудница! Имам чуството че всяка серия е от различен екип сценаристи... има доста скучни сериики..... чакам 3-я сезон!!
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Life of Pi
Много ми хареса! Препоръчвам!
Много ми хареса! Препоръчвам!
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
Escape написа:Bogat-Beden написа:сега точа втората серия -но и аз май ще съм дотукZapa написа:
Голяма грешка.... верно началните серии са малко тъпи, но нататък става лудница! Имам чуството че всяка серия е от различен екип сценаристи... има доста скучни сериики..... чакам 3-я сезон!!
добре, кога започва да става интересен и малко поне по-различен от всеки втори шпионски филм. И още един въпрос: цели два сезона ли дебнат този главният юнак да го хванат в нещо

Zapa написа:добре, кога започва да става интересен и малко поне по-различен от всеки втори шпионски филм. И още един въпрос: цели два сезона ли дебнат този главният юнак да го хванат в нещоДа знам дали да пускам трета серия, тенкс
Ами реално след средата започва да се развива бурно и става малко тип "Prison Break" - пълен е с неочаквани обрати....още от сега мога ти кажа че края на втория (последен) сезон беше

И отговор: не го дебнат 2 сезона! Понеже си на втори епизон... съвсем скоро ще го хванат...