Съвет за ремонт на 318 ис
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- KirilDimchev
- Потребител
-
- Кара: e 36 318 is
Съвет за ремонт на 318 ис
Здравейте, колеги. Бих се радвал ако споделите мнения и съвети как и къде най-добре могат да се поправят въпросните щети. Колебая се, дали да се изправят детайлите, или да ги сменя с нови такива. Ако някой има идеи за добри маистори или пък за 4асти, ше му бьда много благодарен.
От Стара Загора съм, колата е е 318 ис 1994.
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
От Стара Загора съм, колата е е 318 ис 1994.
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- valeri_86_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 318is Coupe
- Мечтае да кара: BMW e21
Re: Съвет за ремонт на 318 ис
Много лощо, колега... Много добър майстор-бояджия в Стара Загора... кв.Трите Чучура-юг стрещу блок 57 (високия блок) Там пред бояджииното му има винаги спряна една хонда акорд зелена..тя е негава. Питаи там...Ако искаш номер пиши ми на лично, че в момента го нямам номера... В нащето семейство той е оппявял на бащата астрата и е връщал на брата полото от "ония свят" полото... Майстора много добре изпипва нещата....Успех..
- 00700
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 318i, sedan, 11.97
Въпрос на избор. Взимаш един преден капак от някоя морга и един спрей със същата боя и си готов.
- rhase
- младши ентусиаст
-
Повечето майстори напоследък не им се занимава с изправяне на ламарини, като се има предвид цените на детайлите втора употреба при по-старите коли. Виждам че и калника е засегнат, най-леко ще минеш ако намериш детайлите в същия цвят колега. Мигач и фар ще си намериш също втора употреба, ако не искаш нови разбира се. Дори ако това което е останало от фара не е засегнато може да купиш само предно стъкло. Бронята може да се оправи също, ако няма липсващи детайли най-добре. Ако имаш търпение и не ти е спешно, ще намериш това което търсиш на доста по-ниска цена от тази която сервиз ще ти обяви за ремонта, но това е личен избор все пак
Тук има доста хора които продават Е36-ци на части, потърси и питай тях

Тук има доста хора които продават Е36-ци на части, потърси и питай тях

- dicho0o
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 LCI/е36 дрифтачка
00700 написа:Въпрос на избор. Взимаш един преден капак от някоя морга и един спрей със същата боя и си готов.
Не те съветвам да го правиш,на тази снимка ми изглежда лачена и поддържана.
Един капак,калник и маска ще успееш да намериш за около 100-150лв,зависи какво ще ти предложат,аз като търсих намерих адски евтини,но всичко е на моменти,има вероятност да има и твоя цвят,макар че аз лично търся маска такъв цвят и срещам трудност при намирането.Фара и мигача няма да са повече от 50лв....така че и за майстор като отделиш някой лев и бронята и боята и си готов.
Успех с ремонта да си възстановиш красавицата и да покажеш после как е станала.
П.С Има много колеги във форума с коли на части,пусни си обява в "Купува" или във фейсбук във форума...

- KirilDimchev
- Потребител
-
мерси за съветите, колеги!
Има ли вероятност ако намеря 4асти в моя цвят, то те да паснат 100 процента и да отпадне боядисването. Зашото някъде бях про4ел, 4е винаги има разлика, дори да е заводска боята, също така ми е интересно дали има възможност новите 4асти да не паснат като форма дори да са от купе и да се полу4ат неравномерни фуги. Сори за невежия въпрос.

- rhase
- младши ентусиаст
-
Ако нямат деформации не би трябвало да не пасват. Играчка си е с капака да изравниш фугите, но не е нещо сложно, по-скоро нервички трябват
Цветовете наистина понякога имат леки разлики, смъкни капачката на резервоара и сравнявай с нея, ако ходиш по моргите. Ако поръчваш по куриери, от чужди градове, си е на късмет.
Успех с частите.
Не е моя работа, но - 4 е цифра, не буква

Успех с частите.

Не е моя работа, но - 4 е цифра, не буква

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Калника може да не го сменяш, лека му е щетата и може да се изправи и пребоядиса без проблем.
- rhase
- младши ентусиаст
-
Ако се нагрее с пистолета за горещ въздух и после с гумения чук отвътре има вероятност и да мине без боядисване
Какво удари колега ако не е тайна, прилича на удар в кошче

Какво удари колега ако не е тайна, прилича на удар в кошче
- KirilDimchev
- Потребител
-
кош4ето беше един стар железен мерцедес, на когото нищо не му стана след като на заледена настилка и 4ервен светофар не можах да спра и го натресах отзад....ужас голям
това за горещия вьздух зву4и интересно,
мерси пак за отговорите

това за горещия вьздух зву4и интересно,
мерси пак за отговорите
- biser_316
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 316 компакт
колега най-евтино и бързо ще стане да потърсиш детайли в твоя цвят във форома.бронята се лепи китосва и боя и си на пътя.а детайлите ако са орегинални няма как да не паснат.успех 

- toivo
- Потребител
-
- Кара: BMW e36 318IS
Ако бешв от София имам приятел дето зима: 60-70лв. за изправяне + боядисване + материяли и боя всичко
- KirilDimchev
- Потребител
-
здравеите колеги, купих капак, калник и маска в моя цвят. Капакьт има едно малко петънце, което е изшкурено до ламарина, но е много малко, а калникьт има на 1 място няколко то4ки от камь4ета, но нищо фрапиращо, не са удряни или китосвани. Трябва оба4е да се боядисат, за да не рьждясат. Калникьт оба4е е с мига4и, но се надявам да пасне вьпреки това
Интересното е как вьпреки това маисторите ми искат пак около 500 лева за лепене на броня и боядисване на въпросните елементи, което на мен ми се струва много, при положение, 4е им давам прави детаили в моя цвят. Пределно ясно ми е, 4е няма да ми боядисват цял детаил, а само то4иците
... та така

Интересното е как вьпреки това маисторите ми искат пак около 500 лева за лепене на броня и боядисване на въпросните елементи, което на мен ми се струва много, при положение, 4е им давам прави детаили в моя цвят. Пределно ясно ми е, 4е няма да ми боядисват цял детаил, а само то4иците

13 мнения
• Страница 1 от 1