Винаги сме виновни ние!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от PARADOX_sf » 20 Авг 2006, 19:24

Същата случка преди няколко дена само че на мене ми пресече пътя една сива е36-ца, не карах с повече от 60 но нямах и повече от 10м за спиране, скочих на спирачката абс-а почна да щтрака, чукнах волана леко в дясно, но така че да не закача бордюра при евентуален удар. Разминахме се на мм :!: Лайнара не си направи и труда да спре.
Хвана ме яд че не го натресох тва самонадеяно лайненце :!:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Tony Montana » 20 Авг 2006, 19:54

Внимавай на тва кръгово колега,живея в Мусагеница и съм присъствал на милиарди ситуации там.Като че ли като наближат там шофьорите и загубват и малкото си разум.Внимавай и ако искаш да влезеш в Бензиностанцията Опет - също е класика,никой не те вижда и си карат кретените.Абе винаги едно на ум че тоя до тебе може да не е с всичкия си

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 21 Авг 2006, 8:43

Бе той му е ясно на колегата,че тоя до него...не е с всичикя си...,ма виж ,че Слънце му викат-що да се разстройва повече....?!?! :lol:
Иначе на тва кръстовище е още по-класическо като влизаш в кръга да гледаш на ляво,за да видиш дали ше те пуснат и в следващия момент си се наденал на тоя пред теб,щото е спрял ,а ти не си разбрал!
Внимайте много там!

Потребител
Аватар

Re: Винаги сме виновни ние!

Мнение от RaCeR_EmiNeM » 22 Авг 2006, 5:32

kam_tod написа:Значи вчера следобяд, както си беше напекло яката, си карам по Г.М.Димитров надолу към кръговото на 4-ти километър, с неясната идея в главата си да се кача на Цариградско. В колата съм качил една кака на предна дясна седалка и кученцето...
Тая твойта мацка да не кара черен мерджан 124?Мен един път една мацка слиза да ме "бие",защото не я пуснах точно преди тунела на люлин да се изнесе преди мене и за малко да се качи на бордюра.След това следваха викове и жестове,реших че няма да и се вързвам на женските глупости ама тая почна да се бута към мен.Само за инфо в момента карам едно клио доста посмачкано от миналия собственик та нямах нищо против :mhihi: Да ама тя почна да се дърпа,защо ли? :lol: Спираме на светофара след бензиностанцията,която е непосредствено след тунела.Е такова пенене,заплахи и обиди не бях виждал.Аз бях с още 3ма приятели и ни стана доста забавно при поведението на бойната кака.Даже едния се изцепи,че сигурно мн държи на е*ане щом е толкова смела да се дърви на четирима момчета.Все още сме на светофара-жълто,зелено.Реших че ще покажа на каката,че нищо че кара 124-ка пак мога да съм преди нея.Нямаше такъв фън,клиото се изтреля пред нея и почнах да и правя затапки и не и позволих да ме мине.Така стигнахме и до следващия светофар.Тая беше вече зелена...Казва ми:"ей момченце ако още веднъж ме засечеш ще те пребия!" :mhihi: А аз надъних още повече музиката и я одостоих само с една усмивка ;) Пак жълто,зелено и редовното шоу със засичането.На следващия светофар верно слезе и ме посрещна с думите:"ей кисело дупе".По-натам не помня точните думи ама тая фраза никога няма да я забравя :P Почна да си гледа колата дали не е ужулена някъде,погледна моята и забелязах как и стана лошо като видя намачканите ламарини.Най-якото беше че между краката и гледах колата и,представете си какво бачка.По едно време почнах да се изнервям и и казвам да ходи да си пие лекарствата,а тя продължава ли продължава да бучи кат прахосмукачка "Тайфун".Е стана зелено и трябваше да си влезе в колата.Тая потегли с мръсна газ,аз плавно и малко след тва я подминах щото зави на дясно покрай Билата.Беше сташно забавно,цяла вечер сме се смели като напушени :mhihi: А ве мъже "уважавайте" си жените,че става лошо като са на сух режим.Айде със здраве. :D
"Мъжете правят пари,но парите не правят мъже!"

младши ентусиаст
Аватар

Re: Винаги сме виновни ние!

Мнение от Lila_Angel » 22 Авг 2006, 9:02

RaCeR_EmiNeM, аз имах подобен случай на същия прокажен тунел с някакво гадно китайско -чудо...Човека явно беше решил, че ако ме пусне жена му (или мъжа му) няма да му пусне вечерта....Не съм слизала от колата, но в тунела имахме Уека закачка, в резултат на която този нежно беше избутан по трамвайните линии и после му махнах за чао и му се усмихнах. В огледалото видях, че слезе от колата след тунела и изразяваше желание да има сескуални отношения с майка ми....явно неговата вече не му пуска... :mhihi:
Все пак, бъдете кавалери, момчета :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 22 Авг 2006, 10:25

Хулигани и хулиганки такива :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 23 Авг 2006, 1:33

На мен такова нещо не може да ми се случи!
Винаги карам внимателно и не карам пил :!: :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от ALPINA B10 » 23 Авг 2006, 8:15

ех няма закони в тая БГ и това си е ! тук в америка такива неща не стават понеже глобите са майка плаче :(

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Мнение от ! Алекс » 23 Авг 2006, 8:44

X-citer написа:На мен такова нещо не може да ми се случи!
Винаги карам внимателно и не карам пил :!: :mhihi:

Взе ми думите от устата бре баце :mhihi: :mhihi:

Предишна

Назад към Страхотни истории