Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои

Мнение от In_Memoriam » 23 Яну 2013, 23:18

Със сигурност си има предимства и недостатъци. Трябва да се пробва. Ако на тялото не му понася ще си каже :) Ако изкараш поне 1 седмица така значи няма проблеми и може да си продължиш.
Изображение

Аватар
Кара: Е92 335i & E90 320d

Мнение от yavor20V » 23 Яну 2013, 23:22

аве ако щЪт да мажат филии с лютенИца,аз говоря че съвременните ни вредни навици не вървят с неядене....
като пушиш цигари на гладно ,вредата върху лигавицата на стомаха е в ПЪТИ по-голяма!
сега ,тия линкове дет ми ги постваш имат ли нещо съществено като автори,публикувани ли са в медицински журнали и подкрепени ли са от някаква асоциация или просто некой си от тия ,дет им цитираш имената са ги написали?питам преди да съм ги погледнал,ше прочета за какво иде реч иначе...

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 23 Яну 2013, 23:50

Ти пуши по 2 кутии цигари на ден, па точно тва дали са на гладно ще ти е проблемът :mhihi:

Аватар
Кара: Е92 335i & E90 320d

Мнение от yavor20V » 24 Яну 2013, 0:33

Не ве,не казвам нищо противно ве,пич....ама със сигурност ако ги брулиш на гладно ,вредата им е по-голема :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 24 Яну 2013, 1:05

@бум, мисля че е редно да предупредиш аудиторията, че способите за хранене, които излагаш тук могат да бъдат вредни за здравето и всеки, който ги опитва го прави на собствен риск.

имам една приятелка, веган. оня ден говорихме. приятелят и не ще да отделя работа по няколко седмици. вика, седи оттатък слуша хеви метъл и се депресира. как няма да се депресира, като го държиш на салата от авокадо с мюсли? дай му да яде на човека! викам и, дай поне на децата, не ти ли е жал за тях (някъде по на 7-8-9 години са и 2мата синове), и те са лишени от всякакви храни от животински произход. :confused:
тя е убедена, че е супер права. много я харесвам и уважавам, обаче тези сектантски простотии :no:

всеки си има своята истина, аз лично съм от старата генерация и се придържам към медицината и конвенционалната наука.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 24 Яну 2013, 8:11

той бум не задължава никой с нищо , просто споделя как тренира и се храни , пък вече всеки си преценя :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 24 Яну 2013, 8:56

Никой не насилвам. Аз понеже не вярвам много на медицината и въпреки, че съм от старата генерация не вярвам много и на конвенционалната наука за това се придържам към истината на огледалото.

Има една разлика обаче. Аз ващо съм го пробвал. Ял съм и по 8 пъти на ден. Ставал съм нощем да се наливам с шейкове, че да не вземе да ми спадне мускула :kuku: Ял съм тонове пилешки гърди и ориз. Бил съм 116 кила с 46 ръка (и сигурно метър талия и горна граница на кръвното 200 :mhihi: )
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 24 Яну 2013, 9:14

kulov написа:@бум, мисля че е редно да предупредиш аудиторията, че способите за хранене, които излагаш тук могат да бъдат вредни за здравето и всеки, който ги опитва го прави на собствен риск.

имам една приятелка, веган. оня ден говорихме. ...

за разлика от популярния бодибилдинг, който не може да бъде вреден за здравето и се прави на колективен риск? бодибилдингът може да нанася толкова сериозни щети върху психиката, че трябва да има по един предупреждаващ билборд пред всеки магазин за хранителни добавки.

веганите са странно племе, но това, което си описал, си зависи от човека. имам няколко познати веган(к)и, но никога не са се опитвали да се налагат. познавам и семейство вегетарианци (по убеждение), които обаче си хранят сина с месни и млечни продукти, понеже са наясно, че поне до края на пубертета без животинско не може и не трябва. отделен въпрос е, че детето е редно само да избира дали да бъде веган или не, когато попорастне.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 24 Яну 2013, 10:27

отново още веднъж за тези, които не са разбрали:
не говорим, че някой някого насилва, но е редно аудиторията да бъде предупредена, че е възможно нисковъглехидратното хранене по веднъж на ден да има вредно последствие върху здравето на човека и всеки е свободен да го прави на собствен риск и отговорност.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 24 Яну 2013, 11:17

Добре, казвам.

