е46 318 бензин Y2004- Моля за помощ!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
65 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Re: е46 318 бензин Y2004- Моля за помощ!
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Ти да не мислиш, че само там така правят? Един приятел работи като техник в едно от представителствата на премиум немските марки в БГ - той ми е разправял как като дойде някоя резачка за правене дъртите техници палят и директно я изрязват на място до лютеницата, и това докато още е студена... 

Si non confectus, non reficiat.
- iv4o9999
- ентусиаст
-
- Кара: e46 compact 320td
точно поради този факт, колата ми не стъпва в официален сервиз, с оригиналните части в проверения сервиз при познати или сам се занимавам с нея, а където и да е другаде плътно до колата разбира се без да се изнервя обстановката но да мятам по едно око какво се случва.
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Така е и при мен. Аз реших нещата кардинално и си купих всякакви инструменти и почнах сам да си правя всичко по колата. Само сложните неща се правят при един мон познат, на който имам пълно доверие.
Si non confectus, non reficiat.
- koleto_78
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61 530dA '04
Трябва да са много смели,че като закове може някой да изтръпне с някоя хилядаркаZagy написа:Ти да не мислиш, че само там така правят? Един приятел работи като техник в едно от представителствата на премиум немските марки в БГ - той ми е разправял как като дойде някоя резачка за правене дъртите техници палят и директно я изрязват на място до лютеницата, и това докато още е студена...
- Nedialkov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
- Детайли за колата: BMW
Zagy написа:Така е и при мен. Аз реших нещата кардинално и си купих всякакви инструменти и почнах сам да си правя всичко по колата. Само сложните неща се правят при един мон познат, на който имам пълно доверие.
Ето това е решението!!!
Който не вярва мога да му покажа как се сменя рейка пред блока с 5 зяпачи наоколо
А като се опре до нещо голямо, с колата в сервиза, отпуска ли ще се пуска ще се отработва ли каквото такова, но не и колата без мен в сервиз. Колкото и доверен да е той!
Официален сервиз, колежката даже нищо не им е направила, аз нямаше и стотинка да платя ако са се отнасяли така с мен.
- Maxmadness
- ентусиаст
-
И после защо се носят слухове,че нашата марка е много скъпа за поддръжка,и какви космически цени имат ремонтите... и точно заради ето такива нещастници се чуват изрази от сорта "не искам и да чуя за BMW повече"... еми как ще искаш да чуеш за BMW като тия шибаняци ти убиват желанието да караш колата си.
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- rve
- ///Мтусиаст
-
- Кара: ///М3 и още нещо
Случаят породи неочакван за мен отзвук, защото днес беше тема на дискусия на годишното отчетно-изборно събрание на Клуба. Доколкото разбрах Камор търсят контакт с Клуба за да организират ден на отворени врати, за да се види аджеба по какъв начин "работят" по колите ни. Лично аз, моята и на снимка не бих им я показал.
Поуката за мен е една - трябва най-после да свикнем до дупка да си гоним правата на потребители!
Поуката за мен е една - трябва най-после да свикнем до дупка да си гоним правата на потребители!
- ilia1984
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: BMW
rve написа:Поуката за мен е една - трябва най-после да свикнем до дупка да си гоним правата на потребители!
- Kameliya_l
- Потребител
-
Неочакван отзвук на темата, не бях влизала отдавна, но се радвам, че съм породила такива бурни дискусии.. относно работата на камор.. отново по-добре без думи, защото.. най-малкото защото лампата на маслото ми свети прекалено често.. :-) масло продължава да тече и призовавам никой да не им се доверява.. относно търсенето на правата- кауза пер дута. Аз лично пуснах официално оплакване, на което ми се отговори с подписано писмо, че те, видиш ли са перфектни, но написано по 8 различни начина на две страници. Комисията за защита на потребителите също е загубена кауза, казват 'да, ние можем да проверим случая, но вие трябва да си наемете адвокат и да чакате назначаване на вещо лице не ясно време'... тоест още пари.. не, мерси.. а и е странно да ти се обади управителя след получаване на писмото ми и да ми каже да внимавам в какво се забърквам, защото и те си имали начини.....
Та... два месеца по- късно се чудя да си търся ли гаранцията на ремонта или да бягам с 300 от там, защото мога да свърша с бмв в автоморга...
Е, в настоящия момент, за съжаление, колата почти не се кара,защото тече масло, има някакви странни вибрации, губи мощност и т.н. момчетата от dsc performance да се готвят, защото съм се запътила към тях с поредните оплаквания... а си беше прекрасно бмв-то преди да влезе в камор, явно са големи майстори, чак ме изумяват какво и как са направили за да предизвикат такива верижни реакции :-) ще се радвам да разбера мнения и детайли от събранието на форума...
Та... два месеца по- късно се чудя да си търся ли гаранцията на ремонта или да бягам с 300 от там, защото мога да свърша с бмв в автоморга...
Е, в настоящия момент, за съжаление, колата почти не се кара,защото тече масло, има някакви странни вибрации, губи мощност и т.н. момчетата от dsc performance да се готвят, защото съм се запътила към тях с поредните оплаквания... а си беше прекрасно бмв-то преди да влезе в камор, явно са големи майстори, чак ме изумяват какво и как са направили за да предизвикат такива верижни реакции :-) ще се радвам да разбера мнения и детайли от събранието на форума...
- Maxmadness
- ентусиаст
-
Kameliya_l написа:Неочакван отзвук на темата, не бях влизала отдавна, но се радвам, че съм породила такива бурни дискусии.. относно работата на камор.. отново по-добре без думи, защото.. най-малкото защото лампата на маслото ми свети прекалено често.. :-) масло продължава да тече и призовавам никой да не им се доверява.. относно търсенето на правата- кауза пер дута. Аз лично пуснах официално оплакване, на което ми се отговори с подписано писмо, че те, видиш ли са перфектни, но написано по 8 различни начина на две страници. Комисията за защита на потребителите също е загубена кауза, казват 'да, ние можем да проверим случая, но вие трябва да си наемете адвокат и да чакате назначаване на вещо лице не ясно време'... тоест още пари.. не, мерси.. а и е странно да ти се обади управителя след получаване на писмото ми и да ми каже да внимавам в какво се забърквам, защото и те си имали начини.....
... каква страшна мутра само ! Ебати смешника ! Имали си начини...,и ние си имаме начин и то само един.. КАМОР НИКОГА !
Немога да повярвам как все още има хора които ходят там !
Ако не е тайна,казаха ли ви какви точно "начини" имат?
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- taba4ko
- ентусиаст
-
- Кара: 12' F30 335i
Maximilian-E46 написа:Немога да повярвам как все още има хора които ходят там !
Ходят защо да няма. Най малкото тези които са с нови коли са в гаранция и всичко се прави само в оторизираните сервизи.

- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: F82
taba4ko написа:Ходят защо да няма. Най малкото тези които са с нови коли са в гаранция и всичко се прави само в оторизираните сервизи.
Аз лично съм виждал е90-ка на 100к км с основен ремонт - заради Камоооор! Не са сменяли маслото, пичовете.. (купувана нова от БГ, даже беше на колега от форума)
Крадат като невидели...
Относно имали си начини - е=:х ти шмърдела гнусен!

FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT, g20 320i M
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT, g20 320i M
- iv4o9999
- ентусиаст
-
- Кара: e46 compact 320td
в такъв случай като този се лармира директно централата в германия, от там да им набиват канчето, от там господари на ефира и т.н. какви начини имат бе, и ние имаме начини все си мисля че тука са бая хора в тоя форум.
65 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5