Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои
Не е необходимо да се готви за през деня след като може да се храниш само веднъж вечер
Теб те знам, че си разумен човек и е въпрос на време да минеш на ВМНВХ и да спреш с добавките.

Теб те знам, че си разумен човек и е въпрос на време да минеш на ВМНВХ и да спреш с добавките.

- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
Това за 1-ви път го чувам
Възможно ли е с едно по-стабилно наяждане да се постигат нелоши резултати? Въпреки, че не мога да си представя да не ям цял ден и да си наваксам вечерта 
Трябва да чета повечко... "ВМНВХ"

Трябва да чета повечко... "ВМНВХ"

- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Напълно възможно е. Потърси за циклично хранене, войнска диета и др.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Имало е дори културист, който се е хранел по подобен начин- Серж Нюберт.
Понастоящем Поликин и Цацулин също подкрепят подобен начин на хранене.
Страха да не отслабнеш, да не ти падне захарта и др подобни глупости е само в главата. Смешно е като чета как се пише тук, че някой си не бил ял вчера както трябва и чак днес вечерта му се провалила тренировката заради това.
Давам пример без да съм супер културист и много напреднал в тренировките.
За 24 часа единственото ми ядене е било 30-40 грама бадеми и една купичка кисело зеле
Точно 23 часа след последното ми нормално хранене тренировката е:
10 серии от
11 набирания
22 предни клека с 32кг
Успях да го направя за малко по-малко от 30 минути. Това е от т.нар. "геройски" комплекси в кросфита, които обикновено се славят като дълги и много тежки.
Не припаднах, не ми падна захарта и най-вероятно не си "изгорих мускулите".
Яденето ми от предния ден беше основно свински врат, сланина, яйца и кюфтета (домашни). Единствените въглехидрати за тези 48 часа са една лъжичка мед, която си сложих в чая след ядене и 30-40мл ром.
Тъй, че отговорно мога да заявя, че:
Всеки, който иска да се храни без или с малко въглехидрати може да не се притеснява, че няма да има сила за продължителни и големи натоварвания. Всеки, който не иска да е роб на купичката с ядене през 3 часа може да яде веднъж на 24 часа без да се притеснява, че ще му се изпарят мускулите.
Понастоящем Поликин и Цацулин също подкрепят подобен начин на хранене.
Страха да не отслабнеш, да не ти падне захарта и др подобни глупости е само в главата. Смешно е като чета как се пише тук, че някой си не бил ял вчера както трябва и чак днес вечерта му се провалила тренировката заради това.
Давам пример без да съм супер културист и много напреднал в тренировките.
За 24 часа единственото ми ядене е било 30-40 грама бадеми и една купичка кисело зеле

10 серии от
11 набирания
22 предни клека с 32кг
Успях да го направя за малко по-малко от 30 минути. Това е от т.нар. "геройски" комплекси в кросфита, които обикновено се славят като дълги и много тежки.
Не припаднах, не ми падна захарта и най-вероятно не си "изгорих мускулите".
Яденето ми от предния ден беше основно свински врат, сланина, яйца и кюфтета (домашни). Единствените въглехидрати за тези 48 часа са една лъжичка мед, която си сложих в чая след ядене и 30-40мл ром.
Тъй, че отговорно мога да заявя, че:
Всеки, който иска да се храни без или с малко въглехидрати може да не се притеснява, че няма да има сила за продължителни и големи натоварвания. Всеки, който не иска да е роб на купичката с ядене през 3 часа може да яде веднъж на 24 часа без да се притеснява, че ще му се изпарят мускулите.
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Подкрепям изцяло. Само в началото е малко гадно докато свикнеш, но след 1 седмица тялото се пригажда.
П.П.
bum_bum, след тази купичка кисело зеле не пърдиш ли чутовно при клековете?
П.П.

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
bum_bum написа:
Ето и едно четиво лично за мен доста интересно.
http://www.dietdoctor.com/lchf?fb_action_ids=3904579387941&fb_action_types=og.likes&fb_source=timeline_og&action_object_map=%7B%223904579387941%22%3A10150119920397286%7D&action_type_map=%7B%223904579387941%22%3A%22og.likes%22%7D&action_ref_map=%5B%5D
готино

само това с бирата-че съдържала въглехидрати ме депресира малко и не знам какво ще правя уикенда

В тоя ред на мисли,иска ли някой да сподели какви пороци развива успоредно с тренирането?

Аз пуша по 1-2 цигари на ден (с кафетата), петък или събота съм уейстид

Пия и повечко бира събота и неделя ,което явно е лоша идея

По отношение на добавките- приемам малко суроватъчен протеин (хамерикански някакъв-30на кинта за 500 гр) ,ама стомашно-чревния ми тракт не го одобрява май

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Ей пичове незнам за кво си лафите не съм чел последните постове ама е сега се връщам от фитнеса е направОООООО изкъртих лежанката
вече накрая ми се молеше да я оставя намира,дисковете плачеха... NO EXPLODE RLZ !

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
bum_bum написа:
11 набирания
22 клека с 32кг
ха,тази WOD и аз я четох и мисля да я пробвам скоро ,само да се наканя да ида в залата , че само там мога да го направя
Последна промяна barabqga на 23 Яну 2013, 15:41, променена общо 1 път
Нещо ми е много сдухано напоследък и нямам желание за тренировки.Препоръчаха ми Анимал Пак - давал сила и енергия.Някой ако е опитвал може ли да сподели има ли ефект?Мерси.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Anthony_J написа:Подкрепям изцяло. Само в началото е малко гадно докато свикнеш, но след 1 седмица тялото се пригажда.
П.П.
И аз очаквах да сцепя семеринга като го ядох за първи път на гладно ама няма проблеми. Явно като се смеси с други храни става страшно.

