FUN: Вицове, линкове, картинки и др...
Модератор: Общи модератори
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Re: FUN: Вицове, линкове, картинки и др...
uricatoli написа:После хората като ви пишат мейли да ви пращат пари вие нещете!![]()
Коректния линк :

- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
Из "spodeli.net"
Момиченце с фетиш
преди: 1 година, 6 месеца, прочетена 1331 пъти
Здравейте! Имам един не особенно притеснителен проблем, но все пак- проблем. От както бях малка се чувствах много странно, когато бях около зайци. Не обръщах внимание на странното чувство, което ме човъркаше отвътре много дълго време. Ето че порастнах малко от малко. Станах на петнадесет, изгубих си девствеността, имам си сериозен приятел, който в момента е далеч от мен. Наскоро извратената ми сексуалност проговори... Така проговори, че още не мога да я накарам да млъкне! Мечтая си за момента, в който ще облека приятеля си в бели боксерки с пухкава, топчеста опашка, отпред ще напиша с розови акрилни бойчки "BUNNY".
Искам да му сложа заешки ушички и да му връча клиуча към задната вратичка- морковче! Отначало ми беше смешно, докъто не останових, че наистина нищо не може да ме възбуди така, както ме възбуждат мъжете в заешки костюми. Ако наистина видя приятеля си в заешки костюм, няма да мога повече, но ще искам още!
Та проблема ми е: нормално ли е на тези години да имам точно такъв фетиш? След като споделих на една приятелка, тя ми каза да отида да се прегледам. Според мен фетиша ми не е странен, а сладък... Няма да отрека, че си представям как зайчето ме пляска по дупенцето, защото съм била лоша, или пък ми шепне мръсотий на ушенце, но се притеснявам дали всичко в главата ми е наред като за човек на моята възраст.. Вие ми кажете, аз съм прекалено объркана...
Момиченце с фетиш
преди: 1 година, 6 месеца, прочетена 1331 пъти
Здравейте! Имам един не особенно притеснителен проблем, но все пак- проблем. От както бях малка се чувствах много странно, когато бях около зайци. Не обръщах внимание на странното чувство, което ме човъркаше отвътре много дълго време. Ето че порастнах малко от малко. Станах на петнадесет, изгубих си девствеността, имам си сериозен приятел, който в момента е далеч от мен. Наскоро извратената ми сексуалност проговори... Така проговори, че още не мога да я накарам да млъкне! Мечтая си за момента, в който ще облека приятеля си в бели боксерки с пухкава, топчеста опашка, отпред ще напиша с розови акрилни бойчки "BUNNY".
Искам да му сложа заешки ушички и да му връча клиуча към задната вратичка- морковче! Отначало ми беше смешно, докъто не останових, че наистина нищо не може да ме възбуди така, както ме възбуждат мъжете в заешки костюми. Ако наистина видя приятеля си в заешки костюм, няма да мога повече, но ще искам още!
Та проблема ми е: нормално ли е на тези години да имам точно такъв фетиш? След като споделих на една приятелка, тя ми каза да отида да се прегледам. Според мен фетиша ми не е странен, а сладък... Няма да отрека, че си представям как зайчето ме пляска по дупенцето, защото съм била лоша, или пък ми шепне мръсотий на ушенце, но се притеснявам дали всичко в главата ми е наред като за човек на моята възраст.. Вие ми кажете, аз съм прекалено объркана...

- darko1
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 M52B20TU '00 Shadowline
- Мечтае да кара: Самолет
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Flash
- Автоморгаджията
-
- Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
- Мечтае да кара: E60 ///M5
darko1 написа:
Я, тва да не е Явор като малък?

*
Двама шофьори си говорят:
- Защо си боядисал толкова странно колата? Отляво синя, отдясно червена, отпред зелена, отзад жълта?
- Ако знаеш какъв смях пада, като стане катастрофа и почнат да си противоречат очевидците...
http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
uCnaHeTcA написа:http://www.cars.bg/u917238И си повярвал
е само виж продавача как се казва
За контакт с продавача:
Частно лице
християн тариката
София

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Българин, погълнал 800 грама кокаин, е задържан на френско летище, при опит да излети без самолет...

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
За да не хвърлят хората новия диск на Веско Маринов след като го чуят, на него е отпечатано разписанието на влаковете, линийка и календарче за 2013-та година. А за да се увеличат продажбите, са решили да го записват върху презаписваеми дискове. 

- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58