Е46 320 Д ФЕИСА -ИЗГАСНА ОСВЕТЛЕНИЕТО НА БАГАЖНИКА
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- igra4a_bmw
- младши ентусиаст
-
Е46 320 Д ФЕИСА -ИЗГАСНА ОСВЕТЛЕНИЕТО НА БАГАЖНИКА
Е46 320 Д ФЕИСА -ИЗГАСНА ОСВЕТЛЕНИЕТО НА БАГАЖНИКА,НЯКОИ АКО Е ИМАЛ ПОДОБЕН ПРОБЛЕМ,И АКО ЖЕЛАЕ ДА ПОМОГНЕ 
- rve
- ///Мтусиаст
-
- Кара: ///М3 и още нещо
Re: Е46 320 Д ФЕИСА -ИЗГАСНА ОСВЕТЛЕНИЕТО НА БАГАЖНИКА
Свали плафоните и погледни отдолу. Най-вероятно ще видиш яко окисляване по цокъла, вероятно е да е прекъснат. Ако с почистване не стане ще трябва да играе поялника.
И използвай главни букви само в началото на изречение
- igra4a_bmw
- младши ентусиаст
-
rve написа:Свали плафоните и погледни отдолу. Най-вероятно ще видиш яко окисляване по цокъла, вероятно е да е прекъснат. Ако с почистване не стане ще трябва да играе поялника.
Колега преди седмица работиха си идеално няма да е окислено по скоро си мисла дали не е бушон или копчето кьдето вкл/изкл ,коието немога да забележа каде е
- pekicha
- Потребител
-
- Кара: Е46 320D 2003
Копчето е това на главния плафон над огледалото. Когато го задържиш спира осветлението на цялата колата (при отворена врата/багажник).
Имах подобен проблем, но при мен или не сетеше заден ляв габарит или спираше заден десен плафон в купето, а понякога не ми работеше копчето на багажника за отваряне. В крайна сметка си смених цялата лайсна отзад над номера (там беше мазало - прегорели жички, окислено...) и всичко се оправи. Не знам дали си въобразявам или наистина това е бил проблема,понеже ми се струва мнооого станно. Така че и аз си мисля, че може да е нагоряло/окислено/прекъснато нещо.
Имах подобен проблем, но при мен или не сетеше заден ляв габарит или спираше заден десен плафон в купето, а понякога не ми работеше копчето на багажника за отваряне. В крайна сметка си смених цялата лайсна отзад над номера (там беше мазало - прегорели жички, окислено...) и всичко се оправи. Не знам дали си въобразявам или наистина това е бил проблема,понеже ми се струва мнооого станно. Така че и аз си мисля, че може да е нагоряло/окислено/прекъснато нещо.
- igra4a_bmw
- младши ентусиаст
-
pekicha написа:Копчето е това на главния плафон над огледалото. Когато го задържиш спира осветлението на цялата колата (при отворена врата/багажник).
е да де но ,не смятам че проблема , е в това копче ,защото си свети осветлението вътре в колата ,някои не знае ли кои е бушона за тези две платфончета в багажника

- bgpavlp
- младши ентусиаст
-

Ако нема у глава, има у Google.
- rve
- ///Мтусиаст
-
- Кара: ///М3 и още нещо
Моя грешка, помислих, че говориш за осветлението на задния номер.
- igra4a_bmw
- младши ентусиаст
-
bgpavlp написа:http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=93992
БЛАГОДАРЯ КОЛЕГА,НО НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА КОИ БУШОН Е ЗА ОСВЕТЛЕНИЕТО В САМИЯТ БАГАЖНИК,ИМА ДВА ЗА КУПЕТО ДАЛЛИ ЕДИНИЯТ СЕ ОТНАСЯ ЗА БАГАЖНИКА НЕЗНАМ ,НО УТРЕ ГИ ПОЧВАМ НАРЕД ПРОВЕРКА НА БУШОНИ
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
igra4a_bmw написа:bgpavlp написа:http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=93992
БЛАГОДАРЯ КОЛЕГА,НО НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА КОИ БУШОН Е ЗА ОСВЕТЛЕНИЕТО В САМИЯТ БАГАЖНИК,ИМА ДВА ЗА КУПЕТО ДАЛЛИ ЕДИНИЯТ СЕ ОТНАСЯ ЗА БАГАЖНИКА НЕЗНАМ ,НО УТРЕ ГИ ПОЧВАМ НАРЕД ПРОВЕРКА НА БУШОНИ
отвори кората на багажника където се намират инструментите и провери буксата на машинката за багажника да не е окислена или скъсан кабел, лесно можеш да разбереш дали там е проблема като замериш с мултицет на крушките ще видиш, че има плюс, а масата я няма.
- igra4a_bmw
- младши ентусиаст
-
oci написа:igra4a_bmw написа:bgpavlp написа:http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=93992
отвори кората на багажника където се намират инструментите и провери буксата на машинката за багажника да не е окислена или скъсан кабел, лесно можеш да разбереш дали там е проблема като замериш с мултицет на крушките ще видиш, че има плюс, а масата я няма.
благодаря колега ,утре ще проверя тази работа
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
провери гуменото гуфре през което минават кабелите от купето към къпака на багазника,там наи често се прекъсва кабел

- NicKo_8
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320d,Peugeot 407SW
- Мечтае да кара: BMW E61
Подкрепям мнението на колегат над мен.Преди седмици имах същия проблем.Оказа се,че се е прекъснал проводника за плафаните в гофрето между капака и багажника.Погледни там.
The Power of Dreams!
12 мнения
• Страница 1 от 1