Иначе киселото зеле е доста полезно. Има много витамини, минерали и ензими.
С неяденето през деня наистина се свиква за около седмица. Единственото за което ми е кофти е, че пия кафето без мед. Може да се ползва стевия ама пак си е гадно. За това и от 10-тина дни не съм пушил, цигарите с подобно кафе и на гладно са си направо гадни.
barabqga написа:bum_bum написа:
11 набирания
22 клека с 32кг
ха,тази WOD и аз я четох и мисля да я пробвам скоро ,само да се наканя да ида в залата , че само там мога да го направя
Не бях уточнил, че клековете са предни. По принцип е добре да спазваш протокола за поредност на тренировките. Героите и момичетата са супер за мотивация или като искаш да измериш прогреса.
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Аз преди години се научих да пия кафето без захар и сега не ми е вкусно, ако не горчи
За гейнер мисля и аз да взема един, да го пия сутрин като стана. Просто не обичам да ям много, преди да си изпия кафето, а през тва време хапвам белвитки, които позасищат и понякога доста отлагам първото хапване за деня. Та ще видим как ще дойде

За гейнер мисля и аз да взема един, да го пия сутрин като стана. Просто не обичам да ям много, преди да си изпия кафето, а през тва време хапвам белвитки, които позасищат и понякога доста отлагам първото хапване за деня. Та ще видим как ще дойде
Tux0 Ca !

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
bat_gosho написа:Нещо ми е много сдухано напоследък и нямам желание за тренировки.Препоръчаха ми Анимал Пак - давал сила и енергия.Някой ако е опитвал може ли да сподели има ли ефект?Мерси.
Ако не те притеснява многото на брой хапчета,тяхната големина и странния цвят на урината ти....файда има,пил съм ги,добри са

Ама ако мислиш,че ще ти дойде желанието за тренировка от тях,ше удариш гредЪ

Според мене дали е Пак, Оптимен, Триад или Адам, ефекта е много близък, но определено го има.
In Ban We Trust!
- yavor20V
-
-
- Кара: Е92 335i & E90 320d
Гейнерите са за кльощави момчета,дето са кожа и кости и тебърва искат да стават по-обемни...несъмнено трябва да качат и излишни тъкани,пък като заоблят положението и продължат с мускули ,един ден ше изчистят,което няма да им е проблем...Единственият друг вариант да станеш як от кльощав е със стероиди,което нема го коментираме
А с твя ядене веднъж дневно,особено при пушачи ,такава убава язва мое си докарате,че свет ше ви се извие
Не трее се пропагандира с такива методи,дето могат да доведат до заболявания,нека темата не се измества в посока ядене на сланини,щото тия вълшебства не работят при всеки!
п.п. аз лично изпитвам и удоволствие от храненето и храната,така че какво му е забавното да ям веднъж на ден,като не ми пречи да са три или четири пъти??Да не съм рейнджър Уокър или на неква мисия ,да ям каманяци и кожи от дребни горски бозайници? А стиа ве,2013 сме,не сме в средновековието
аз ако съм запецнал в подобна ситуация,гледам разни надъхващи клипове в тубата и ми идва хъса

А с твя ядене веднъж дневно,особено при пушачи ,такава убава язва мое си докарате,че свет ше ви се извие

Не трее се пропагандира с такива методи,дето могат да доведат до заболявания,нека темата не се измества в посока ядене на сланини,щото тия вълшебства не работят при всеки!
п.п. аз лично изпитвам и удоволствие от храненето и храната,така че какво му е забавното да ям веднъж на ден,като не ми пречи да са три или четири пъти??Да не съм рейнджър Уокър или на неква мисия ,да ям каманяци и кожи от дребни горски бозайници? А стиа ве,2013 сме,не сме в средновековието

bat_gosho написа:Нещо ми е много сдухано напоследък и нямам желание за тренировки.Препоръчаха ми Анимал Пак - давал сила и енергия.Някой ако е опитвал може ли да сподели има ли ефект?Мерси.
аз ако съм запецнал в подобна ситуация,гледам разни надъхващи клипове в тубата и ми идва хъса

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Вярно сме в 2013-та , а все едно чета вестник "Мускули и фитнес" от 2001-ва
"Яденето на сланини" не е вълшебство, а естествен процес, който с времето сме позабравили заради лъскавите кутийки, маркетинга и платената медицина, която ни учи на глупости.
Понастоящем в Швеция около 60% от населението се храни по този начин.http://eatlikeaswede.wordpress.com/are-you-ready-to-eat-like-a-swede/
Ганьо обаче е традиционно пристрастен към "леба и да га еб@"
Ето ти и малко четива подкрепени с медицински факти.http://www.dietdoctor.com/science

"Яденето на сланини" не е вълшебство, а естествен процес, който с времето сме позабравили заради лъскавите кутийки, маркетинга и платената медицина, която ни учи на глупости.
Понастоящем в Швеция около 60% от населението се храни по този начин.http://eatlikeaswede.wordpress.com/are-you-ready-to-eat-like-a-swede/
Ганьо обаче е традиционно пристрастен към "леба и да га еб@"

Ето ти и малко четива подкрепени с медицински факти.http://www.dietdoctor.com/science