Как се слагат стъкалцата на задното осветление на номера
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- igra4a_bmw
- младши ентусиаст
-
Как се слагат стъкалцата на задното осветление на номера
Здравейте, интересува ме как се слагат стъкалцата на задното осветление на номера, става въпрос за 320D Е46 Facelift, закупих ги нови, но не знам точно как се поставят?
- iv4o9999
- ентусиаст
-
- Кара: e46 compact 320td
Re: Как се слагат стъкалцата на задното осветление на номер
аз лично ги сложих като първо сложих пластмасовият зъб да застане на място после притиснах максимално в посока към зъба и щракнах капачето, мислях и обратния вариант обаче нещо мн голямо ми се видя усилието върху зъбчето и ми се стори че ще се счупи,и двата варианта са ок
- rve
- ///Мтусиаст
-
- Кара: ///М3 и още нещо
Щипката е от дясната страна. Първо вкарваш левия край и след това натискаш десния докато хване щипката.
- NikVanov
- ентусиаст
-
- Кара: X3 E83 2.0d 2006; 316 i 1999;
Искам само да вметна, че когато се работи с пластмасови части трябва да се има предвид зимния сезон- при ниски температури пластмасата става по-твърда! Съответно усилието за кликване на щипките е по-голямо и има риск от счупване.
- igra4a_bmw
- младши ентусиаст
-
NikVanov написа:Искам само да вметна, че когато се работи с пластмасови части трябва да се има предвид зимния сезон- при ниски температури пластмасата става по-твърда! Съответно усилието за кликване на щипките е по-голямо и има риск от счупване.
колеги благодаря,сложих ги,пьрво се слага от страната на ламаринката и после натискаш от страната кьм зьбчето на ляво и надоло за да се щракне пласмасовият зьб
- kruz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Бмв Х1 2021 г.
igra4a_bmw написа:Здравейте, интересува ме как се слагат стъкалцата на задното осветление на номера, става въпрос за 320D Е46 Facelift, закупих ги нови, но не знам точно как се поставят?
Колега от къде ги купи че моите ги няма аз съм с комби ако има значение.Мерси.
- Totomirov
- Потребител
-
- Детайли за колата: BMW 320D, E46, 2003, 150HP
Здравей Колега,
Аз мойте ги купих от Дару преди няколко месеца. Ако не ме лъже паметта цената им беше под 10лв бройката. Това като цена е и малко и много. Аз оправях корозиралите пластини на крушките осветяващи регистрационнияномер поради нехайството на предишния собственик и сметнах, че 20-тина лв. доп. разход за да не се налага да правя това упражнение отново си заслужават
Поздрави
Аз мойте ги купих от Дару преди няколко месеца. Ако не ме лъже паметта цената им беше под 10лв бройката. Това като цена е и малко и много. Аз оправях корозиралите пластини на крушките осветяващи регистрационнияномер поради нехайството на предишния собственик и сметнах, че 20-тина лв. доп. разход за да не се налага да правя това упражнение отново си заслужават
Поздрави
kruz написа:igra4a_bmw написа:Здравейте, интересува ме как се слагат стъкалцата на задното осветление на номера, става въпрос за 320D Е46 Facelift, закупих ги нови, но не знам точно как се поставят?
Колега от къде ги купи че моите ги няма аз съм с комби ако има значение.Мерси.
7 мнения
• Страница 1 от 1