Храненето така, както се е хранил човека откакто свят светува може да бъде опасно и да има вредно влияние върху здравето.

Храненето с неща от кутийка с лъскави надписи и създадени по начин непознат в природата е полезно.

Храненето в последните 30-40 години изключително напредна. Ето може да видите какви мърди са обикновените средностатистически американци в едно обикновено училище през 60-те. А сега както всички знаем са къде- къде по-напред.
http://www.youtube.com/watch?v=0yQth3QEXtA
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 24 Яну 2013, 11:39

Нещо по темата: http://www.foodtimeline.org/foodfaq3.html#viking

Маркетинговият свят е прекрасен и шарен, но опасен за здравето - физическото и менталното.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

ентусиаст
Аватар

Мнение от Anthony_J » 24 Яну 2013, 11:54

kulov написа:отново още веднъж за тези, които не са разбрали:
не говорим, че някой някого насилва, но е редно аудиторията да бъде предупредена, че е възможно нисковъглехидратното хранене по веднъж на ден да има вредно последствие върху здравето на човека и всеки е свободен да го прави на собствен риск и отговорност.

Редно е тогава и ти да предупредиш аудиторията, че високовъглехидратното хранене по няколко пъти на ден може да има много по-вредни последствия за здравето на човека. Аз съм привърженик на балансираното хранене, но винаги гледам мазнините да са повечко, а въглехидратите да са малко и то само от качествени източници. Откакто се храня така се чувствам 100 пъти по-добре, кръвното ми е 120/60, а беше 160/120 преди това, спрях да боледувам и имам повече сила и енергия отколкото като бях на 25 (сега съм на 42 години).

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 24 Яну 2013, 12:10

Тъпото е, че сме стигнали до там да обясняваме, че не природата е права, а учЕните. :kuku:

Аз дето съм с кръвно точно 120/80 и пулс 60 трябва да предупредя, че храненето с естествени храни е потенциално опасно. Някой, дето закусва с Орео, напомпва се с "азотни бустери" и яде по 8 пъти на ден е ОК. :dunno:

Единственото с което мога да се съглася е, че съвременната среда ни налага да използваме някои витамини и антиоксиданти допълнително за да се справим с вредните последствия от неестествената среда в която живеем.

Тъжната истина е, че благодарение на Чернобил ракът в една или друга форма дреме във всеки от нас и въпроса по-скоро е не как, а кога. Но това не е причина междувременно да забравим от къде идваме и какви и кои сме на принципа "абе то и въздуха е вреден ама .. ".
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Anthony_J » 24 Яну 2013, 12:23

За съжаление си прав и наистина не можем да си набавим всичко необходимо от храната. От суплементите ползвам спортни мултивитамни, отделно цинк, магнезий и по 6 грама омега-3 на ден.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 24 Яну 2013, 12:31

@ бум, не ме разбра, човече. :(

ако прочетеш пак двата ми поста на тази страница, ще видиш че съм ги написал в твой интерес и за твое добро, а не съм те нападал със сарказъм, както може би изглежда отстрани. малко от малко се знаем и ти е известно, че не съм такъв човек.

не отричам методите на хранене, които си изложил. нямам претенции, че тези които съм изложил аз са по-правилни или по-добри. обаче, тези методи на хранене, които съм описал са издържани от науката и не се притеснявам да ги обявявам публично. ако недай боже с някой, който ги е спазвал поради именно тази причина се случи нещо, винаги мога да прехвърля вината на международната асоциация по спортни науки и техния екип от автори.

първият от седемте закона на дедо ви е принципът на индивидуалните различия, а именно че не всеки се казва бум бум. не знаеш хора с какви медицински състояния и диагнози четат мненията ти, кой ще тръгне да го прави и при кой как ще повлияе. затова те приканих в съвсем приятелски тон да направиш това кратко изявление. надявам се, не се сърдиш. аз съм радетел на правдата и човеколюбец (единствено съм склонен да пречукам с голи ръце педофил или привърженик на манчестър юнайтед, двете са абсолютно съпоставими едно с друго) и ще си отстоявам мнението, дори и срещу половината форум. няма проблем за това :yes:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата